featured

Gülşah Düz Ekranların ve Sahnelerin Yeni Kötü Kadını Olmaya Aday

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir‘den çıkmış genç ve güzel oyuncu Gülşah Düz kendisine Demet Evgar ve Cansu Dere‘yi örnek aldığını söylüyor. Ancak bu sektörde kendisini göstermenin yolunun “kötü kadın“lıktan geçeceğini ifade ediyor..

İzmir’de oyunculuk, şan ve zarafet eğitimi alan genç oyuncu Gülşah Düz yer aldığı tiyatro oyunlarında sahne tozu yutarak kariyerine başladı. Şimdilerde ise gözünü ekranlara dikti.

Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Gülşah Düz, “Sahne ve set benim gerçek dünyam” diyor. Kendisini geliştirme konusunda Cansu Dere‘yi müzikle oyunculuğu birleştirme konusunda Demet Evgar‘ı örnek aldığının altını çizen Gülşah Düz ekranların “melek yüzlü” kadınlarından ilham alsa da kendisini ekranların “kötü kadını” olarak görmek istiyor.

Oyunculuktaki hedeflerini hayallerinin ötesinde tuttuğunu söyleyen Gülşah Düz, “Hayatın kendisi bir set ve ben bu sette duygularımı insanlara iyi geçirebilecek kadar yetenekli hissediyorum. Oyunculuktaki hedefim en sert rollerin altından kalkabilmek. Umarım ekranda gerçek hayatta hiç olmadığım bir kadını oynama imkanı bulabilirim. Kötü ama haklı bir kadını oynamaktan büyük haz duyacağıma eminim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!