featured

Hizmetçiler Dizisi Başladı ! Hizmetçiler Dizisi Kadrosu Hayran Bıraktı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hizmetçiler isimli yeni bir dizi Kanal D ekranlarından 7 Mart Cumartesi akşamı izleyicisiyle buluştu. Daha ilk bölümden izleyici için yeni bir soluk olacak dizinin aslında bir uyarlama olduğu biliniyor. Son dönemde dizi sektörü ağa dizileri ve mafya dizilerinden dolayı kısır bir döngünün içine hapsolmuştu. Yurt dışında reyting rekorları kıran dizilerin konularını ve senaryolarını uyarlama yaparak bu kısır döngüden çıkma çabası içine girdiler. Bu dizilerdeki replikleri ülkemize uygun olarak adapte eden senaryo ekipleri, çabalarıyla sanki bizdenmiş hissi veriyorlar.

Hizmetçiler Dizisi Konusu Nedir ?

Hizmetçiler dizisi konusu Cennet Konakları sakinlerinin aslında hiç de sakin bir hayat sürmediği, türlü entrikalarla süslü hayatlarından almış. Bu sitede çalışan 4 hizmetçinin işverenlerinin sadece odalarını ve evlerini değil hayatlarındaki kara lekeleri de nasıl temizlediğini anlatmakta.

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Ela, Cennet Konakları sakinlerinden sosyetenin ünlü simalarından Atahanlar’ın torunu kaçırılınca alt üst olur. Hayatın akışı ve önüne düşen gizemi çözme çabasının getirdiği bu zengin kapıdan girince aslında gerçeğin göründüğünden çok daha farklı olduğunu görür. Burada sadece patronların değil hizmetçilerin de karanlık sırları vardır. Ama her karanlık gerçek gibi bu sırlar da zamanla tek tek açığa çıkacaktır.

Hizmetçiler Dizisi Yeni Bölüm Fragmanı

YouTube video

Hizmetçiler Dizisi Oyuncuları Kimler?

Hizmetçiler dizisi zengin ve güçlü bir oyuncu kadrosuyla çok iddialı bir yapım. Yapımcılığını Ömer Arslanel, Fabrika yapım şirketi adına üstlenmiş. Entrikalarla örülmüş dram türünde olan dizide Ela karakterinde Deniz Baysal Sönmez’i izleyeceğiz. Aras karakterinde Yiğit Kirazcı, Atiye rolünde Algı Eke, Selen Domaç’ı ise Hacer olarak izleyeceğiz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!