featured

Gökçe Akyıldız Kimdir | Gökçe Akyıldız Kiminle Evli? Gözde Akyıldız İnstagram Hesabı Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gökçe Akyıldız kimdir? Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Akyıldız, yeniden ekranlara dönüş yaptı. Bir süredir dizilere ara veren oyuncunun sektöre ne zaman dönüş yapacağı bir hayli merak ediliyordu. El Kızı dizi kadrosuna dahil olan oyuncu izleyicinin yeniden ilgisini ve sevgisini kazandı. Peki, Gökçe Akyıldız kimdir? Gökçe Akyıldız kiminle evli?

Gökçe Akyıldız Kimdir Nerelidir? Gökçe Akyıldız Kaç Doğumlu?

Gökçe Akyıldız aslen nereli konusunda Sinoplu olduğu bilgisi paylaşılmıştır. 30 Ekim 1992 doğumlu olan oyuncu 29 yaşındadır.

1- Gökçe Akyıldız Annesi ve Babası Kimdir? Gökçe Akyıldız Ailesi

Gökçe Akyıldız ailesi ile ilgili diğer detaylarda fazlasıyla araştırılmaktadır. Gökçe Akyıldız Fatma Akyıldız adında bir anneye sahiptir. Annesinin mesleği ve özel hayatına dair herhangi bir bilgi bilinmese de, annesinin oyuncuya olan benzerliği fazlasıyla dikkat çekmişti.  Oyuncunun babası Cemil Akyıldız ise şu sıralar emekli olmuş ve İstanbul’da mütevazi yaşantılarını sürdürmeye devam etmektedir.

2- Gökçe Akyıldız Kardeşi Kim? Gökçe Akyıldız Gözde Akyıldız Benziyor mu?

Gökçe Akyıldız kardeşi ile ilgili paylaşımlar yaptıktan sonra ikizi olduğu yönünde iddialar ortaya çıkmıştı. Gökçe Akyıldız Gözde Akyıldız benzerliği bir hayli fazla olsa da ikili ikiz değildir. Gözde Akyıldız ablasından 3 yaş küçüktür.

Bir dönem çocuk oyuncu olan Gözde Akyıldız, büyüdükçe dizi sektöründen uzaklaşmaya başlamıştır. Büyüdükçe fikirleri ve düşünceleri değişen küçük oyuncu, kapanarak izleyici kitlesini bir hayli şaşırtmıştı. Bu değişim sonrasında birçok insanın takdirini ve beğenisini de kazanmıştı. Oyuncunun Gözde’den farklı 2 kız kardeşi daha bulunmaktadır.

3- Gökçe Akyıldız Boyu Nedir? Gökçe Akyıldız Kimdir Kaç Kilo?

Gökçe Akyıldız boyu 1.64 olarak bilinmektedir. Gökçe Akyıldız kimdir kaç kilo sorusuna ise 51 olarak yanıt verilebilecektir. Kilo almayan bir bünyesi olduğunu belirten oyuncu, fiziğini korumak için özel olarak bir şey yapmadığını ifade etmektedir.

4- Gökçe Akyıldız Hangi Üniversite Mezunu?

Gökçe Akyıldız hangi üniversite mezunu? Haliç Üniversitesi’nden mezun olan oyuncu sonrasında oyunculuğa olan ilgisi yüzünden mesleğini yerine getirmek istememiştir. Küçük yaştan itibaren siyasi parti reklamı ve diğer pek çok markanın reklamlarında yer alan Gökçe Akyıldız, tiyatro okumaya karar vermiştir. Kadir Has Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olarak, kariyeri ile ilgili büyük bir adım atmıştır.

5- Gökçe Akyıldız Hangi Dizilerde Oynadı? Gökçe Akyıldız Oynadığı Diziler Listesi

Gökçe Akyıldız ilk olarak henüz 9 yaşında iken, Büyümüş de Küçülmüş ve Çınaraltı dizilerinde yer almıştır. 2004 yılında Sahra ve Büyük Buluşma dizilerinde yer alan oyuncu, daha sonra Beşinci Boyut ile Zeynep projelerinde bulundu.

Gökçe Akyıldız oynadığı diziler listesinde bir diğeri Ezogelin’dir. Parmaklıklar Altında, Gazi, Kollama gibi dizilerde de farklı karakterlere hayat veren oyuncu Hayat Devam ediyor projesi ile dikkat çekti. Bu proje sonrasında Kötü Yol dizisinde Canan karakterini canlandırmıştı.

2013 yılında Bizim Okul dizisinin Gülbahar’ı olan Gökçe Akyıldız, Fatih Harbiye dizisiyle de kariyerindeki başarılarını sürdürdü. Oyuncunun en çok ses getiren dizisi ise Kırgın Çiçekler oldu. Tam 4 sezon bu projede yer alan oyuncu sert bir kız olan Songül karakteri ile herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Gökçe Akyıldız filmleri arasında ise Bir Tutam Baharat ve Konak projeleri bulunmaktadır.

6- Gökçe Akyıldız Kiminle Evli? Gökçe Akyıldız Boşandı mı?

Gökçe Akyıldız kiminle evli? Oyuncu 2017 yılında Kırgın Çiçekler setinde tanıştığı Mustafa Özyurt ile evlenmişti. Oyuncu 3 yıl süren aşk dolu evliliğini 2020 itibariyle sonlandırdı. Gökçe Akyıldız boşandı haberleri sonrası neden olarak ise şiddetli geçimsizlik gösterilmişti.

7- Gökçe Akyıldız Çocuğu Var mı? Gökçe Akyıldız Kaç Kere Evlendi?

Gökçe Akyıldız çocuğu var mı? Gökçe Akyıldız’ın Mustafa Özyurt ile biten evliliğinden bir oğlu bulunuyor. Peki, Gökçe Akyıldız kaç kere evlendi sorusuna ise 1 kere olduğu yanıtı verilecektir.

8- Gökçe Akyıldız Oğlunun Adı Nedir? Gökçe Akyıldız Çocuğu Kaç Yaşında?

Gökçe Akyıldız oğlunun adı, Ömer Aslan’dır. Gökçe Akyıldız çocuğu Mart 2018 doğumlu olup, 3.5 yaşındadır.

9- Gökçe Akyıldız Sevgilisi Kim?

Gökçe Akyıldız sevgilisi var mı? Henüz oldukça kısa bir süre öncesinde boşanan oyuncunun şimdilerde bir sevgilisi bulunmamaktadır.

10- Gökçe Akyıldız Şuan Hangi Dizide Oynuyor? Gökçe Akyıldız Yeni Dizisi Nedir?

Gökçe Akyıldız şuan hangi dizide oynuyor? Şimdilerde Gökçe Akyıldız yeni dizisi El Kızı’dır. Oyuncu birkaç gün öncesinde diziye Songül karakteriyle katıldı. Diziye katıldıktan sonra büyük ses getiren oyuncunun, dizinin izlenmesinde büyük pay sahibi olduğu düşünülüyor. Dizinin diğer başrol oyuncusu Sevda Erginci kimdir, buradan öğrenebilirsiniz.

11- Gökçe Akyıldız İnstagram Hesabı Nedir?

Son olarak Gökçe Akyıldız İnstagram hesabı nedir bundan bahsedelim. Oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden oldukça aktiftir. Oyuncunun İnstagram hesabı @akyldzgkce şeklindedir. Gökçe Akyıldız’ın sosyal medya hesabı üzerinde 3.6 milyon takipçisi bulunmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!