featured

Google Play Bedava Kod Nasıl Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Google Play Store android cihazların uygulama, kitap, oyun ve eğlence içeriklerini indirdikleri büyük bir market. Milyonlarca içerik barındıran bu platform, ücretli ve ücretsiz içerikleri barındırıyor. Ücretli sunulan içerikleri para ile almak için play store içerisinde ödeme yöntemleri bulunuyor.

Bu ödeme yöntemleri kredi kartı, banka kartı, mobil ödeme ve play store kartlarıdır. Play store bedava kodlar sayesinde içeriklere ücretsiz ve bedava ulaşabilirsiniz.Google Play kodları, Google Play Store’de alışveriş yapmak için kullanılan en pratik yöntemlerden biridir.

Hediye olarak da verilebilen bu kodlar sayesinde bakiyenizi arttırıp istediğiniz uygulama veya uygulama içi içeriği satın alabilmektesiniz. Bedava kodları temin etmek ya da talep etmek için kaynak siteye bakabilirsiniz: Kaynak: https://www.bekcialimi.com/google-play-bedava-kodlar/

Google Play Ücretsiz Kodlar

Google Play Bedava Kodlar konusunda internet üzerinde araştırma yapıyorsanız bu konuda size kesinlikle ücretsiz kodlar bulmak zordur. Para ile satılır. Google Play kodu, Google Play Store içinde bulunan herhangi bir ücretli uygulamayı veya oyun içi içeriği satın almanız için kullanılan ödeme yöntemidir.

Google Play Store içinde bulunan bir uygulama veya içeriği satın almak için google play kodunuzu yükledikten sonra ilgili uygulama veya içeriği satın alabilirsiniz.

Play Store Kart Kodları

20 karakterden oluşan bu kodlar, hesabınıza tanımlanır ve bir defa kullanılabilir. Her play kodu bir seferliktir. Kod üretici yazılımlar olsa bile bunlara pek itibar edilmez. Google Play kod kartlarını normal marketlerden de satın alabilirsiniz.

Bir defa hesabınıza tanımladıktan sonra tekrar kullanılamayacaktır. Kendi kişisel kredi kartı ve hesap bilgisini vermeden Google Play den içerik almak isteyenler kartları kullanıyorlar. Aldığınız Google Play kodlarını kullanmak için ise birkaç işlem yapmanız gerekmektedir.

İlk önce yapmanız gereken şey android cihazınızdan Google Play Store’ye giriş yapmak olacaktır. Daha sonra menü teklifi kullan sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Almış olduğunuz kodu buraya girdikten sonra teklifi kullan sekmesine tıklamalısınız. İşte kodları yüklemek bu kadar basit.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!