featured

iPad Air 2020 Fiyat ve Özellikleri Tanıtıldı | Yapay Zeka Destekli Apple iPad 4. Nesil Tablet ile Tanışın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

https://www.youtube.com/watch?v=r_VSll0WLZE

5 farklı renk alternatifi ile dünyanın konuştuğu yeni nesil tablet Apple iPad Air 2020 fiyat ve özellikleri tanıtıldı. 1 ay önce yapılan tanıtım ile birlikte yepyeni özelliklerle piyasaya etkili bir ürün çıkartan Apple, iPad Air 4 ile kasıp kavuruyor. İşte, yeni iPad Air 2020 özellikleri!

Dünyanın en yüksek işlemci özelliklerine sahip olan tablet bilgisayar iPad Air 2020 fiyat bilgisi paylaşıldı! Türkiye pazarında 5 bin 799 TL’den başlayan fiyatlar ile vitrinlerde yerini alan yeni iPad ile tanıştıktan sonra bilgisayarlara olan bakışınız değişecek!

Apple iPad Air 2020 Ekran Özellikleri ile Dikkat Çekiyor

Gri, beyaz, pembe, su yeşili, buz mavi ve koyu mavi renk seçenekleri ile sunulan iPad Air 3. Nesil modelinden çok daha geniş bir ekrana sahip olması ile dikkat çekiyor. 10.9 inç ve 2360*1640 piksel özellikleri ile hem tasarım hem de günlük kullanıma uygun bir model olan yeni Apple iPad 4 ile istediğiniz her şeyi yapmanız mümkün!

1 – Güvenlik Kilidi ile Bilgileriniz Koruma Altında!

Tüm dünyanın tanıtımını heyecanla beklediği iPad Air 4. Nesil bilgisayar,  hem yüz tanıma hem de parmak izi okuyucu ile güvenli kullanım imkanı sunuyor.

2 – Yüksek Çözünürlüklü Tasarım Özellikleri İçin iPad Air 2020 Fiyat Bilgisini Öğrenin

Sahip olduğu A14 Bionic işlemci ile üstün özellikli tasarım imkanı sunan yeni Apple iPad profesyonel ellerde muhteşem ürünlerin çıkmasını sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü grafik ve fotoğraflarla çalışan sanatçıların sağ kolu olmaya aday olan bu bilgisayar kullandığı Bionic işlemci ile rakipsiz! iPad Air 3 yani iPad Air (2019) modelinden %40 oranında yüksek CPU gücüne sahip olan iPad Air 2020 fiyat bilgisi ile alıcılarını mutlu etmeyi başarıyor.

3 – Tablet Bilgisayarda Yapay Zeka Etkisi ile iPad Air 4. Nesil Fiyat İlişkisi

Yeni Apple iPad Air 4 üzerinde bir önceki modelin tam 2 katı özelliklerinde GPU bulunuyor. Bu yönü ile muhteşem bir veri işleme imkanı sunan iPad Air 4, 11 trilyon işlem yapabilme kapasiteli bir yapay zeka birimini de üstünde taşıyor. Bu model ile yapay zeka teknolojisinin avantajları hem iş hem de özel hayatınızda yanı başınızda olacak. 

4 – Kamera Özellikleri

Arkasındaki tek kamera ile 4K video çekme özelliğine sahip olan bu tablet bilgisayarın 7 megapiksel FaceTime HD ön kamerası bulunuyor. Siz de hem görsel yakalama hem de işleme konusunda başarılı bir ürün arıyorsanız, yeni iPad tam da size göre! Siz de geç kalmadan bu özel bilgisayar ile muhteşem kareler yakalamak için iPad Air 2020 fiyat listesini inceleyin. Pişman olmayacaksınız.

5 – Aksesuarları ile Farkı Hissedeceksiniz

Apple Pencil ve klavye aksesuarları ile profesyonel çizimler ve uygulamalarda ihtiyaç duyacağınız her şeye ulaşabildiğiniz bu bilgisayarda Wifi 6 desteği bulunuyor. 20 W USB-C şarj cihazı ile de oldukça güçlü bir bilgisayar olduğu anlaşılan yeni iPad ile tanışmak ve onu kullanmak büyük bir ayrıcalık olacak.

Apple iPad Air 2020 Fiyat Listesi Açıklandı mı

YouTube video

Türkiye pazarına 599 dolar fiyat ile giren yeni iPad tablet bilgisayar hem renk seçenekleri hem de yüksek işlem gücü ile çok beğenildi. Eğer her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz, size hem değer hem de güç katacak bir takım arkadaşı arıyorsanız, tek yapmanız gereken bir iPad Air 2020 fiyat listesi incelemek olmalı. Sunduğu aksesuarlar ile size çok daha büyük imkanlar sağlayacak olan bu takım arkadaşı ayrıca çok da şık bir görünüme sahip. 

Apple iPad Air 2020 Güncel Fiyat Listesi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!