featured

Gizem Güven Kimdir | Gizem Güven Kaç Yaşında? Gizem Güven Evlendi mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gizem Güven kimdir? Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncularından biri olan Gizem Güven büyüdü ve genç bir kadın oldu. Şimdilerde güzelliği ile sosyal medyada influenzer olan Güven’in özel yaşantısı ise oldukça merak ediliyor. İşte, Gizem Güven kimdir? Gizem Güven evlendi mi? İşte detaylar…

Gizem Güven Kimdir? Gizem Güven Kaç Yaşında?

Gizem Güven kimdir? 31 Aralık 1993 doğumlu olan oyuncu 28 yaşındadır. Oyuncu halen oldukça minyon bir görünüm sunduğu için yaşını duyanlar inanmakta güçlük çekmektedir.

1- Gizem Güven Aslen Nereli? Gizem Güven Annesi Kim?

Gizem Güven nereli? Doğma büyüme İstanbullu olan oyuncunun annesi ve babasının aslen nereli olduğu bilinmemektedir. Gizem Güven annesi, Ayşen Güven’dir. Bir dönem iç mimar olan Güven şimdilerde emekli olarak sade bir yaşam sürdürmeye başlamıştır.

2- Gizem Güven Babası Kimdir? Gizem Güven Kaç Kardeş?

Gizem Güven babası ise Mustafa Güven’dir. Stilist olduğu bilinen oyuncunun babası önemli markalarla çalışmıştır. Gizem Güven’in kardeşi var mı? Ailenin tek çocuğu olan oyuncunun bir kardeşi bulunmamaktadır.

3- Gizem Güven Boyu Nedir? Gizem Güven Kaç Kilo?

Gizem Güven Sihirli Annem’de çıtı pıtı bir kız olarak tanınıyordu. Gelişme çağında kilo alan oyuncu, ekranlarda görünmeye başladığında yeni görünümü ile çok konuşulmuştu. Kilolarından sağlık açısından memnun olmadığını dile getiren oyuncu sıkı bir diyet yaparak, yepyeni bir bedene kavuştu. Gizem Güven boyu 1.63 kilosu ise 52’dir.

4- Gizem Güven Hangi Bölüm Mezunu? Gizem Güven Şimdi Ne Yapıyor?

Peki ünlü oyuncu şimdilerde ne yapıyor? İlk olarak ilk, orta ve lise eğitimini tamamlayan oyuncu Beykent Üniversitesinin Endüstri ürünleri bölümünü kazanmıştır. Yüzde yüz başarı kazanarak tamamladığı bu bölüm sonrasında, Endüstri mühendisi unvanını kazandı.

Oyuncu henüz 3 yaşında iken birçok markanın reklam yüzlerinden biri olmuştu. Akbank, Melodi, Şampiyon gazetelerin reklamlarında oynayan oyuncu, bu süreçte Lc Waikiki’nin de mankenliğini yapmıştı.

Çocuk oyuncu olarak rol aldığı diziler sonrası oyunculuk eğitimleri alan Güven, başarılı oyunculuğunu pekiştirdi. Gizem Güven şimdilerde dizi sektöründe oldukça uzakta tamamen sosyal medya üzerine yoğunlaşmış durumdadır. Bu platformlar üzerinden marka tanıtımları yapmakta ve mesleğine dair çalışmalarını sürdürmektedir.

5- Gizem Güven Evli mi? Gizem Güven Eşi Kimdir?

Gizem Güven evli mi? Evet, oyuncu geçtiğimiz yaz yaklaşık 2 yıldır beraber olduğu Caner Turp ile dünya evine girmiştir. Gizem Güven eşi Caner Turp Siverek Belediyespor takımında stoper pozisyonu ile görev almaktadır.

6- Gizem Güven Oynadığı Diziler Nelerdir?

Gizem Güven oynadığı diziler listesi aslında oldukça fazladır. Oyuncu aslında çoğunlukla çocukken birçok dizide yer almıştır.  Büyüdükçe dizi sektöründen bir hayli uzaklaşmıştır. Daha çok seslendirme ve dublaj çalışmalarında bulunmuştur.

Oyuncunun ilk dizisi 2002 yılında rol aldığı İki Arada dizisidir. Bu dizi sonrasında ise Sihirli Annem dizisinin Ceren karakterine hayat vermiştir. 3 yıldır yer aldığı bu dizi, onun milyonlarca hayran kitlesine sahip olmasını sağlamıştır. 2006 yılında Selena projesine dahil olan oyuncu burada Leyla karakterine hayat vermişti.

https://www.youtube.com/watch?v=0sBz0emZ6bU

2009 yılında bu dizinin finali sonrası Gizem Güven dizi sektörüne 5 yıl ara vermiştir. 2014 yılında Yedikule Hayat Yokuşu dizisinde rol alan oyuncu, son olarak Ne Müsabet dizisinde yer almıştır. Oyuncunun seslendirme ve dublaj çalışmaları ise şu şekildedir;

Lilo ve Stiç 1-2 ,Yüzüklerin Efendisi İki Kule,Son Peygamber,Kayıp Balık Nemo,Sürüsüne Bereket

7- Gizem Güven Sihirli Annemde Kaç Yaşında idi?

Gizem Güven Sihirli Annemde kaç yaşında idi? Oyuncu Sihirli Annem dizisine 2003 yılında dahil olmuş ve 3 yıl boyunca Ceren karakterini canlandırmıştı. 10 yaşında bu diziye dahil olan oyuncu 13 yaşında bu diziden final sonrası resmen ayrılmıştı., Sihirli annem oyuncuları şimdi ne yapıyor öğrenmek için tıklayınız.

8- Gizem Güven Kimdir? Gizem Güven İnstagram Hesabı Nedir?

Gizem Güven İnstagram ve Twitter hesabı üzerinden oldukça aktif paylaşım yapmaktadır. Günün büyük bir bölümünü sosyal medya üzerinde geçiren Gizem Güven, markalarla iş birliği yapmakta ve ürün tanıtımlarına yer vermektedir.

Oyuncunun İnstagram hesabı @gizemguven şeklindedir. İnstagram hesabı üzerinde yaklaşık 1 milyon takipçisi bulunmaktadır. Gizem Güven Twitter hesabı ise @guvengizem8 olarak bilinmektedir. Bu platformda ise oyuncunun 6 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

9- Gizem Güven’in Çocuğu Var mı? Gizem Güven Hamile mi?

Henüz evleneli 1 yılı doldurmayan oyuncunun bir çocuğu bulunmamaktadır. Yakın zamanda hamile olduğuna dair bilgi paylaşımları bulunsa da, oyuncu hamile olduğu iddialarının asılsız olduğunu vurguladı.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!