featured

İbrahim Tatlıses Haydi Söyle Şarkısı ile Geri Döndü | İşte İbo Show 2020 İlk Şarkısı | İbo Show 1. Bölüm İzle

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

9 yıl aradan sonra Haydi Söyle şarkısı ile İbo Show 2020 programını açan İbrahim Tatlıses sonunda sevenleri ile buluştu.14 Mart 2011 tarihinde yaptığı İbo Show programı çıkışında saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses İbo Show ilk programına Deniz Seki ve Kutsi’yi davet etti. Ünlü sanatçının geçmişten bugüne en sevilen şarkıları arasında yer alan Haydi Söyle şarkısı kadar, programın konuklarının da büyük bir önemi vardı. İşte, İbrahim Tatlıses Haydi Söyle şarkısı ve İbo Show 1. Bölüm detayları…

Haydi Söyle ile İbo Show 1. Bölüm Unutulmaz Anları

Tam 9 yılın ardından unutulmaz şarkısı ile ekran karşısına geçen İbrahim Tatlıses, uzun bir aradan sonra ilk defa TV ekranlarında canlı bir şekilde şarkı söyledi. Arabesk müziğin en sevilen seslerinden biri olan İbrahim Tatlıses, İbo Show ile tekrar müzik ve eğlence dünyasına geri döndü. İşte, Sibel Can, Kutsi ve Deniz Seki ile İbo Show ilk program detayları…

1 – Sibel Can – Kendine İyi Bak
YouTube video

İbo Show ilk bölüm konukları arasında yer alan Sibel Can, Kendine İyi Bak şarkısı ile programın en sevilen bölümlerinden birine imza attı. Güzel sanatçı Sibel Can şarkıları ve dansı ile geceye neşe kattı. Sibel Can estetik haberlerinden çok daha fazla konuşulacak olan bu dakikalar, İbo Show takipçilerinin en sevilenlerinden oldu.

2 – Deniz Seki – Öğrendim

YouTube video

9 yıl önce İbo Show son bölüm konukları arasında yerini alan Deniz Seki İbo Show yeni sezon ilk bölüm ile de TV karşısına geçti. İbrahim Tatlıses, Kutsi, Sibel Can ve Deniz Seki ‘nin yer aldığı muhteşem bir müzik şölenine dönüşen geceye Deniz Seki Öğrendim şarkısı ile damgasını vurdu. 

3 – İbo Show Deniz Seki Nereden Bileceksiniz

YouTube video

Haydi Söyle şarkısı kadar Nereden Bileceksiniz şarkısı da İbo Show stüdyosunun en sevilenlerinden oldu. Güçlü sesi ile Deniz Seki’nin söylediği şarkıya İbrahim Tatlıses de katıldı. 

4 – İbrahim Tatlıses Kara Üzüm Habbesi

YouTube video

Programın unutulmaz şarkılarından biri de Kara Üzüm Habbesi olmayı başardı. Güçlü sesi ile Deniz Seki ve Kutsi’nin de eşlik ettiği şarkı, İbo Show stüdyolarında büyük alkış topladı. 

5 – Siyah Elbisesi ile Sibel Can Geceye Damga Vurdu

YouTube video

Sevmek şarkısı ile gecenin yıldızı olan Sibel Can siyah ve uzun elbisesi ile çok beğenildi. Sesi kadar görüntüsü ile de dikkat çeken Sibel Can nasıl zayıfladı sorusunun cevabı ise sosyal medya platformlarında trend olmayı başardı. Güzel şarkıcı Sibel Can Sevmek şarkısı ve İbrahim Tatlıses nağmeleri ile gece, unutulmaz oldu. 

6 – Haydi Gidelim Haydi

YouTube video

İbrahim Tatlıses ile başlayan Haydi Gidelim Haydi şarkısı Sibel Can, Deniz Seki, Kutsi ve Aydemir Akbaş sesleri ile çok daha eğlenceli bir hal aldı. İşte, muhteşem düet ile şenlenen İbo Şov stüdyosu. 

Haydi Söyle Şarkısının Gündem Olduğu İbo Şov Hangi Kanalda Başlıyor ?

YouTube video
İzmir depremi nedeniyle yayın tarihi ileri atılan İbo Şov yayın tarihi belli oldu. Arabesk müziğin kült isimlerinden olan sanatçı İbrahim Tatlıses programı İbo Show ile 9 yıl aradan sonra yeniden ekran karşısına geçti. 14 Kasım 2020 Cumartesi akşam 20:00 ‘da başlayan yayın akışı saat kaçta? Her hafta saat 20:00 ‘da Star TV ekranlarında başlayacak olan programın 3 bölümü geride kaldı bile.

Haydi Söyle – Bilal Sonses Versiyonu

YouTube video

Son dönem ünlü olan şarkıcılar arasında yer alan Bilal Sonses tarafından da söylenen şarkı, Haydi Söyle İndir, Bilal Sonses ismi ile de YouTube kanallarında sıklıkla paylaşılıyor. Siz de Haydi Söyle – Youtube araması yaparak, şarkıyı söyleyen diğer sanatçıları da keşfedebilirsiniz. 

Haydi Söyle Sözleri

Türkiye’nin en sevilen Arabesk sanatçısı İbrahim Tatlıses tarafından yazılan Haydi Söyle şarkı sözleri ile geçmişten bugüne herkesi duygulandırmaya devam ediyor. Eğlenceli yanlarının yanı sıra duygusal müzikleri ile de hem geçmişe hem de bugüne anlam katan İbrahim Tatlıses şarkıları arasındaki Haydi Söyle şarkı sözleri çok sayıda sanatçı tarafından kullanıldı. Yakın geçmişte Kalben Haydi Söyle sözleri ile klip çekerken, güzel şarkıcı büyük bir İbrahim Tatlıses hayranı olduğunu sık sık dile getirmektedir. İşte, Haydi Söyle şarkı sözleri

Seni gördüğüm zamanDilim neden tutulurSeni gördüğüm zamanGüller elimde kururSeni gördüğüm zamanHayat sanki son bulurGözlerine bakıncaDünyalar benim olurSusma gönlüm sen söyleHaydi gönlüm sen söyleAşkımı sevgiliyeDerdimi sevgiliyeHaydi söyle onu nasıl sevdiğimiHaydi söyle rüyalarda gördüğümüHaydi söyle uykusuz gecelerimiHaydi söyleSeni gördüğüm zamanBeni bir ateş sararSeni gördüğüm zamanYanar yüreğim yanarSeni gördüğüm zamanCanlanır tüm anılarSeni gördüğüm zamanDurur bütün zamanlarSusma gönlüm sen söyleHaydi gönlüm sen söyleAşkımı sevgiliyeDerdimi sevgiliyeHaydi söyle onu nasıl sevdiğimiHaydi söyle rüyalarda gördüğümüHaydi söyle uykusuz gecelerimiHaydi söyle

İbrahim Tatlıses – Haydi Söyle – Akor

Haydi Söyle İbrahim Tatlıses şarkısı için Akor detayları aşağıdaki gibidir. Siz de evinizde İbrahim Tatlıses tarzı akor yapmak isterseniz, bu ölçüleri takip edebilirsiniz. 

Bm                                 C Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulurAm                                 C                     BmSeni gördüğüm zaman güller elimde kururBm                                  CSeni gördüğüm zaman hayat sanki son bulurAm                          D           C        BmGözlerine bakınca dünyalar benim olurBm                                     CSusma gönlüm sen söyle, haydi gönlüm sen söyleC          D              Bm         C       BmAşkımı sevgiliye, derdimi sevgiliyeEmHaydi söyle onu nasıl sevdiğimiBmHaydi söyle rüyalarda gördüğümüC BmHaydi söyle uykusuz gecelerimi, haydi söyleEm     Bm    C    BmBm                                C Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sararAm                                C                      BmSeni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanarBm                                C Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılarAm                                 D        C       BmSeni gördüğüm zaman durur bütün zamanlarB bölümüNakarat

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!