featured

Hangi Burç Nasıl Sevgili Olur?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burçlara inanarak yaşayan insanlar için burç yorumlarının büyük bir önemi vardır ve yorumlarda geçen duyguları yaşamaya özen gösterirler. Özellikle sevgi ve aşk gibi konularda dikkate alınması gereken bazı burç yorumları vardır ve bu yorumların okunup iyi yorumlanması ikili ilişkilerde başarılı olmayı beraberinde getirir. Bu yazımızda ise burçların nasıl sevgili olduğu hakkında bilgiler vereceğiz.

KOÇ BURCU

Eğer koç burcu bir bireyseniz, sizden başkasını gözü görmeyecek bir sevgili arıyorsunuz demektir. Birini sevdiğinizde sizin her şeyiniz haline gelir ve ondan kopmak istemezsiniz. Sevgilinizden her konu hakkında fikir beyan etmesini isteyebilirsiniz, ancak söylediği her şeyi de koşulsuz şartsız kabul etmemelisiniz. Sevdiğinizi belli ederken kendinizden ödün vermemeli, beraber karar verme konusunda adımlar atmalısınız. Koç burcu bir insana âşık olacaksanız sakın ona patronluk taslanmayın. Çünkü ilişkinizin başlamadan bitmesine neden olabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Boğa burcu bireyler sonuna kadar güvenebileceği bir aşk ister. Dış görünüşe önem verirler ancak sevdiği kişiyle her sırrını paylaşabiliyorsa ve bunu yaparken en ufak bir şüphe duymuyorsa bu özellikler onlar için yeterlidir. Eğer boğa burcu bir insanı sevecekseniz, gözünüzün ondan başka kimseyi görmemesini sağlamalısınız.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu bireyler hem sevgilisi hem de en yakın arkadaşı olabilecek insanlardan hoşlanırlar. Sevgilisi gibi severken; onunla şakalaşabileceği, her konu hakkında konuşabilmek ister. Ayrıca dinlemeyi bilmeli ve zekânızı konuşturabilmelisiniz. Bunları yapabilirim diyorsanız size bir kötü haberimiz daha var. İkizler burcu plan değişikliğini çok severler. Bu akşam buluşmayı planlayabilirsiniz ancak bir anda tüm program değişebilir. Bu konularda sakin olabilecek biriyseniz ikizler burcuyla iyi anlaşacaksınızdır.

ASLAN BURCU

Aslan burcu insanlar arkadaşlarına hava atmayı çok severler ve sevgili olacakları kişide de arkadaşlarına hava atacak özelliklerin bulunmasını isterler. Sürekli takdir edilen ve övülen bir aslan insanı en mutlu insanlardan biri olmaya adaydır. Adeta bir bebek gibi olan aslan burcu bireyler, kendileriyle çok fazla ilgilenilmesini ister. Aslan burcunun âşık olacağı insanda aradığı özellikler eğlenmeyi bilen, yanındayken rahat olabileceği ve ona gerektiği ilgiyi gösterebilecek insanlardır.

BAŞAK BURCU

Sevdiği kişiler Başak burcu kişiler ihtiyaç duymalıdır. Başak burcu kişisi, yardımlarının ve önerilerinin kabul edilmesini ve takdir edilmesini ister. Bu kişiler çalışkan, dürüst ve sadıktır ve sizin de böyle olmanızı isterler. Mükemmel olmasanız bile Başak sizde o potansiyel olduğunu gördüğü anda aşk adayı olabilirsiniz. Eğer bundan çok uzaksanız daha da iyidir. Çünkü başak size yardım edip daha iyi olmanız için çabalayacaktır ve mutlu olacaktır.

TERAZİ BURCU

Bu kişiler aşklarında romantik ruha önem verirler. Kişinin çekici ve cüretli olması gerekir ve ilişki asla can sıkmamalıdır. Aranmak, sürekli birlikte olmak ve dostlarının beğenilmesi bu kişinin istedikleridir. Terazi dostlarıyla çok vakit geçirir ve geç geldiğinde ona sitem etmemelisiniz. Soğukkanlı ve uysal kişilerden hoşlanır. Kavga etmek literatüründe yoktur fakat kavga edilirse mutlaka öpüşüp barışmak için ilk adımı atacaktır.

AKREP BURCU

Akreplerin aradığı ilişki türü çok derin ve yoğun duyguya sahiptir. Çok tutkulu bir aşk yaşayan akrepler, ruh eşini bulmak isterler. Güvensiz bir kişiliğe ve çok yoğun duygulara sahip olurlar. Fakat bazı zamanlarda yalnız kalmak isterler ve bu özelliklerinin karşı taraftan anlaşılmasını isterler. İnsanların ne olduğunu hemen anlayabilirler. Kendini öven kişileri, büyük konuşanları ve ilgi odağı olmayı sevenleri hiç sevmezler ve bu kişiler Akrepleri etkileyemez. Sevgililerinin ilişkiye adanmış, sadık ve çok şefkatli olması gerekir.

YAY BURCU

Yay burcu yanında olduğunda istediği gibi doğal ve içten davranabileceği bir kişi arar. Gerçekleri konuşmaktan çekinmez ve karşıdaki kişinin de böyle olmasını ister. Kendine güvenen bir erkek veya açık sözlü bir kadın aradığı kişidir. Beraber olmadıklarında sürekli nerde olduğunu bildirmekten hoşlanmaz. Maçlarda beraber tezahürat yapabileceği veya birlikte spora gidebileceği tarzda kişilerle olmak ister. Yayların özgür hissetmesi, ona ihtiyaç duymadığınızı düşünmesi arzularını artıracaktır.

OĞLAK BURCU

Aradıkları sevgili onları toplum içinde mahcup etmemelidir. Güvenilir ve sadık olmalıdır. Dostlarının da bu sevgilisini kabul etmesi gerekir. Sevdiği kişinin çok hırslı ve ileriye yönelik planlarının olması gerekir. Örneğin üniversitede burs almayı planlamanız veya ileride doktor olmayı düşünmeniz Oğlak burcunun sizinle konuşması anlamına gelir. Gösterişçi olmanız onu etkilemeyecektir. Oğlaklar gelecek ile ilgili planlar yapan, ayakları yere sağlam basan kişiliklerdir. Yaşına göre çok olgun davranırlar ve onlarla geçinmek gerçekten çok kolaydır. Fakat temizlik onların çok önemsediği bir olaydır. Yani temiz ve düzenli olmayan kişilerle asla geçinemezler.

KOVA BURCU

Bu kişiler karşısındaki kişinin kendisini koşulsuz şartsız sevmesini isterler. Doğal davranmalarının da karşıdaki kişi tarafından hor görülmemesini isterler. Kova kişi dünyayı daha iyi bir gezegen haline getirmeye çabalar ve birlikte olduğu kişinin de bu özellikte olmasını ister. Sınırlanmaktan ve sıradanlıktan hoşlanmaz. Varlığını gerçekten hissettiren bir sevgiliye ihtiyaç duyarlar.

BALIK BURCU

Balıkların ruh eşleri balıklarla güçlü mistik bağlar kurabilmelidir. Çok romantik, duyarlı ve neredeyse bütün boş zamanlarını kendisiyle geçirecek bir sevgili ararlar. Duygularını, hayallerini ve ortak geleceklerini konuşmaktan hoşlanırlar. Astroloji, fal ve tarot kartları gibi psişik şeyleri severler. Mutlu son ve büyülere inanırlar. Romanlarda yaşanan tarzda bir aşk yaşamanız sizi asla unutmayacağı anlamına gelir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!