featured

Hangi Burç Hangi Ay Doğar 2022 | Burçlar Hangi Ay Doğar ? Hangi Ay Hangi Burç ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hangi burç hangi ay doğar siz de merak ediyorsunuz öyle değil mi? Peki ya gösterişli Aslan Burcu, duygusal balık burcu, yerinde duramayan yay burcu, ihtiraslı akrepler, sulu göz balıklar, pimpirikli başak burçları, zeki kovalar, karasız ikizler burcu ve diğerleri hangi ay doğar biliyor musunuz? İşte, tüm burçlar ve doğum ayları sizlerle!

Bu yazıda neler var?

Astronomiye ilgisi olan pek çok kişinin kayıtsız kalamadığı burçlar hakkında merak edilen tüm detayları sizler için bir araya getirdik. Burçların oluştuğu kuşağa Zodyak adı verilmesinden ötürü ele aldığı 12 burcun özelliklerinden ve hangi ayın hangi burcu kapsadığından bahsedeceğiz.

Eğer, Hangi Burç Hangi Ay Doğanlar Olur? Mükemmelle yatkınlığı ile bilinen aslan burcu hangi ay doğar? Burçlar ve tarihleri baz alındığında hangi burç hangi ayda evlenmeli ? Hangi burç hangi ayda aşık olur ? İşte, detaylar!

Burç Hesaplama Uygulaması

Hangi Burç Hangi Ay Doğanlar Olur? Hangi Ay Hangi Burç?

Eğer, hangi burç hangi ay doğanlar olur diye merak ediyorsanız sizler için bugün, hangi burcun hangi ay olduğundan bahsedecek ve burçların kısaca özelliklerine değineceğiz. Bu özellikleri dikkate alarak ve doğduğunuz ayı göz önüne alarak siz de hangi burç olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

1- Ocak Ayı Hangi Burç

Ocak Ayı Hangi Burç
Ocak Ayı Hangi Burç

İnternet üzerinden en çok aranan konulardan biri burçlar olmuştur. Eğer, Ocak Ayı Hangi Burç diye sizde merak ediyorsanız sizlere bilgi vermek istiyoruz. 22 Ocak ile 19 Şubat tarihleri arasında doğan kişiler Kova burcuna mensup oluyorlar. Peki Kova Burcu Özellikleri Nelerdir? Aşk hayatı nasıldır diye merak ediyorsanız okumaya devam edin.

Kova Burcu Özellikleri (22 Ocak- 19 Şubat) | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Kova burcu, özellikle birini severse hiçbir şeyi az yapmazlar. Kova her daim çok sever, çok özler, çok değer verir ve de çok kıskanır. Herkesin ulaşamayacağı kadar zor olan kova burcu kimsenin bırakmak istemeyeceği kadar da mükemmeldir. Her konuda cesur olan kova burcu, içten içe de duygusal olsa da duygusallığını belli etmemektedir. Samimi insanlardan hoşlanır ve sevgisini hak etmeyeni hayatından çıkarmaktan kesinlikle çekinmez.

Hemen hemen her alanda sıklıkla eleştirilere maruz kalan kova burcu, bazen hiç beklenmedik tepkiler verebilir. Ama bilmeniz gerekir ki, eğer kova borcuysanız ve eleştiriliyorsanız sizi eleştiren kişinin size içten içe gizli hayranlıkları olabilir.  Çevresindeki kimse üzülmesin diye kendini yıpratan kova burcu kendisini parmağında oynatmak isteyen kişileri oyuncağı yapacaktır. Aşıkken bile mantıktan yana olan Kova Burcu, duygularını kesinlikle belli etmez. Seven taraf olsa bile az seven gibi gözükür.

Hiç tanımadığı birine karşı bile merhametli davranan kova burcu hiçbir acıya kayıtsız kalamaz. Tam bir romantik komedi olan kova burcu, sizi bir anda güldürürken duygulandırabilir. Kalbi bu sıralar oldukça yorgun olan burç bu sıralar kan pompalayamaz durumda. Bir kova yalnızca değer verdiği insanlara kırılır. Umurunda olmayan kişiler için duygu değişikliği yaşamaz. Her şeyi boş vermiş biri olan kova burcu, mücadele etmenin bir şeye yaramadığını öğrendiler.

Kovanın hayatını mahveden 5 şey vardır.

  • Üşenmek
  • Saçmalamak
  • Dengesizlik
  • Gece uyuyamamak
  • Sabah uyanamamak

Bu gibi durumları sıklıkla yaşayan kova burcu gözünden düşen biri için dönüp arkasına bakmaya tenezzül bile etmez. O geçmişte kalmıştır ve o kişinin üzerini örterek önüne bakmaya devam eder. Kova burcu eğer sevdiyse çok farklı yere koyar sevdiğini. İkili tartışmaları sevmeyen, kavga etmesi gereken her şeyi tamam diyerek kestirip atar.

Kova Burcu Aşk Hayatı | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?
Kova Burcu Aşk Hayatı | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Kova Burcu Aşk Hayatı | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Kova burcu her zaman karşı cinse karşı çekici, esprili, farklı ve zeki olarak gözükmektedir. Kendi hayatını kendine göre düzenleyen ve başka insanlara delice gelen fikirleri hiç çekinmeden uygulayan kova burcu her insanla anlaşamaz.  Zaman zaman soğuk ve mesafeli dursa da aslında diğer insanlara değer veren, onları düşünebilen hatta kimi zaman da onlara bağlanabilen bir yapıya sahiptir.

İyimserlik, kova burcunun yaşamında temel ilkedir. Flört etmeyi ve dostluklar oluşturmayı çok sever. Kova burcunun dikkati en çok entelektüel anlamda uyaranlara açıktır. Etkili ve iyi bir konuşma şekli kova burcu için olumlu adımların başında gelir. Oldukça açık fikirleri olan kova insanı, eleştirilere bazen sert tepkiler de verebilir. Asla kıskanç ve duygusal olmayan kova burcu mantığıyla hareket eder.

2- Şubat Ayı Hangi Burç

Şubat Ayı Hangi Burç
Şubat Ayı Hangi Burç

Yılın ikinci ayı olan şubat ayı doğanlar hangi burç olur diye merak ediyorsanız eğer hemen cevaplayalım. 20 Şubat ile 20 Mart tarihleri arasında dünyaya gelen biri Balık Burcu olur. Herkesin bildiği üzere duygusal bir burç olan Balık Burcu Özelliklerinden size kısaca bahsetmek istiyoruz. Balık Burcu Özellikleri Nelerdir?  Aşk Hayatı Nasıldır?

Balık Burcu Özellikleri (20 Şubat- 20 Mart) | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Balık burcunun hayalleri bile imkanlı ve temkinlidir. Kesinlikle onlara seni seviyorum demenin bir önemi yoktur. Tavır ve davranışlarınızla Sevginizi göstermeniz gerekiyor. Balık burcu, özgüvenli bir şekilde hakkını aramayı çok iyi biliyor. Son zamanlarda güvenilecek insanların yokluğundan şikayetçi bir vaziyettedir. Eğer güven verebileceğinize inanıyorsanız şansınızı deneyebilirsiniz. Fakat, Balık burcunun hayatına girmek için güven tek başına yeterli değildir.

Eğer birinde aradığını bulamazsa o kişiyi baştan yaratan balık burcu, insanları etkileme ve değiştirme konusunda üzerine yoktur. Hayatta her işini kendi başına halleden balık burcunun hiç kimseye eyvallahı yoktur. Bundan sonra da kimseye ihtiyacı yoktur. Sezgileri her zaman kuvvetlidir. Bundan ötürü siz bazı durumları fark etmeden bile size ön sezileri sayesinde yardımcı olabilir. Bu durum da sizin yanlış yapmanızı da engelleyebilirler.

Balık burcu sevdiklerini kırmamak için her şeyi içine atan burçtur. Ondan ne kötülük beklenebilir ki? Rahatına fazlasıyla düşkün olan balık burcu, tam işleri yoluna koydum dediği anda başka sıkıntılarla da uğraşmak zorunda kalır. Her ne kadar hiçbir hayali gerçekleşmese de hayal kurmaktan vazgeçmeyen balık burcunun doğasında âşık olmak vardır.

Balık Burcu Aşk Hayatı
Balık Burcu Aşk Hayatı

Balık Burcu Aşk Hayatı

İlk bakışta büyüleyici olan balık burcunun genellikle kibar ve yumuşak bir tarzı vardır. Balık insanının aslında bir romantizm ve rüya aleminde yaşar. Hassas, gizemli özelliklerinin yanında yetenekleri de önemli rol oynamaktadır.

Kolayca sevmeye ve âşık olmaya yatkın bir yapısı vardır. Balık doğru insanı buluncaya kadar, pek çok aşk ilişkisi yalayabilir. Balık burcunun sürekli bir ilişki için duygusal ihtiyaçlarına karşılık bulması ve kendini güvende hissetmesi gerekmektedir.

Her türlü insana ve ortama kolaylıkla adapte olan Balık insanları, gerçekten çok çekicilerdir. Bir balık insanının gönlünü kazanmak için dış görünüşüne iltifat etmek doğru bir başlangıç olur. Eğer balık burcu ilişkide eleştirel yaklaşımlar göstermeyip incinip, yıkılan özelliktedir.

Bu hassas burcun üyeleri reddedilmeyi ya da tamamıyla göz ardı edilmeyi hiç sevmezler. Oldukça iyi bir dinleyici olan Balık insanları, aynı zamanda başkalarına empati duymaktan da hoşlanırlar.

Aradığı sevecen, sadık ve şefkatli eşi bulduğu zaman başka hiçbir şey onu aşkından döndüremez. Seçtiği ve sevdiği eşinin yaptığı her şeyi, verdiği kararı her karara karşı çıkmaksızın kabul eder. Oldukça romantik ve duygusal bir âşık olan Balık burcu, sevdiğinin ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına her şeyi yapabilir

3- Mart Ayı Hangi Burç

Mart Ayı Hangi Burç
Mart Ayı Hangi Burç

Mart ayında doğan kişiler hangi burca mensup olur diye düşünüyorsanız eğer size bilgi vereceğiz. 21 Mart ile 20 Nisan tarihleri arasında doğan kişiler Koç Burcuna mensuptur. Oldukça inatçı yapısıyla tanınan koç burcu özellikleri nelerdir? Koç burcu aşk hayatı nasıldır?

Koç Burcu Özellikleri (21 Mart-20 Nisan) | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Kötülükle ve tehditle hiçbir şey yaptıramayacağınız Koç burcu, bazı yaşananlardan sonra hiçbir şey olmamış gibi davranamazlar. Kimseye yük olmayı sevmeyen, kendi işini kendisi halleden koç burcu, olmayan bir şeyi oldurmaya çalışır. En çok da bundan yorulan koç burcunun genlerinde kesinlikle döneklik bulunmaz. Koç burcunun söyledikleri bugün çıkmazsa yarın kesinlikle çıkar. Sözünü dinlemeniz gerekiyor.

Üzülür, kırılır ama bu da geçer diyen koç burcu, çevreye ışık ve neşe saçar. Dostluklar koç burcuyla anlam kazanır. Sevdiğinde adeta aşk yumağına dönüşen koç burcu, artık yalanlardan, oyunlardan umursamaz hareketlerden çok yoruldu.

Koç burcuyla uğraştığınız takdirde başınıza çok kötü bela olabilir. Koç burcu beni kimseden özür dilemez. Koç burcuna hata yaparsanız eğer, özür dilerseniz kazanırsınız eğer dilemezseniz kendi yolunuza gidersiniz.

Koç burcu eğer kızarsa geçer de eğer sizden soğursa çaresi bulunmamaktadır. Kalbinden geçen her şey olan koç burcunun kalbi çok temizdir. Sevgisinin ölçüsü nedir diye merak ediyorsanız eğer, yani tutun ki hasta oluyorsunuz ve o hastalıktan ötürü vefat ediyorsunuz.

İşte koç burcunun kısaca sevgisi bu kadar. Koç burcuna güven vermediğiniz takdirde kesinlikle onunla mutlu olamazsınız. Sevdiği insanın sevmediği insanlara karşı olan ilgisini kabul etmeyen koç burcu oldukça inatçıdır.

Koç Burcu Aşk Hayatı
Koç Burcu Aşk Hayatı

Koç Burcu Aşk Hayatı

Koç burcu özgür ve canlı insanları sever. Dışadönük ve aktif olan koç burcu ile beraber olmak için enerji ve aşk heyecanı ile dolu olmanız gerekiyor. Onunla birlikte geç saatlere kadar uykusuz kalmayı göze almanız gerekir.

Entelektüel kapasitesi de son derece gelişmiş olan Koç burcunun dikkatini bu alanlarda ki farklılıklar çeker. Atak ve ihtiraslı bir yapısı olan Koç burcu aşkta kıskanç olabileceği için tamamen olmasa bile partnerinin vaktinin büyük bir kısmını kendisine ayırmanızı ister.

Ayrıca Koç burcu kendinden bir şey istenmesinden, birlikte olduğu insana rehberlik etmekten, yön göstermekten ve akıl vermekten hoşlanırlar Genellikle tavsiyeleri ve fikirleri son derece açık, hiç şüpheye yer bırakmayan bir tarzdadır.

Oldukça dürüst ve açık kalpli olduğu için duygularını, fikirlerini eşiyle rahatlıkla ve samimiyetle paylaşır. Bir koç ile ilişkiyi bitirmenin en iyi yolu ona emirler vermeye çalışmanızdır. Özellikle aşkta bu tür yaklaşımlardan koç burcu nefret eder.

4- Nisan Ayı Hangi Burç | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Nisan Ayı Hangi Burç | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?
Nisan Ayı Hangi Burç | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Gelir bahar ayları gevşer gönül yayları derler. Bahar aylarından biri olan Nisan ayında doğan kişiler hangi burç oluyor diyorsanız eğer sizlere Boğa burcundan bahsetmek istiyoruz. 21 Nisan ile 21 Mayıs tarihi arasında doğan kişiler boğa burcuna mensup oluyor. Boğa Burcu Özellikleri Nelerdir? Boğa Burcu Aşk Hayatı Nasıldır?

Boğa Burcu Özellikleri (21 Nisan- 21 Mayıs)

Etrafında olan insanların ihtiyaçları var mı diye hep inceleyen boğa burcu, dağ gibidir. Yaslanmak için hiç tereddüt etmenize lüzum yoktur. Sırtınız yere gelmeyecektir. Boğa burcuna yanlış yoldasın diyenler nedense onunla hep aynı yolda karşılaşırlar.

Kesinlikle rol yapmayan boğa burcu, kendini sevdirmeye çalışmaz. Zaten sevebileceğiniz doğal bir yapısı vardır. Bir ortamda aşk konusu varsa o kokuyu kesinlikle alır. Kimsenin anlamadığı ikili ilişkileri boğa anında çözecektir.

Boğa burcu birine âşık olunca hissettirmemeye çalışsa da karşıdaki anlayacaktır. Bir derdi olduğunda saatlerce ağladıktan sonra aynı gün ağladığının on katı gülebilecek tuhaf bir enerjisi vardır boğanın. Boğa burcu insanı için asıl önemli karşısındaki insanın kafasının içindeki düşüncelerdir.

Âşık olduğu zaman gözü kör olan boğa burcu, tam mutlu olacakken etrafında yeni dertler çıkıyor. Boğa burcunu tanımayanlar çok ciddi bir tip olduğunu zannedebilirler. Sakin duruşları, mantıklı sözleri ve iş hayatına düşkünlüğü boğaya itibar kazandıracaktır.

Boğa burcunun anlamak isterseniz eğer konuştuklarından çok sustuklarında bakın. Onları anlamak için sesini değil yüreğini duymayı öğrenmek lazım. Bazen bir Boğa’nın tüm ihtiyacı sadece müzik dinlemek ve kopmaktır. Sevdiği insanı bulduğu her parça onun içinden bir parçadır.

Doğru söylemek boğa burcuna zarar verse bile doğrudan asla vazgeçmez. Eğer biri Boğa burcunu sevmiyorsa bilin ki doğrudan kaçtığı içindir. Zoru ve imkansızı seven boğa nerede imkânsız varsa ona âşık olur.

Boğa Burcu Aşk Hayatı
Boğa Burcu Aşk Hayatı

Boğa Burcu Aşk Hayatı

Boğa burcu ilgi duysa bile karşısındaki insana bunu belli etmesi oldukça uzun zaman alabilir. Boğalar oldukça sabırlı insanlardır. Onunla birlikte olmak için sabırlı ve sakin olmayı öğrenmeniz gerekiyor. Boğa ile ilişkide genellikle inisiyatif kullanacak olan karşı taraf olmalıdır.

Bir boğa birlikteliği başlatabilmek için karşısındaki insanın açıkça onunla birlikte olmaktan zevk aldığını ifade etmesini bekler.

Boğa burcunu kesinlikle bekletmemeniz gerekiyor. Lükse ve maddi değere düşkün boğa burcu kendisinin hiçbir şeyin aslında ona layık olmadığını hissettirildiğinde, uzun süreli bir ilişki için ikna olmaya başlar.

Kuvvetli iradesi ve saklı kalmış espri yeteneği ile Boğa burcunun insana huzur veren bir yapısı vardır. Ancak belirsizlikler ve ani değişiklikler ilişkinin yara almasına neden olur. Boğa bağlılığından ve sadakatinden hiç şüphe duyulmayacak bir partnerdir.

5- Mayıs Ayı Hangi Burç | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Mayıs Ayı Hangi Burç | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?
Mayıs Ayı Hangi Burç | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Mayıs ayında dünyaya gelmiş olan hangi burç diye merak ediyorsanız eğer sizlere bilgi vermek istiyoruz. 22 Mayıs ile 22 Haziran tarihleri arasında dünyaya gelen kişiler İkizler Burcu olmaktadır. Biz sizlere ikizler burcu özellikleri konusunda ve ikizler burcu aşk hayatından bahsetmek istiyoruz. İşte, ikizler burcu özellikleri…

İkizler Burcu Özellikleri (22 Mayıs- 22 Haziran)

Olağanüstü ayrıntıcı olan ikizler burcu, peşinden koşturur ve onun için attığınız her adımın karşılığını aşk olarak geri verir. İkizler burcu asla sizden gitmez. Kavga da etseniz, kalbinizi de kırsanız gitmez. Bilin ki o hep sizi bekler. Ta ki gururu kırılıp da içi sızlayarak gidene kadar. Sevdiği insanlar, ikizlerin canını sıkabilir ama ikizler artık alıştı bu duruma. Kabul edelim, ikizler burcunun dışarıdan görülmese bile çok sağlam yaraları var.

Bazı insanların hem yarası hem de yara bandı olur ikizler. Hayatı çok zorlu geçse de yüzü hep güler. İkizler burcu kime güvenip kime güvenmeyeceğini bilir. Ortama göre renk değiştirmeyen ikizler burcu bunu yapan insanlardan da nefret eder.

Bir ikizler burcu kolay kolay yetişmiyor. Onun da yanlışları var; hayatına giren salaklara sabretmek gibi. Hiç kimse ikizleri bir şeye mecbur bırakmamalı. Yoksa ikizlerin içerisindeki özgür deli ortaya çıkarsa kimse için iyi olmaz.

İkizlerin aşkı bir insanın eline geçen bir fırsat gibidir. Ama kimileri bu değeri anlamaz ve fırsatı elinden kaçırabilir. İkizler duygularını gizler ve onu açacak olan ancak hoşlandığı kişi olabilir. Önemsiz şeyleri kendisine stres yapmayan ikizler burcunu olumsuz eleştiriler kırabilir. İkizler burcu kesinlikle soğuk kanlı değildir. Sadece gereksiz samimiyeti sevmemektedir.

İkizler Burcu Aşk Hayatı

İkizler Burcu Aşk Hayatı

İkizler burcu değişken ruh haline sahip bir burçtur. İkizlerin çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmanız gerekir. İkizlerin bir yanı aşka ve güvene ihtiyaç duyarken diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç duyar.

İkizler burcu insanları bu yapıları nedeniyle ile bir ilişki yürütebilmek için onun duygusal, mental ve cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin edebilecek birini ister. Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyler deneyimlemeyi çok sever.

Pek çok şey hakkında bilgisi olmasına rağmen yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir ikizlerin dikkatini çekmek için herhangi bir konuda tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir ederler.

6- Haziran Ayı Hangi Burç ? Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Haziran Ayı Hangi Burç ? Hangi Burç Hangi Ay Doğar?
Haziran Ayı Hangi Burç ? Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Yaz aylarından biri olan haziran ayında doğan hangi burç diye merak ediyorsanız sizlere bilgi vermek istiyoruz. 23 Haziran ile 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişiler Yengeç burcuna mensup oluyor. Yengeç Burcu Özellikleri ve Yengeç Burcu Aşk Hayatı konusunda sizlere bilgi vermek istiyoruz.

Yengeç Burcu Özellikleri (23 Haziran- 22 Temmuz)

Yengeç burcu aşkının farkını zamanında anlamayanlar başka aşıkları gördüklerinde farkı anlarlar ama artık çok geç olur. Uyku düzeni düzensiz olan yengeç burcunun, sabrının denenmesi çok iyi olmayacaktır. Çok kavga edip, çok arıza çıkarıyorsa kesinlikle gitmek istemeyen yengeç, gitmek isterse susar ve gider. Sevgisini de nefretini de açıkça belli eden yengeç burcu asla yapmacık değildir.

Kinci olmayan yengeç burcu, kolay kolay unutmaz. Etrafında düşman biriktirmeyi maharet saymaz lakin herkesle ilişki kurmayı da sevmez. Kaybedilen bir yengeç ise eğer, elde kalan her zaman sıfırdır. Yengeç burcu hesap vermeyi de emir almayı da sevmez. Özgürlüğüne çok düşkündür. Kendisini karşısındakinin yerine koyan yengeç burcunun, yanlış insanlara adanmış güzel hayalleri vardır.

İlk kez gördüğü birine karşı ilk anda ne hissettiyse sonrasında da öyle hisseder. Aşkın canını yakması umurunda bile değildir. Gezgin olmasıyla bilinen yengeç burcu, aynı müziği tekrar tekrar dinler; sonrasında da kafasında saatlerce tekrar eder. Yengeç insanı kendisini korkutucu veya sinirli bulmaz. Sizi her konuda doğru yönlendirir ancak kendisi uygulamaz. Yengeç burcu, dürüsttür, ona gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Yengeç Burcu Aşk Hayatı | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?
Yengeç Burcu Aşk Hayatı | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Yengeç Burcu Aşk Hayatı | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Bir ilişkinin başlangıcında yengeçten, ilk adımın gelmesini ya da beğendiği insana duygularını belli etmesini asla beklememek gerekir. Utangaç ve direkt yaklaşamayan Yengeç, aşkta da pasif olmayı tercih eder. Yengeç, geleneksel ve demode tarzlarda daha yatkın olduğu için ilk buluşmada bir tiyatro ya da romantik bir yemek kendisini daha rahat hissetmesine yardımcı olacaktır.

Romantik ve aşırı nostaljik yapıdaki yengeç burcu ile geçmiş hakkında konuşmak, onun kişiliği ve yaşantısı hakkında da bilgi sahibi olmanıza olanak sağlayabilir. Yengeç burcu takdir edildiği ve değer verildiğini her fırsatta görmek ve hissetmek ister.

Komplimanlar, ilişkide ilerlemeye yardım eder. Partnerinin farklı konularda fikirlerini sorması tavsiye istemesi de yengeç için değer verildiğinin göstergesidir. Yengeç reddedilmekten nefret eder ve korkar. Hayır cevabını almak, küçük konularda bile, derinlerden zedelenmesine yol açabilir.

Yengeç’in mükemmel bir hafızası vardır ve oldukça kıskançtır. Kolaylıkla unutmayacağı için samimi ve dürüst olmayan yaklaşımlar ilişkinin kolayca bozulma riskini taşımaktadır. Affetmesi ve unutması çok zordur.

Duygusal olarak bir kez yaralandığı zaman, ilişki içindeki davranışlarını ve beklentilerini de değiştirebilir. İlişkide duygusal ve finansal güvence en büyük ihtiyacıdır. Eğer partneri ilişki içinde gerekli, onun ihtiyaç duyduğu güveni sağlarsa, mükemmel bir eşe yaşam boyunca sahip olabilir.

7- Temmuz Ayı Hangi Burç | Aslan Burcu Hangi Ay Doğar?

Temmuz Ayı Hangi Burç | Aslan Burcu Hangi Ay Doğar?
Temmuz Ayı Hangi Burç | Aslan Burcu Hangi Ay Doğar?

Temmuz ayında dünyaya gelen kişiler hangi burç olur diye merak ediyorsanız sizlerin merakını gidermek için bilgi vermeye devam ediyoruz. 23 Temmuz ile 22 Ağustos tarihleri arasında doğan kişiler Aslan Burcu olacaktır. Biz bugün sizlere, Aslan Burcu Özellikleri Nelerdir? Aslan Burcu Aşk Hayatı Nasıldır?

Aslan Burcu Özellikleri (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan Burcu Özellikleri (23 Temmuz- 22 Ağustos)

Aslan burcu hangi ay sorusunun cevabı, 23 Temmuz ve 22 Ağustos’dur. Burçların tarihlerinin değiştiği söylendiği dönemde aslan burcu hangi ay sorusu sıkça sorulmaya başlanmış ve kafalar karışmıştır. Ancak aslan burcunun tarih değişmemiş ve aslan burcu hangi ay sorusunun cevabı aynı kalmıştır. Aslan burcu geçmişine oldukça bağlıdır.

Bu kıskançlıklarınızı ne yapacağız bilmiyoruz. İyi niyetli ve tertemiz bir kalbiniz var ama sevdiklerinizi çok kıskanıyorsunuz. Kıskançlığınızı biraz azaltmanız gerekiyor. Kendinizi biraz törpüleyin. Aslan burcu onu düşünen, anlamaya çalışan, her daim yanında olan birini istiyor. Birilerini anlamaya çalışıp fedakârlık yapmaktan oldukça yoruldu.

Aslan Burcu

Detaylara takılan Aslan Burcu ilk görüşte soğuk gibi gelebilir ancak sonradan sıcacık ve cana yakın olduğu anlaşılmaktadır. Eğer mümkünse kimse Aslan’ın iyiliğini düşünmesin. Kim iyiliğini düşünüyorum dediyse zarar vermiştir. Aslan burcunu memnun etmek zordur. Ona sadece sevgi ve emek vermeniz yeterli olacaktır. Aslan burcunun gözünde değerin yoksa eğer sözünün de değeri yoktur. Değer vermediği insanların sözleri aslan burcunu kesinlikle üzemez.

Aslan Burcu

Aslan burcu oldukça girişken ve kendinden emindir. Kurallardan nefret eden Aslan Burcu, her şeyden çabucak sıkılır. Senden sıkılmamışsa eğer sana deli gibi aşıktır. Aslan burcu artık aşktan iyice soğudu. Bir aslan içine kapandığı zaman onu konuşturmak oldukça zor olacaktır. Aslan burcu sadece daha iyi olacağına inanırsa inat edecektir. Aslan burcu size bir şey deyince yapın işte. Ne kaybedeceksiniz ki?

Aslan Burcu

Aslan Burcu Aşk Hayatı

Aslan burcu hangi ay doğar, sorusunun cevabını verdiğimize göre artık bu gösterişli burcun aşk hayatına bakabiliriz. Aslan burcu komplimanları ve takdir edilmeyi sever. Bir aslanı kazanmak için en uygun yöntem onun üstün yanlarını ona anlatmaktır. Yüzeyde görünen bu gururlu kişiliğin altında.

Dolayısıyla, Aslan burcunun egosunu beslemek, beğeniyi, takdirleri, duyguları açıkça dışa vurmak, birlikteliğin başlangıcının kolaylaşmasına yardım eder. İlk buluşmada Aslan’ın güvenini ve beğenisini kazanmak için her şeyin en iyisi ve en güzeli olmasına dikkat etmek gerekir. Eğer aslan burcu hangi ay sorusunun cevabını öğrendiyseniz, bu gösterişli burcun doğum gününü sakın hediyesiz geçirmeyin!

Aslan Burcu Aşk Hayatı

En iyiye layık olduğunu düşünen Aslan burcu, sıradan hiçbir şeyle mutlu olmaz. Entelektüel konularda tartışmalara girebilen, zeki yaratıcı insanlar Aslan’ı etkiler. Ama Aslan’ın fikirlerini paylaşmaktan hoşlandığını ancak kolayca kendi fikirlerinden vazgeçmeyeceğini de bilmeniz gerekir. Aslan burcu liderlik rolünü üstlenmeyi sever. Yoğun ve heyecanlı bir ilişki için ideal bir eş olan Aslan burcu her zaman yeni arayışlar içinde olacaktır.

Aslan Burcu İlişkiler Nasıldır? Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Aslan Burcu İlişkiler Nasıldır? Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Aslan burcu hangi ay doğar, sorusunun cevabını geniş şekilde verdik. Aslan burcu hangi ay sorusundan sonra bu burcun arkadaşlık ilişkileri de oldukça merak edilmektedir. Aslan burcu oldukça pozitif ilişkilere sahiptir. Sadece çok lider ruhlu olmasının zararlarını arkadaşlık ilişkilerinde de görür. Her arkadaş bu liderlik özelliklerini kaldıramayabilir.

Aslan burcu hangi ay doğduğunu öğrendik. Doğduğu aydan mıdır bilinmez, bazen kendi kendine rehavete kapılarak arkadaşlarını da ihmal eder. Kendi uzun süre aranmayınca arkadaşlarına gönül koyar ancak kendisinin arkadaşını uzun süre aramamasında ona göre hiç sorun yoktur.

Aslan burcu hangi ay doğar ve aslan burcu özellikleri nelerdir, daha detaylı öğrenmek istiyor iseniz, işte video!

YouTube video
Aslan burcu hangi ay

8- Ağustos Ayı Hangi Burç ?

Ağustos ayında doğan kişiler hangi burç olur diye düşünüyorsanız eğer sizlere bilgi vereceğiz. Aslan burcu hangi ay doğar diye sorulduğu zaman aslında cevabı Ağustos’dur ancak 22 Ağustos da Aslan burcu biter ve Başak burcu başlar. 23 Ağustos ile 22 Eylül arasında doğan kişiler Başak Burcu olmaktadır. Bugün biz sizlere Başak Burcu Özelliklerinden ve Başak Burcu Aşk Hayatından bahsedeceğiz.

Ağustos Ayı Hangi Burç ?
Ağustos Ayı Hangi Burç ?

Başak Burcu Özellikleri (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak burcu ilişkilerinde güven hissetmez ise çok kıskanç olur ve dünyayı başınıza yıkabilirler. Oldukça bıkkın olan ve beklentisi kalmamış olan Başak burcu, yakın arkadaşlarıyla bile arasına mesafe koyacaktır. Genellikle taklit edilen başak burcu, özgür ruhludur ve ısrarcılıktan hiç hoşlanmaz. Başak burcunu değiştirmek yerine onu olduğu gibi severseniz eğer hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Tadında bir şımarıklığı olan başak burcu bunun yanı sıra çekici, yaratıcı, pratik zekâ sahibidir. İşini hemen her alanda düzene sokabilen başak burcu, üzüldüğü kadar üzen bir yapıya sahip. Başak burcu kendini bu sıralar mutlu da hissetmiyor, mutsuz da hissetmiyor. Duyguları kaybolmuş bir durumda. Bazen her şeyden uzak durmak isteyen başak burcu, hak etmediği şeyleri yaşadığından ötürü hayal kırıklığına uğramıştır.

Konuşma tarzı oldukça çekici olan başak burcu, içerisinde özel bir duygu barındırır ve içindeki bu özel duyguyu sadece hayatına aldığı en özel insanla paylaşır. Başak kızdığı esnada sizi çok fazla hırpalayabilir. Lakin sevgisini size gösterirse yok böyle bir şey dedirtebilir. Kendisiyle mutlu olmak varken gitmeyi tercih ederek mutsuz olmayı seçen insanlara Başak’ın yapacağı bir şey yoktur. Onları kendi haline bırakacaktır.

Başak Burcu Özellikleri (23 Ağustos- 22 Eylül)
Başak Burcu Özellikleri (23 Ağustos- 22 Eylül)

Başak Burcu Aşk Hayatı

Başak burcu, iyi konuşma yeteneğine sahip insanları sever. İletişim kurmayı, etrafında zeki, entelektüel ve sakin insanların olmasını ister. Başak burcu ile sakin ve kaliteli bir yerde buluşmayı tercih etmek gerekir. Başak burcunun seçiciliğini göz önüne alarak sağlıklı yiyeceklerin, sessiz, sakin ve romantik bir müziğin olduğu restoran oldukça uygun olacaktır. Oldukça ilginç ve her konuyu tartışabileceğiniz bir yapıya sahip olan başak burcu daha ilk günlerden gizli, mahrem konuların konuşulmasından, sırların paylaşılmasından hiç hoşlanmaz.

Birlikteliğe başlayacak kişilerin başak burcunu ilk günden itibaren takdir etmesi gerekir. Eleştiriye yatkın olan yapısı olsa da başak burcu, gerçeklerden emin olduktan, ölçüp biçtikten ve sıkı bir değerlendirmeden geçer.

Ancak, Başak kendisinden herhangi bir fikir ya da tavsiye istenirse, konu hakkında bütün bildiklerini tüm açıklığıyla paylaşır. Başak burcu oldukça dikkatli planlar yapar. Finansal güvence ve kişisel gelişim başak burcunun hayatında önemli bir yer tutar. Başak insanı yaşamını paylaşmaya değeceğine inandığı insanı bir kez bulduğunda, ona her zaman sadık olmaya çalışacaktır.

9- Eylül Ayı Hangi Burç ? Terazi Burcu Hangi Ay ?

Eylül Ayı Hangi Burç ? Terazi Burcu Hangi Ay ?
Eylül Ayı Hangi Burç ? Terazi Burcu Hangi Ay ?

Eylül ayında doğan kişiler hangi burç olur diye merak ediyorsanız eğer sizin merakınızı gidereceğiz. 23 Eylül ile 22 Ekim tarihi arasında doğan kişiler terazi burcu olmaktadır. Biz bugün sizlere Terazi Burcu Özellikleri ve Terazi Burcu Aşk Hayatı konusunda bilgi vermek istiyoruz. Okumaya devam edin.

Terazi Burcu Özellikleri (23 Eylül- 22 Ekim)| Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Zor etkilenen, herkesle muhatap olmayan ve samimi bulduğu kişilere duygularını açan terazi burcunu kolaylıkla kandırabilirsiniz. Terazi burcu akıllı uslu gözükse de insanın aklını başından alacaktır.

Genel olarak yorgun olan terazi şu anda hiçbir yeni girişim istemiyor. Terazi burcu nedense sürekli kavga edebileceği insanlara âşık olurlar. Terazi’nin çevresindekiler, terazi burcunun eksikliğini olmadığı zamanlarda hep hissederler.

Bir insanın kusurlarını hiçbir zaman yüzüne vurmayacaktır Terazi Burcu. O insanı nasıl düzelteceğini bilecektir. Terazi burcu severken aklı bir karış havada olacaktır. Ama kalbi her zaman yerindedir. Terazi’nin unutması diye bir şey yoktur. Çünkü Terazi burcu unutmaz, unutamaz. Nasıl unutsun ki o kadar yapılan kötülükleri.

Terazi burcu çözemediği ipi kesecektir. Peki bükemediği bileği öper mi sizce? Terazi burcunun en büyük hatası yüzüne gülen herkesi kendisi gibi zannetmesidir. Herkes, terazi burcunun kalbi gibi değildir. Kafasının rahat gibi göründüğüne bakmayın. Onun derdi olsa dahi içinde yaşayacaktır. Aslında Terazi burcunun hepsi potansiyel bir kara sevdalıdır. Canını yaka yaka yutkunduğu şeyler olan Terazi burcu için olup bitmeyen, geçip gitmeyen şeyler vardır.

Terazi Burcu Aşk Hayatı

Terazi Burcu Aşk Hayatı

Terazi sevmeyi de sevilmeyi de istediği için sürekli kendini tamamlayacak bir eş arayışındadır. Doğuştan mükemmel bir romantik olan terazi, duygusal ilişkilerde oldukça başarılıdır. Doğal zarafeti, cana yakınlığı ve nezaketi sayesinde bir Terazi ile birlikte olurken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Tiyatro, antikalar, dekorasyonlar, sanat gibi pek çok zevki bulunmaktadır.

Terazi’nin güzel konuşma sanatı da vardır. Her ne kadar konuşmayı kendi ilgi alanlarına doğru çekmeyi tercih etse de yaşamından örnekler vererek süslese de yine de Terazi ile sohbet büyük bir zevktir. Terazi’nin aşkını ve ilgisini kazandırmanın ilk ve en etkin yolu O’na komplimanlar yapmaktan geçer. Eğer bu komplimanların samimiyetine ikna olursa ilk adım olumlu atıldı demektir.

Gidilecek yerin, zamanın gözde mekanlarından, lüks ve iyi yemekleriyle ünlü bir yer olması da temelin sağlam atılmasında önemlidir. Terazi her zaman her şeyin birinci sınıfından hoşlanmaktadır. Terazi burcu azla yetinmez. Terazi herkes tarafından kolayca sevilmektedir. Ancak Terazi’nin kendisini anlayacak, takdir edecek ve belki de idol haline getirecek bir eşe ihtiyacı vardır. Toplantılara, partilere gitmeyi çok seven Terazi burcu sosyal yaşamda da kolayca fark edilir.

10- Ekim Ayı Hangi Burç ? Akrep Burcu Hangi Ay ?

Ekim Ayı Hangi Burç ? Akrep Burcu Hangi Ay ?

Hangi Burç Hangi Ay Doğar diyorduk… Sizde Ekim ayında doğan hangi burç olur diye merak ediyorsanız eğer sizlere bilgi vereceğiz. 23 Ekim ile 21 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler Akrep Burcu olacaktır. Biz bugün sizlere Akrep Burcu Özelliklerinden ve Akrep Burcu Aşk Hayatından bahsetmek istiyoruz.

Akrep Burcu Özellikleri (23 Ekim- 21 Kasım) | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Bir Akrep burcunun hayatından çıkarsanız bir daha geri dönüşü olmayacaktır. Akrep burcunun hayatından çıkarsanız eğer siz kaybedeceksiniz. Akrep yaşantısına her zamankinden daha mutlu devam edecektir. Her şeye rağmen gülen akrep burcu zor mutsuz olacaktır.

Bu yüzden seveni çoktur. Onu en çok aşk acısı üzer ama yine de güler. Akrep burcunun gizli sevme huyu olabilir. Birini çok sever ama aylar geçse de sevgisini belli etmeyebilir ya da karşılık görmese de devam ettirebilirler.

Akrep burcu genellikle kendisinden hoşlanmayan tiplere âşık olurlar. Nezaket, çalışkanlık, analitik düşünce, araştırma, özen gibi kavramları temsil eder. Akrep burcunun kıskanç olduğu söylense de tam da öyle değil. Onun adı kıskançlık değil de ait olana sahip çıkmak.

Zaman zaman duygusuz ve soğuk görünebilecek kadar çekici olan Akrep Burcu, girişkendir. Akrep burcu zamana bıraktığı her şeyin zamanla yok olduğunu izledi.

Asla affetmeyeceği şeyler arasında çok sevdiği insanların olması oldukça üzücü bir durumdur. Bazı şeyler anlaşılmadığı için güzeldir. Tıpkı bir Akrep insanı gibi. Anlamaya çalıştıkça anlamını bozar insan. Akrep burcunun hisleri çok güçlüdür.

Her şeyi hisseder. Öyle anlar olur ki sanırsınız gitti biri anlattı. Akrep burcu içinde tarif edemediği boşluk var. Satırlara söyleyemediği cümleler var. Kimsenin bilmediği acıları var. Yaraları var ve merhemleri yok.

Akrep Burcu Aşk Hayatı
Akrep Burcu Aşk Hayatı

Akrep Burcu Aşk Hayatı

Akrep burcu karşısındakini ilk karşılaştığı andan itibaren dayanılmaz bir şekilde etki altına alır. Akrep’in oldukça çekici ve gizemli bir yapısı vardır. Aslında yüzeyde görünenler sadece karşı tarafın görmesini arzuladıklarıdır. Direkt ve hatta biraz zorlayıcı gözükebilir. Fakat içten içe hassas ve kırılgan olan Akrep burcu, insanları çok ciddiye alır. Akrep insanı aşkı da çok ciddiye alır ve birlikte olduğu insanın kendini sevmesini, takdir etmesini bekler.

Akrep burcu birlikteliklerinin başında daha kısa vadeli ve çok fazla derin olmayan bağlantılar kurmayı tercih eder. Çünkü akrep burcu yara almak, incinmek konusunda insanları kendinden uzak tutmayı tercih eden bir özelliktedir.

Eğer akrep uzun vadeli bir ilişkiye girdiyse geri çıkamamaktadır. Domine edilmekten ve garantili bir eş olarak görülmekten de nefret eden Akrep burcu, insanlarla tartışmaya girmeyi pek fazla sevmemektedir. Akrep’in yaşamını geçirmek için seçtiği insana karşı oldukça kıskanç ve koruyucu bir tavır aldığını da asla unutmamak gerekir.

Yaşamı boyunca sevgi verebilecek, zengin yürekli ve aradığı emniyeti sağlayabilecek bir eş arar. Her zaman için karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine değer vererek, ihtiyaçlarını tatmin etmek için enerji sarf etmekten çekinmeyen akrep burcu, karşısındaki insanın dikkatini tam anlamıyla kendisine vermesini ister.

11- Kasım Ayı Hangi Burç

Kasım Ayı Hangi Burç
Kasım Ayı Hangi Burç

Kasım’da aşk başkadır diye boşuna dememişler. Hangi Burç Hangi Ay Doğar konusunda Kasım ayında doğan kişiler hangi burç diye merak ediyorsanız eğer, sizlere bilgi vermek istiyoruz. 22 Kasım ile 21 Aralık tarihleri arasında doğan kişiler Yay Burcudur. Biz bugün sizlere Yay Burcu Özellikleri ve Yay Burcu Aşk Hayatı konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Yay Burcu Özellikleri (22 Kasım- 21 Aralık) | Hangi Burç Hangi Ay Doğar?

Yay burcu, kendisi hariç herkesin moralini düzeltebilmektedir. Yay burcunun yüzü tatlılık abidesi ve güzel görünüyor. Üzülmeyi kesinlikle hak etmeyen bir burç olan yay burcuna istediğin kadar hayır deseniz de sonunda samimiyetine dayanamayarak evet diyeceksiniz.

Bir Yay burcunun size olan aşkını sakın kaybetmeyin. Çünkü tarih, Yay burcunun aşkını kaybedip sonra pişman olanlarla doludur. Yay burcu kırdığı insanlardan özür dilemek istiyor, sonra onların yaptıkları aklına geliyor vazgeçiyor.

Yay burcunun zamanla etkilerinin artması gibi özellikleri de vardır. Tanıdıkça bunu daha çok seveceksiniz. Kendi doğrularını ve kendi yanlışlarını bilen Yay burcu, yaşayarak öğrenirler. Bunun için de kimseye hesap vermezler. Yarı yolda bırakıp sonra geri dönmek isteyenin çektiği acıya da anlattığı masallara da inanmaz bir yay. Yalnız bir Yay’ın herkesin bildiklerinin dışında ara ara nereden türediği belli olmayan aşıkları çıkacaktır.

Yay burcu karşısındaki insanın cesaretli olmasını ister. Birilerine gereğinden fazla değer verince vazgeçmez sanıyorlar. Yay vazgeçmesini de bilir ve o zaman cidden iş işten geçmiştir. Kimseye acımayan Yay burcu, acımaya başladı mı âşık olamaz.

Bir yay karşısında her zaman dimdik duran insan ister. Yaylar sevdiklerini kıskandıklarında ve dedikleri olmayınca huysuz olurlar. Yeniden kalbimi yormaya niyetim yok. Bu yüzden herkese uzağım diyen Yay burcu, inanılmaz derecede iyimser olabilir.

Yay Burcu Aşk Hayatı
Yay Burcu Aşk Hayatı

Yay Burcu Aşk Hayatı

Aşk için en çekici ve ilginç burçlardan birisi yay burcudur. Yaşamı bir eğlence gibi algılayan yay burcu aşkı ve hayal kurmayı çok sever. En önemli özelliklerinden bir tanesi de espri yeteneğidir. Daima yeni fikirlerle dolu ve yaşama karşı hevesli bir yaklaşımı olan yay burcunun özgürlük tutkusu gelişmiştir.

Heyecan, ihtiras, romantizm macerasına rağmen, bu özgür ruh bir yere bağlanıp kalmayı oldukça sıkıcı bulabilir. Yay aşkı bir macera ya da mücadele gibi algılar. Birlikte olduğu insanlardan etkilenmeyen yay burcu ilişkiye devam etmez. Yay için gittiği yerden ya da yediği yemekten çok karşısındakinin anlattığı konuya önem verirler.

Yay burcu insanı pek çok konuya derinden ilgi duyduğu için partnerinin de entelektüel ve gelişmiş biri olmasını ister. Genellikle karşısındakinin ne hissedeceğini ya da düşüneceğini pek önemsemeden içindekini dışarı aktarabilir. Aslında burada doğal olmak istediğinden başka kötü niyet söz konusu değildir.

12- Aralık Ayı Hangi Burç

Aralık Ayı Hangi Burç

Hangi Burç Hangi Ay Doğar? Yılın son ayında doğanlar hangi burç olur diye merak ediyorsanız eğer size bu konuda bilgi vermek istiyoruz. 22 Aralık ile 21 Ocak tarihleri arasında doğan kişiler Oğlak Burcu olacaktır. Biz bugün sizlere Oğlak Burcu Özellikleri ve Oğlak Burcu Aşk Hayatı konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Oğlak Burcu Özellikleri (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak burcunun arkasından konuşan insanların büyük çoğunluğu ona ulaşamayıp kıskançlığından çatır çatır çatlamaktadır. Oğlak burcu için sevmek akıl işi değil kalp işidir. Oğlak burcunda ne görüyorsanız odur. İçindeki de dışındaki de birdir.

Oğlak burcunun hayatında keşke lafına yer yoktur. Olmasına müsaade etmez. Oğlak burcu hep önüne bakarak hareket eder. İlgiden çok hoşlanan oğlak, kendisiyle ilgilenmediğinizi düşünürse çok üzülür, hayata küser. Bundan ötürü Oğlak burcunu ilgisiz bırakmayın.

Asaletiyle farkını ortaya koyan oğlak burcu için olan olur, biten biter. Oğlak burcunun hayatından giden kaybeder. Yalnız kalmaya alışması zordur oğlak. Yalnız kalmak oğlağa göre bir şey değildir. İnanılmaz derecede yüce gönüllüdür.

Aradığı insanı bulana kadar bir seçim yapmayan oğlak burcu, boşla vakit kaybetmektense, dolu dolu yaşayıp aradığı insanı beklemeyi tercih eder. Şu sıralar onu toparlayacak birine ihtiyacı vardır. Genellikle sağlığına dikkat eden oğlak burcu fiziksel olarak da dikkat çekici bir yapıya sahiptir. Arasına uzak mesafeler girse bile sevdiklerini unutmayan oğlak burcu asla yalan söyleyemez.

Oğlak Burcu Özellikleri (22 Aralık- 21 Ocak)
Oğlak Burcu Özellikleri (22 Aralık- 21 Ocak)

Oğlak Burcu Aşk Hayatı

İlk karşılaşma da soğuk bir intiba yaratan Oğlak burcu insanı, aslında bunu ihtiyatlı olmak arzusuyla geliştirdiği bir savunma mekanizması olarak kullanır. Kariyer yaşantısı hayatının en önemli ilgi alanı olmasına rağmen, tiyatro, müzik ve diğer sanat dallarını da sever. Genellikle entelektüel kapasitesi yüksek, yaşamsal amaçları kendilerininkine benzeyen insanlarla beraber olmayı tercih ederler.

Oğlak burcu ciddi konularda da tartışmayı sever, ufak tefek problemlerde bile karşısındakine mutlaka yardımcı olmaya çalışır. Bu burçta doğan insanlar bu yönlerinin pek afişe etmek istemeseler de lüksü sever. Oğlak burcu paranın, yaşam güvenliğini sağlayan önemli bir araç olduğunu düşünür. Dominant bir karaktere sahip olan Oğlak burcunun aşkını kazanmak kolay değildir.

Genellikle ikna eden değil ikna edilen olmayı bekleyen oğlak burcu, beraberliğin başında karşı tarafın ciddiyetine inanması temel gereksinimdir. Sürekli fikir değiştiren söyledikleriyle yaptıkları arasında farklılıkları olan oğlak burcunun toleransı oldukça düşüktür. Birlikte olduğu insanın gururunu okşayan oğlak burcu onun neşelenmesini sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!