featured

İhtiyaç Kredisi 2021 | E Devlet Risk Raporu ile Temel İhtiyaç Kredisi | En Uygun Kredi Veren Bankalar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İhtiyaç kredisi veren bankalar arasından en uygun faiz oranı ve koşulları değerlendirebilirsiniz. Ödeme planınızı yaparak aylık taksitleri kendi bütçenize göre hesaplayabilirsiniz.

Kuveyt Türk Bireysel İhtiyaç Kredisi

Kuveyt Türk ihtiyaç kredisi kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı gibi kurumlar için destek vermektedir. “Hac / Umre” kredisi almak isteyen müşteriler tüm hac veya umre giderlerinde nakit sorununu karşılamayı amaçlamaktadır.

36 ay vadeye kadar taksitlendirilecek olan kredide esnek ödeme planlarından faydalanabilirsiniz. Tur firmasıyla anlaşmalıysanız, yetkili olması şartı ile ihtiyaç kredisi desteği talebinde bulunabilirsiniz. Merkezi kurum yetkisi şartı mutlaka aranmaktadır.18 yaşını tamamlamış şahıslar, bankanın istediği evraklar ek olarak hac/umre hizmet bedelinin ödendiğine dair faturayı da bankaya teslim etmeleri gerekmektedir.30.000 TL kredi için 36 Ay vade ile çekilen kredinin faiz oranı %1,66 ve aylık taksit tutarı 1.175,47 TL’dir.

ING Kredi Faiz Oranı | Bireysel Kredi Çekme Şartları

ING ihtiyaç kredisi “Turuncu Ekstra Avantajlı Kredi” hizmeti ile dikkat çekmektedir. Faiz oranı %1,54’ten başlamaktadır ve 20.000 TL üzeri %1.59 olarak işlemlere yansımaktadır.

ING Bank tarafından belirlenen koşullara uygunluk şartı aranmaktadır. Önceki kredi/ kredi kartı ödemelerindeki düzenlilik gibi koşullara uyulmalıdır. Haciz kaydının bulunmaması da önemli bir kriterdir.

Vakıf Bank İhtiyaç Kredisi | 3 Ay Ödemesiz Kredi

Vakıf Bank ihtiyaç kredisi tüm isteklerinize yönelik verilen uygun faizli erteleme imkanı olan destekleri kapsamaktadır.

Değişken taksitlerle geri ödeme imkanınız vardır. 36 aya kadar vadeye kadar kullanabilirsiniz.İsteğe göre Hayat Sigortası da yapılan kredi düzenli bir geliri olan kişilere verilmektedir.Kredi miktarı 20.000,00 TL için 36 ay vadede faiz oranı  %1,54 ve 1.536,71 TL taksit miktarı örnek hesaplaması temel alınabilir.

TEB Bireysel Kredi | 3 Ay Ertelemeli Kredi

TEB ihtiyaç kredisi 3 – 36 ay arası vadede kredi desteği sunmaktadır. İsteğe göre üç ay erteleme ile kredi kullanılabilir. Müşteri kredi notu, genel piyasa koşullarına göre faiz oranları ve vade süresi değişebilmektedir.

TEB krediniz onaylandıktan sonra kefil, ek belge gibi çeşitli talepler banka hakları arasındadır. Örnek kredi hesaplama için 20.000 TL ve %1.52 faiz oranı üzerinden aylık taksit miktarı 762,65 TL olacaktır.

Yapı Kredi İhtiyaç Kredisi | En Uygun Kredi | Borç Kapatma Kredisi

Yapı Kredi ihtiyaç kredisi 36 aya varan vade ön onaylı limit seçeneği gibi artılarla verilmektedir. 3 aya kadar taksit erteleme olanağından faydalanmak için banka gelir koşullarını yerine getirmiş olmalısınız.  

Borç kapatma kredisi olarak da değerlendirebileceğiniz kredide ipotek göstererek de kredi alabilirsiniz. 10.000 TL kredi için 36 ay vadede %2,44  faiz aylık 453,13 TL ödeme yapılmaktadır.

HSBC İhtiyaç Kredisi

https://www.youtube.com/watch?v=ggB-wIMfw8k

HSBC ihtiyaç kredisi acil sağlık harcamaları ve diğer ihtiyaçlarınız için değişen faiz oranları ile kullanılabilir. 6-36 ay vade ile verilen kredilerde sigortalı ve sigortasız kullanım yapabilirsiniz.

Premier ve Advance Sigortalı İhtiyaç Kredisi  %1,75  Premier ve Advance Sigortasız İhtiyaç Kredisi  %1,78Sigortalı İhtiyaç Kredisi  %1,95Sigortasız İhtiyaç Kredisi %1,98 faiz oranları ile işlem yapılabilmektedir.27.000 TL için %1,98 faiz oranı üzerinden aylık 1.489,04 aylık taksit ödemesi yapılmaktadır.

Albaraka Bireysel Kredi

Albaraka ihtiyaç kredisi ile ev eşyalarınızı yenileyebilir, eğitim gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. 36 aya kadar vade koşulu olan krediyi eşit taksitlerle geri ödeyebilirsiniz.

Satın alınacak malın proforma faturası banka tarafından istenebilmektedir.Bankaya maaş gelir belgesi ile başvuru yapmalısınız.Krediden gerçek kişiler harici serbest meslek sahibi olanlar da faydalanabilmektedir.  Bu gibi hallerde kefil istenebilmektedir.Kredi hesaplama için 20.000 TL kredi, %1,79 faiz oranı ve 1.908,42 TL aylık taksitler vardır. 12 ay vadeyle geri ödenebilmektedir.

Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi | Garanti Bankası Kredi Çekme Şartları

Garanti BBVA ihtiyaç kredisi minimum 3 ay, maksimum 36 ay vadeyle sunulan destek finansmanıdır. 36 ay vadeyle 100.000 TL için örnek hesaplamada taksit tutarı 3.940,95 TL’dir. Faiz oranı %1,69 olarak belirlenmiştir ve toplam geri ödeme tutarı 141.874,20 TL olur. Bankadan kredi çekme koşullarını daha ayrıntılı öğrenmek için doğrudan görüşme yapılması önerilir.

QNB Finansbank Bireysel Kredi | 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi “Kolay Ödemeli Kredi”, “Doğum Günü Kredisi”, Kamu Çalışanına Özel Kredi ve “Finansmaaş Kredisi” çeşitleriyle sunulmaktadır. “Tanışma Kredisi” hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz. Son bir senede ihtiyaç kredisi kullanmamış olan kişilerde talepleriniz karşılanmak üzere değerlendirilecektir. 15.000 TL 36 ay vade için 563,09 TL aylık taksit %1,44 faiz oranı üzerinden değerlendirilmektedir.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi | Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi 36 aya kadar vade ile esnek ödeme imkanı olan bireysel finansman sunmaktadır. Hayat Sigortası ürünü de isteğe göre kredi esnasında kullanılabilir. 10.000 TL kredi için 36 ay vadede %1,58 faiz oranı üzerinden hesaplama yapılmaktadır. Aylık taksit tutarı 385,81 TL olarak ödemelerinizi sürdürebilirsiniz.

Halk Bank En Uygun İhtiyaç Kredisi

Halk Bank ihtiyaç kredisi en fazla 50.000 TL’ye kadar çekilebilen hızlı kredi hizmetidir. 36 ay vadeye kadar taksitlendirme işleminde %1,54 faiz oranından işlem yapılır. Aylık ödeme 519,65 TL toplam 10.000,00 TL kredi için geçerlidir.

Akbank Bireysel Kredi Hesaplama

Akbank ihtiyaç kredisi 100.000 TL kredi için % 1,65 faiz oranı ve 3.910,69 TL aylık ödemelerle başvuru yapabilirsiniz. Banka gelir belgesi ve diğer koşullarını yerine getirmeniz gerekmektedir.

Bankadan İlk Defa Kredi Çekmek İstiyorum | En Uygun Kredi Nasıl Bulunur?

En uygun kredi hangisi sorusu için bankalarla geçmişteki temasınız ve ödemeleriniz, gelir belgeniz belirleyici olacaktır. Faiz oranı değerlendirmesi yaparken banka hizmetlerini de ayrıca ele almalısınız.

1. İhtiyaç Kredisi Çekebilir miyim | E Devlet Kredi Notu Sorgula 

E devlet https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-bankalar-birligi-risk-merkezi-raporu-basvurusu bankalar risk merkezi kredi notu sorgulama sistemi üzerinden puanlama doğrultusunda bankalara başvurularınızı tamamlayabilirsiniz. Gelişigüzel başvurulardan kaçınmak için öncelikle bu platformu kullanmanız önerilir.

2. İhtiyaç Kredisi Çekmek İçin Kaç Ay Sigortalı Olmak Gerekir?

Bireysel ihtiyaç kredisi başvuruları için genellikle en az 6 ay sigortalı olma koşulu aranmaktadır. Banka maaş müşterisi için bazı hallerde 3-4 ay sigortalı çalışma süresini kabul edebilmektedir. Doğrudan bankanızla görüşebilir ve güncel koşulları öğrenebilirsiniz. Kredi notunuzun düşmemesi için kimlik numarası girişi ile gelişigüzel kredi kartı ve kredi başvuruları yapmamalısınız.

Kurumsal kredi başvuruları için işletmenizin hali hazırda almış olduğu ödenekleri ve gelir düzeyi değerlendirmesini iyi yapmış olmanız gerekmektedir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!