featured

Juico Detoks Nedir? Juico Detoks’un Faydaları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Juico taze sebze, meyve ve kabuklu kuru yemiş gibi ürünlerin suyunun sıkılarak şekersiz şekilde tüketime sunulduğu detoks ürünüdür. Detoks, vücutta biriken toksin maddelerin ve vücuda yararından çok zararı olan maddelerin vücuttan atılması için yapılan beslenme sistemine denir.

Vücudumuzda yediğimiz içtiğimiz besinlerin sindiriminden sonra dışarı atılmayıp depolanan işlevsiz maddeler olmaktadır. Örneğin taze sebze meyve tüketilirken ne kadar yıkansa da geçmeyen tarım ilacı kalıntıları gibi. Ayrıca alkol, sigara, çevre kirliliği vücutta zararlı maddelerin birikmesine sebep olur.

Yanlış beslenme sonucu bağırsak yapısı zarar gördüğü için bağırsak içindeki maddeler vücuda sızabilir ve temizlenmesi ve bağırsak yapısının onarılması gerekir. Paketli gıdaların tüketiminin artmasıyla insan vücuduna endüstriyel zararlı maddelerde girmeye başlamıştır.

Vücudumuzu depolanan bu zararlı atık maddelerden arındırıp yenilemek için çeşitli beslenme programları mevcuttur. Genellikle detoks programları hayvansal gıdalardan arınmış beslenme çeşididir. Bunlardan biri de Juico detoks yapmaktır. 

Juico Detoks İle Yenilenme Nasıl Olur?

Modern günlük hayatta stres ve kötü beslenme alışkanlığı ile karşı karşıya kalıp mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Vücudumuz dinlenmeye ve yenilenmeye sürekli ihtiyaç duyuyor. Vücutta karaciğer bu işlem için etkin görev üstleniyor.

Karaciğer vücudumuzun artıma fitresi diyebiliriz. Karaciğerimiz kirlendiğinde vücudumuzdaki diğer organlarımızın da çalışma kalitesi düşüyor. Çeşitli hastalıklar ve vücutta yan etkileri çıkmaya başlıyor. Karaciğer kirlenmesinin bazı semptomları vardır.

Sebepsiz görünen baş ağrılarıYorgunluk hissiDepresif ruh haliCilt tonunda solgunluk ve tahrişUyku düzeni ve kalitesinde bozuklukSindirim sistemi rahatsızları

Bunlar karaciğer kirlenmesine bağlı semptomlardır. Karaciğeri temizleyerek bu semptomlardan kurtulup vücut sağlığını geri kazanmak için yapılan juico detoks yenilenmeyi ve tazelenmeyi sağlıyor.

Karaciğerin temizlenebilmesi için bazı vitamin ve minerallere ihtiyaç vardır. Juico bu vitamin ve mineral desteğini doğal meyve, baharat, sebze ve kuru yemişlerden elde ediyor. Vücut sistemiz zaten kendi kendine temizlenmek için çaba harcıyor. Juico ile bu çabaya destek sağlayarak tam bir arınma ve yenilenme mümkün.

Juico posasız meyve, sebze, baharat ve yemiş suyu olması ile daha kolay bir tüketim sağlar. Soğuk sıkım olarak elde edilmesi sebebiyle de içinde herhangi bir asit oluşumu olmamaktadır. Juico detoks da asıl amaç karaciğer temizliğine destek olmak olduğu için suyu sıkılacak besinlerde karaciğeri destekleyecek vitamin ve minerallere sahip olması aranır.

Juico Detoks Ne Zaman Yapılmalı?

Juico isterseniz bir öğün olarak ya da ara öğün şeklinde de kullanabilirsiniz. Örneğin sabah kahvaltısı yerine bir juico içerek güne başlayabilirsiniz. İsterseniz de akşam içeceğiniz juico ile akşam yemeği yemiş olabilirsiniz.

1, 3 ve 5 gün şeklinde juico detoks yapabilirsiniz. Hayatınızın akışında herhangi bir sarkma olmadan kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir yöntemdir. Juico detoksu hayat akışınızda rutine bağlamak daha konforlu ve enerjik zaman geçirmenizi sağlayabilir.

Yılda birkaç kere mevsimler arası geçiş dönemlerinde bağışıklık güçlendirici olarak yapabilirsiniz. Dilerseniz her ay 1 gün ve ya 3 ya da 5 günü detoksa ayırarak vücudunuzu sürekli taze tutabilirsiniz. Daha düzenli bir yaşam sürmek için ise haftalık 1 gününüzü detoksa ve birkaç gününüzü mutlaka spora ayırabilirsiniz.

Juico Detoks Faydaları

Düzenli bir şekilde sebze, baharat, meyve ve yemişlerden elde edilen sularla yapılan juico detoksu yapmak size güçlü bir bağışıklık sistemi kazandırır.

Kronik yorgunluk hissinden kurtulup kaliteli bir uyku uyumanızı sağlar.Cilt sağlığınızı geri kazanmanıza ve sağlıklı saçlara kavuşmanıza yardım eder.Bağırsak florasını onardığı için güçlü bir metabolizma ve bağırsak düzeni sağlar.Vücuttaki kanı temizlediği için bütün vücut temizlenmiş olur.Vücuttaki alkali düzeyi dengelenir.Fala kilo sahibi insanlarda kilo vermeye yardımcı olur ve kilo kontrolü sağlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!