featured

İlginç Corona Halleri – Dünya #BinIsolationOuting Etkinliklerini Konuşuyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona Virüs nedeniyle dünyanın dört bir yanında uygulanan sokağa çıkma yasağı , insanların kendilerini ve yaratıcılıklarını keşfetmelerine ve ailesi ile çok daha verimli zaman geçirmesine olanak sağlamıştır. Fakat ilk başlarda bolca boş vaktin olması ve yapılacak her şey için fırsat bulunması, eğlenceli bir durumken; yasağın ikinci haftasında dünya genelinde bir sıkılma ve evden çıkma isteği oluşmaya başladı.

İlk günlerden itibaren kendilerini eve hapsolmuş gibi hisseden milyonlarca insan yeni şeyler yapmaya ve bu yaptıkları ilgi çekici davranışları sosyal medya üzerinden paylaşmaya başladılar. Tam bu noktada Çöp Modası ismi verilen #BinIsolationOuting sosyal medya etkinliği dikkatleri çekti.

#BinIsolationOuting Çöp Modası Nedir ?

Çöp modası , Pandemi nedeniyle evden çıkma yasağı getirilen ülke vatandaşlarının meydana getirdiği yeni sosyal medya akımına verilen isimdir.

Sokağa çıkabilecekleri tek an olan çöp atma anını adeta bir görsel şölene çeviren bu etkinlik dünyanın her yerinde etkisini göstermeye başladı.

#BinIsolationOuting etiketi ile sosyal medyada paylaşılan, kostüm partisini aratmayan o görüntülere çok şaşıraksınız. İşte çok eğlenceli o ilginç corona virüs halleri !

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!