Güldür Güldür Show Oyuncuları Kimlerdir? Tam Liste Güldür Güldür Oyuncu Kadrosu
Güldür Güldür Show Oyuncuları Kimlerdir? Tam Liste Güldür Güldür Oyuncu Kadrosu

Güldür Güldür Show Oyuncuları Kimlerdir? Tam Liste Güldür Güldür Oyuncu Kadrosu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güldür güldür Show oyuncuları, Show TV ekranlarında izleyicileri eğlendirmeye deva ediyor. Yıllardır ekranların vazgeçilmezi olan programda her bölüm, birbirinden farklı skeçler yayınlanıyor. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği güldür güldür oyuncu kadrosuyla oldukça merak ediliyor. İşte hem televizyon programı hem de tiyatro severler için hazırladığımız eski ve yeni güldür güldür oyuncuları listesi…

Güldür Güldür Show Oyuncuları 2018

Güldür Güldür Show Oyuncuları Kimlerdir? Tam Liste Güldür Güldür Oyuncu Kadrosu
Güldür Güldür Show Oyuncuları Kimlerdir? Tam Liste Güldür Güldür Oyuncu Kadrosu

Ekrana geldiği ilk günden beri dikkatleri üzerine çeken Güldür Güldür Show oyuncuları ile de tüm beğenileri topladı. Ekranlara farklı bir soluk getiren program hem içeriği hem de kaliteli oyuncularıyla izleyenleri kahkahalara boğdu. Genç ve deneyimli oyuncuların bir arada bulunduğu programda farklı skeçlerle ekranlar renklendi. Günümüzden farklı olarak Güldür Güldür Show oyuncuları 2018 de akıllarda kaldı. İşte 2018 yılında programda yer alan ve evlerimize konuk olan güldür güldür oyuncu kadrosu ve canlandırdığı karakterler:

  • Ali Sunal – Aziz
  • Meltem Yılmazkaya – Mehtap
  • Kıvanç Baran Arslan – Hamza
  • Doğa Rutkay – Yeter Kazak
  • Özge Borak – Nezaket
  • Tuğçe Karabayır – Şükran
  • Onur Buldu – Bilal Koçyiğit
  • İrem Sak – Sinem
  • Özgün Aydın – Mustafa
  • Alper Kul – İsmail
  • Uğur Bilgin – Mesut
  • Ayşegül Akdemir – Dilek
  • Derya Karadaş – Aysel
  • Aylin Kontente – Burcu Yerler
  • Ünal Yeter – Kudret
  • Aziz Aslan – Fikri
  • Erdem Yener – Hüseyin
  • Çağlar Çorumlu – Eşofmanlı Şevket Hoca
  • Onur Atilla – İbrahim
  • Hamza Yazıcı – Taylan

Güldür Güldür Oyuncuları 2019

YouTube video

Güldür güldür oyuncuları 2019 yılında da izleyenleri kahkahaya boğmayı başarmıştır. BKM Mutfak kalitesiyle ekranlara gelen bu programda, 2018 yılına göre kadroda farklılıklar olmuştur. Her ne kadar kemik bir kadro oluşmuş olsa da Güldür Güldür Show oyuncuları 2019 yayınlarında yeni yüzlere de yer vermiştir. İşte 2019’da yüzleri güldüren, televizyon izleyicilerine tiyatro keyfi yaşatan Güldür güldür oyuncu kadrosu:

  • Emre Altuğ
  • Mahir İpek – Hayati
  • Açelya Topaloğlu
  • Sinan Çalışkanoğlu
  • Evrim Akın
  • Ecem Erkek – Naime
  • Korhan Erduran – Samet
  • Burak Topaloğlu – Bahadır
  • Aslı İnandık – Gülşen

Güldür Güldür Oyuncuları 2020

Güldür güldür oyuncuları 2020 kadrosunda, neredeyse he sezonda olduğu gibi eksilmeler ve yenilikler de oldu. Programdan ayrılan pek çok ünlü oyuncu gibi güldür güldür oyuncu kadrosuna 2020 yılında yeni isimler de eklenmiştir. İşte o isimler, işte güldür güldür Show oyuncuları 2020-2021 sezonu isimleri:

  • Murat Akkoyunlu
  • Dağhan Külegeç
  • Meltem Yılmazkaya

Güldür Güldür Erkek Oyuncuları

Güldür güldür erkek oyuncuları internette sık araştırılanlar arasında yer alıyor. Usta ve genç oyuncuların bir arada bulunduğu Güldür Güldür Show oyuncuları, birbirinden farklı tiplemeleriyle dikkatleri üzerine topluyor. İşte dünden bugüne güldür güldür oyuncuları erkek kadrosu:

1-  Ali Sunal

Ali Sunal, Aziz karakteriyle Güldür Güldür erkek oyuncuları arasında, programın başladığı ilk günden beri bulunuyor. Oyunculukta usta, özlenen ve her daim gülümseten isim olan Kemal Sunal’ın oğlu olan Ali Sunal, oyunculuktaki başarısını Güldür Güldür oyuncu kadrosunda bir kez daha gösteriyor.

Ali Sunal Aziz karakteriyle her zaman olmada skeçlerde bazen yer alıyor. Aziz karakteri, aktif olarak skeçlerde bulunmadığı zamanlarda da masadan oyunculara müdahale edip skeçleri bambaşka bir noktaya getirip seyircileri kahkahaya boğabiliyor. Sonuç olarak Ali Sunal, güldür güldür show oyuncuları arasındaki yerini her zaman koruyor.

2-  Alper Kul

Alper Kul, güldür güldür oyuncu kadrosunun en başarılı ve en çok güldüren isimlerindendir. Alper Kul eşi Aylin Kontente ile birlikte burada rol almaktadır. 5 Aralık 1975 doğumlu olan oyuncu, İstanbul doğumludur. Güldür güldür Show oyuncuları arasında en fazla karakter canlandıran oyuncularından biridir.

3-  Onur Buldu

Onur Buldu, güldür güldür show oyuncuları isimleri arasında yıldızını en fazla parlatan oyunculardandır. Güldür Güldür sayesinde Türkiye’de bilinirlilik kazanan oyuncu, 4 Ağustos 1982 İzmir doğumludur. Güldür güldür show oyuncuları 2018 listesinde de bulunan oyuncu hala programdaki yerini korumakta ve her sezon farklı bir karaktere can vermektedir. Oyunculuk eğitimi alan Onur Buldu Bilal karakteriyle oldukça bilinmektedir. Oyuncunun pek çok sözü, dillere pelesenk olmuştur. Ayrıca Onur Buldu 2020 yılında evlenmiştir. Onur Buldu eşi Duygu Koz’dur.

4-   Onur Atilla

Onur Atilla İbrahim karakteriyle Güldür Güldür’de ön plana çıkmıştır. 18 Mayıs 1986 İstanbul doğumlu olan oyuncu, oyunculuk eğitimi alarak bu sektöre girmiştir. Çeşitli tiyatrolarda seyirciyle buluşan Onur Atilla, BKM Mutfak kadrosuna dahil olarak Türkiye’de büyük bir bilinirlilik kazanmıştır. Güldür güldür Show oyuncuları arasında hala yer almakta ve skeçlerdeki karakterleriyle güldürmektedir.

5-  Uğur Bilgin

Uğur Bilgin Güldür güldür oyuncuları arasında yer alarak bilinirliliğini arttırmıştır. 1980 doğumlu olan oyuncu, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2013 yılından beridir Güldür güldür oyuncu kadrosunda bulunan oyuncu, başarılı performansıyla göz doldurmaya devam etmektedir. Uğur Bilgin Mesut karakteriyle Güldür Güldür’de ön plana çıkmıştır.

6-  Kıvanç Baran Arslan

Kıvanç Baran Aslan kimdir sorusu internette sık araştırılanla arasındadır. Kıvanç Baran Aslan Güldür güldür show oyuncuları arasında bulunmuştur. Tiyatro dışında çeşitli filmlerde de rol alan başarılı oyuncu, günümüzde oyunculuk hayatına Güldür Güldür’de devam etmemektedir.

7-  Aziz Aslan

Aziz Aslan güldür güldür show oyuncuları arasında bulunmakta ve seyircileri kahkahalara boğmaktadır. Başarılı oyuncu, 7 Mayıs 1981 İstanbul doğumludur. Çeşitli tiyatro oyunlarında rol alan Aslan, Güldür Güldür’de tüm Türkiye tarafından tanınma fırsatını yakalamıştır. Oyuncu, başarılı kariyerine Güldür Güldür’de devam etmektedir. Aziz Aslan eşi de internette merak konusudur. Oyuncunun eşi; Eylül Çulhacı’dır.

8-  Burak Topaloğlu

YouTube video

Burak Topaloğlu, 4 Ocak 1988 İstanbul doğumlu oyuncudur. Çeşitli tiyatrolarda görev alan oyuncu, Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi, Tiyatro bölümü mezunudur. Güldür güldür oyuncu kadrosunda yer alan oyuncu, bu sayede bilinirliliğe ulaşmıştır.

9-  Özgün Aydın

Özgün Aydın, 6 Eylül 1984 Ankara doğumlu oyuncudur. Güldür güldür oyuncuları arasında bulunan Özgün Aydın, Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur. Çeşitli dizi ve filmlerde de rol alan oyuncu, Güldür Güldür Show’da farklı tiplemeleriyle daha da bilinirlilik kazanmıştır.

10-             Erdem Yener

Erdem Yener Güldür Güldür Show oyuncuları arasında yer alan fakat farklı dizi ve filmlerden de bilinen bir oyuncudur. 8 Mayıs 1981 doğumlu olan oyuncu,2017 yılında Güldür Güldür BKM Mutfak ekibine dâhil olmuştur.

11-             Çağlar Çorumlu

YouTube video

Çağlar Çorumlu Güldür Güldür oyuncuları arasında yer alan usta bir oyuncudur. Türkiye’de pek çok projede adı bulunan Çağlar Çorumlu ilk kez televizyon ekranlarına, Türkiye’nin en fazla sevilen ve unutulmaz arasına giren Yedi Numara dizisi ile çıkmıştır. Kaliteli oyunculuğu ve başarılarıyla bilinen oyuncu Eşofmanlı Şevket Hoca karakteriyle Güldür Güldür’de de unutulmaz olmuştur.

12-             Mahir İpek

Mahir İpek de Güldür Güldür Show oyuncuları arasında bulunan başarılı bir oyuncudur. 1 Ocak 1972 Ankara doğumlu olan oyuncu, BKM Mutfak ekibinin en sevilen isimlerinden olmuştur. Pek çok filmde ve dizide adı geçen başarılı oyuncu, mahir İpek Ankara Sanat Tiyatrosu’nun yönetim kadrosunda da görev almıştır. Güldür Güldür Show oyuncuları yeni sezon içinde Mahir İpek rol almaya devam etmektedir.

13-             Murat Akkoyunlu

YouTube video

Murat Akkoyunlu güldür güldür oyuncuları arasında yer almış başarılı isimlerden biridir. 20 Mayıs 1973 Bursa doğumlu olan başarılı oyuncu pek çok dizi ve filmde rol almıştır.

14-             Ünal Yeter

Ünal Yeter, 2017 güldür güldür show oyuncuları arasında yer alan başarılı oyuncudur. Oyunculuk eğitimi alarak profesyonel anlamda kariyerine devam eden Ünal Yeter, Güldür Güldür Show’da bilinirlilik kazanmıştır. Başarılı oyuncu aynı zamanda BKM Mutfak sinema filmlerinde de rol almıştır.

15-             Korhan Herduran

Korhan Herduran, başarılı tiplemeleriyle bilinen BKM Mutfak ve dizi, film oyuncusudur. Güldür güldür oyuncu kadrosunda yer alan ve farklı çalışmalarda da girdiği tiplemelerle komedi alanında başarı yakalayan Herduran, 6 Ağustos 1988 Antalya doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı, Tiyatro Bölümü mezunu olan oyuncu 2018 yılında Güldür Güldür Show oyuncuları arasına girmiştir.

16-             Giray Altınok

YouTube video

Giray Altınok, Güldür güldür oyuncuları arasına yer alan ve aynı zamanda senaristliği ile bilinen genç ve başarılı bir oyuncudur. Giray Altınok Twitter hesabı üzerinden de kendi yarattığı tiplemeler ile dikkat çekmiş ve oldukça beğenilmiştir. 1 Mayıs 1984 doğumlu olan başarılı oyuncu, Aykut Enişte filminde de senaristlik yapmıştır. Güldür Güldür Show 2020 oyuncuları arasında Giray Altınok başarılı performanslarını sergilemektedir.

17-             Dağhan Külegeç

Dağhan Külegeç güldür güldür Show oyuncuları arasında rol almış olan ünlü oyunculardandır. Ünlü tiyatrocu Altan Erbulak’ın torunu olan Dağhan Külegeç aynı zamanda ünlü yazar ve oyuncu olan Ayşe Erbulak’ın oğludur. Daha önce de pek çok dizide rol alan başarılı oyuncu Kavak Yelleri dizisiyle büyük bir bilinirlik kazanmıştır.

Güldür Güldür Kadın Oyuncuları 2020

Güldür Güldür Show kadrosunda kadın oyuncular oldukça fazladır. Türkiye’nin en başarılı, genç ve başarılı oyuncuları, Güldür Güldür Show oyuncuları isimleri arasında yer almaktadır. Pek çok kadın oyuncunun yer aldığı programda 2020 yeni sezon içinde de başarılı kadın oyuncular var olmaya devam etmektedir. Güldür Güldür Show oyuncuları yeni ve eski kadın kadrosuyla bu listede…

1-  Güldür Güldür Mehtap Karakteri: Meltem Yılmazkaya

Meltem Yılmazkaya, Güldür Güldür oyuncu kadrosunda yer almış ve adından başarıyla söz ettirmiştir. 27 Kasım 1984 doğumlu olan ve komedi alanında büyük başarı yakalayan oyuncu, Güldür Güldür Mehtap karakteriyle seyircileri kahkahaya boğmuştur. Bir dönem Güldür Güldür ekibinden ayrılan Meltem Yılmazkaya 2020 yılında ekipte yer almaktadır. Ayrıca güzel ve başarılı oyuncu sesiyle de gündeme gelmektedir.

2-  Aylin Kontente Kul

Aylin Kontente, Güldür güldür show yeni sezon oyuncuları arasında bulunmaktadır. BKM Mutfak ekibinin eski oyuncuları arasında bulunan Aylin Kontente günümüzde de başarılı tiplemeleriyle ekranlara gelmektedir. İzleyenleri güldüren, farklı ve başarılı tiplemeleriyle dikkat çeken Aylin Kontente eşi, yine Güldür güldür oyuncuları arasında bulunan Alper Kul’dur.

3-  Doğa Rutkay

Doğa Rutkay, başarılı oyunculuğuyla Türkiye’de bilinen isimlerdendir. Tiyatrocu Rutkay Aziz kızı olan Doğa Rutkay, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Güldür Güldür Show oyuncuları arasına girmeden önce de Doğa Rutkay pek çok projede rol almış ve başarı göstermiştir. Güzel ve ünlü oyuncu, BKM Mutfak ekibinde de büyük başarı yakalamıştır. Güldür güldür Show oyuncuları yeni sezon içinde Doğa Rutkay, birbirinden başarılı ve güzel tiplemeleriyle oyunculuğuna devam etmektedir.

4-  İrem Sak

İrem Sak, 1986 Sivas doğumlu başarılı bir oyuncudur. Güldür güldür oyuncuları arasında performansı en fazla beğenilen oyunculardan olan İrem Sak, Güldür Güldür’den ayrıldıktan sonra çeşitli projelerde rol almıştır. En son olarak Çukur dizisinde rol alan İren Sak başarılı kariyerine devam etmektedir.

5-  Derya Karadaş

Derya Karadaş, güldür güldür eski oyuncuları arasında bulunmaktadır. Başarılı tiplemeleriyle seyircilerin beğenisini kazanan Derya Karadaş, Güldür Güldür’den ayrıldıktan sonra dizi ve filmlerde rol almaya devam etmiştir. Günümüzde de Bir Başkadır isimli Netflix dizisinde rol alan oyuncu tesettürlü bir kadını canlandırmış ve oldukça beğenilmiştir. Derya Karadaş Bir Başkadır dizisinde Gülan karakterine can vermiştir.

6-  Ecem Erkek

YouTube video

Ecem Erkek Naime rolüyle Güldür Güldür oyuncuları arasında öne çıkmış ve büyük bir başarı yakalamıştır. Ankara doğumlu olan Ecem Erkek güldür güldür show yeni sezon bölümlerinde de seyircilerin karşısına çıkmaktadır. Yakın zamanda Ecem Erkek eşi Armağan Erkek’ten boşandığını duyurmuştur. Aile hayatının magazin konusu olmasından rahatsızlık duyduğunu dile getiren başarılı genç oyuncu başarılı ve farklı tiplemeleriyle Güldür Güldür Show’da seyircilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor.

7-  Açelya Topaloğlu

YouTube video

Açelya Topaloğlu, 1986 İstanbul doğumlu genç bir oyuncudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alan oyuncu Güldür Güldür Show oyuncuları arasında yerini almıştır. Güldür Güldür Show’dan önce de pek çok projede rol almıştır. Son dönemlerde İnadına Aşk ve Kaçak Gelinler dizisindeki performansıyla öne çıkmıştır.

8-  Ayşegül Akdemir

Ayşegül Akdemir, Güldür güldür oyuncu ekibinde yer almış başarılı bir isimdir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümü’nden mezun olan Akdemir 2014 yılında dünya evine girmiştir. Ayşegül Akdemir eşi, ünlü besteci Gökhan Şahin’dir.

9-             Tuğçe Karabayır

Tuğçe Karabayır, Güldür Güldür Show’da Şükran karakteriyle seyircilerin beğenisini kazanmıştır. Güldür Güldür 2017 oyuncuları arasında bulunan Tuğçe Karabayır günümüzde bu programda ekranlara gelmemektedir. Başarılı oyuncu Güldür Güldür’de komedi alanında oldukça beğenilmiştir.

10-             Aslı İnandık

Sosyal medya fenomeni olarak tanınan genç ve başarılı oyuncu Aslı İnandık, Gsüldür güldür show oyuncuları arasında yer almış ve izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. 13 Mart 1989 doğumlu olan genç oyuncu özellikle komedi alanında büyük başarılara imza atmıştır.

11-             Özge Borak

Özge Borak Güldür Güldür eski oyuncuları arasında yer almıştır. Televizyon dünyasından zaten bilinir olan Özge Borak Güldür Güldür ekibinde de başarılı performans sergilemiştir. 14 Şubat 1982 İstanbul doğumlu olan güzel oyunca ilk kez 2033 senesinde ekranlara bir dizide gelmiştir. Ayrıca Özge Borak BKM Mutfak filmi olan Dedemin Fişi oyuncuları arasında da yer almıştır.

12-             Evrim Akın

Evrim Akın, Güldür Güldür eski oyuncuları arasında bulunmaktadır. BKM Mutfak ekibine katılmadan önce Evrim Akın Avrupa Yakası dizisi sayesinde yüksek bir bilinirliliğe ulaşmıştır. Çeşitli televizyon programları yapan Evrim Akın günümüzde Güldür Güldür ekibinde yer almamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!