featured

Genital Bölge Çevresindeki Batık Sorunu İçin Ne yapılabilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hem genital bölgedeki hem de vücudun her tarafında olan batık sorunu için en güzel tedavi lazerle o kıl köklerini tahrip ederek kılların çıkmasını önlemektir. Çünkü batık kıllar deri içerisinde kendilerine bir yol bulurlar ve oradan uzama yaparlar. Sonra da derinin dışına bir yerden çıkarlar.

batık sorunundan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Göğüs bölgesine yaptırmanın herhangi bir zararı var mı?

Göğüs bölgesinde yapılan lazer epilasyon uygulamalarının herhangi bir zararı yoktur. Lazer ışığı deri altında daha farklı organlara ulaşamadığı, yayılamadığı için derinin altındaki diğer bölgelere zarar vermez.

Lazer ışığı deri altındaki meme dokusuna ya da bazen hastalarımızın bize sorduğu gibi süt kanallarına zarar veren bir ışık değildir. Hatta o kadar masum kabul edilir ki emzirme döneminde de uygulanabilir. Erkek hastalarda veya kadın hastalarda lazerin genel yan etkileri dışında ki bu yan etkiler;

Kızarıklık,Kıl köklerinde ödem ve buna bağlı olarak kabarıklık veÇok nadiren kabuklanma dışında belirgin bir yan etkisi yoktur.O yüzden lazer epilasyon uygulaması son derece güvenilir bir uygulamadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!