featured

Kaan Sekban Kimdir? Komedyen Kaan Sekban Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaan Sekban kimdir? Bir sosyal medya fenomeni olarak tanınmasının ardından fıkralarıyla sahneye çıkan Kaan Sekban, son yılların dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. Kaan Sekban’a ünlü komedyen Cem Yılmaz da destek verdi. Peki, Kaan Sekban kimdir?

YouTube video

Yeni Cem Yılmaz olarak bilinen Kaan Sekban kimdir? Kaan Sekban Defne Samyeli ile birlikte mi? Kaan Sekban kaç yaşında? Kaan Sekban İnstagram adresi nedir? İşte detaylar haberimizde!

Kaan Sekban Kimdir? 

Kaan Sekban kimdir, Kaan Sekban 1983 yılında doğdu. Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden lisans, Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama &  Marka Yönetimi bölümünden ise yüksek lisans mezunudur. 10 yıl Garanti Bankası bünyesinde çalıştıktan sonra yurt içi ve yurt dışında müzik atölyelerine katıldı. Daha sonra ise kurumsal hayattan istifa ederek sahne performansına yöneldi.

Türk müzikal “İstanbul Name” ve İtalyan operası “Bir Yaz Gecesi Rüyası”nda yer aldıktan sonra evinde yayınlanan kendi yaptığı talk show “Kaan Sekban Saçmalar” ile çevrelerden büyük ilgi gördü. Yakam Beyaz Beynim Ayaz skeçleri ile beyaz yakalı işçilerin hayatını eleştiren Kaan Sekban kimdir, Mayıs ayından bu yana sanata birden fazla sahnede devam ederken, Haziran ayında yayımlanan “Tebrikler Kovuldunuz” kitabı ile kısa sürede en çok satanlar arasına girdi ve kısa süre sonra liderlik ve insanlık üzerine yılın en iyi kitabı seçildi.

Evden yaptığı yayınlar ve kısa skeçler ile dikkat çeken Kaan Sekban kimdir, evde yayın yapma fikrinin nereden geldiğini ise vermiş olduğu bir röportajda şöyle belirtiyor:

”İmkânsızlıktan! Her şey, 18 metrekarelik odamda cereyan ediyor. Bir duvarında kırmızı perde var, bir duvarında 80 liraya aldığım Manhattan manzaralı fon. Açık ara dünyanın en saçma odası! Sanırım insanlara ilginç ve samimi geldi. Gittikçe takipçilerim arttı ve bugünlere geldik. Şimdilerde her gün farklı bir şehirde stand up’a çağrılıyorum. Bir de kitap yazdım, değmeyin keyfime, upuzun imza kuyrukları oluyor önümde.”

1- Kaan Sekban Boyu Kaç CM?

Kaan Sekban kimdir? Kaan Sekban boyu kaç cm sorusuna ne yazık ki bir cevap veremiyoruz. Hiç bir kaynakta kendisinin boy bilgisi bulunmamaktadır. 

2- Kaan Sekban Kaç Yaşında?

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983 doğumlu. Kendisi şu an 38 yaşındadır. 

3- Kaan Sekban İnstagram Adresi Nedir?

Kaan Sekban İnstagram üzerinden güncel olarak paylaşımlarına devam ederken hayranları Kaan Sekban İnstagram, Kaan Sekban Twitter adresi nedir şeklinde araştırma yapmaya devam ediyor. Meraklıları için söyleyelim; Kaan Sekban İnstagram adresi aşağıdaki şekildedir:

Kaan Sekban İnstagram

4- Kaan Sekban Kiminle Evli? 

Kaan Sekban kimdir? Kaan Sekban henüz evli değil. Ancak geçtiğimiz günlerde Defne Samyeli Kaan Sekban  buluşması birçok magazin sayfasını süslemiş ve kafalarda soru işaretleri bırakmıştı. Bu konuyla ilgili henüz ikiliden bir açıklama gelmedi ancak Kaan Sekban Defne Samyeli arasında 10 yaş fark bulunuyor. 

5- Semiramis Sekban Kimdir?

Kaan Sekban kimdir? Semiramis Sekban Kaan Sekban’ın annesidir ve 72 yaşındadır ve Türk Kalp Vakfı’nın ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Malatya’nın Derende ilçesinde doğan Semiramis Sekban 1996 yılında Emlak Bankası Nişantaşı Müdürlüğü’nden emekli olmuştur. 

2014 yılının Mayıs ayında, 15.05.2014  tarihinde rektum kanseri olduğunu öğrendiğini belirten Sekban bir röportajında durumu şöyle ifade etmiştir:

”Şuan iyiyim çok şükür. 2014 yılının Mayıs ayı 15.05.2014 daha önce yaptırdığım bir kolonoskopi neticesi olarak tam balkonumda 5 çayımı yudumladığım keyifli bir anımda doktorumdan gelen bir telefonla rektum kanseri olduğumu öğrendim. Hemen acilen organize ettiğiniz seyahatinizi iptal edip ameliyata yatmanız gerekiyor dedi doktorum.Oysa Semiramis hayatın güzel yanlarını hiç öteler mi? Hayır durun bakalım hele ben bir Çeşme tatilimi yapayım dedim ve önce tatilimi tamamladım. İnan’ın tatil boyunca hiç keyfimi bozmadım, zira Allahtan gelen bir ödevdi bana da başarmak gerekiyordu. Olaya böyle bakınca başarması da kolay oldu. Çok Değerli Hoca /Sn.Dursun Buğra ve kendisini asiste eden operatör cerrah Sn Hakan Akıncı ile kolay bir şekilde hastalığın üstesinden geldik.”

6- Kaan Sekban Saçmalar Nedir?

YouTube video

Kurumsal hayatta 10 yıl verdikten sonra oyunculuk öğrenmek için yurtdışına giden Kaan Sekban kimdir, kendi odasından Kaan Sekban Saçmalar adlı bir talk show yapmaya başladı ve online olarak isteyen herkese izletti. 

Günümüzde ise Kaan Sekban Saçmalar Biletix ile sevenlerine canlı izleme imkanı sunuyor. Kendisinin otobiyografik mizahi içeriğine en yakın talk showu ise 25 Eylül 2021 İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sizlerle olacak.

7- Tebrikler Kovuldunuz Nedir?

Kaan Sekban Tebrikler Kovuldunuz isimli kitabı ile üniversite yıllarından bu yana yaşadığı kurumsal deneyimi, bir tekneyi yaktığı için istifa ettiğini, ilk talk show’unu ve özel hayatına dair her şeyi anlatıyor! Ayrıca Kaan Sekban Tebrikler Kovuldunuz ile dikkatleri üzerine çekerek kısa sürede çok satanlara girmiştir….

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!