featured

Kadir Doğulu Neslihan Atagül Boy Farkı Olay Oldu | Neslihan Atagülün Boyu Kaçtır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en sevilen dizilerinden Sefirin Kızı oyuncuları arasındaki Nare karakterine can veren Neslihan Atagül boy ve kilo konusunda herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Gerek dizi izleyicileri gerekse magazin tutkunları, güzel oyuncunun boyunu ve kilosunu araştırmadan edemiyorlar. Çünkü Atagül hem çok formda hem de çok şık görünüyor. Hal böyle olunca ünlülerin boyları listelerinin en merak edilenlerinden biri de Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti oluyor. İşte, Neslihan Atagül boy kilo sorularının cevapları.

2/18

Neslihan Atagül Boyu Kaçtır

Neslihan Atagül Boyu Kaçtır

Türk dizi sektörünün şüphesiz ki en sevilen kadın oyuncularından biri olan Neslihan Atagülün boyu sık sık gündeme geliyor. Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül boy sorularının cevabını 169 cm olarak veriyor.

3/18

Sefirin Kızı Nare Neslihan Atagül Boy Kilo Sorularını Cevaplıyor

Sefirin Kızı Nare Neslihan Atagül Boy Kilo Sorularını Cevaplıyor

Türkiye’nin en güzel kadınlarından biri olan Neslihan Atagülün boyu çok sık bir şekilde gündeme gelmektedir. Hem fiziği hem de karakteri ile son derece beğenilen bir ünlü olan Atagül, 169 cm boyunca ve 50 kg ağırlığındadır.

4/18

Kadir Doğulu Boyu Kaçtır

Kadir Doğulu Boyu Kaçtır

Güzel oyuncunun yakışıklı eşi Kadir Doğulu boyu ise 179 cm’dir. Kadir Doğulu Neslihan Atagül boy farkı magazin haberleri sık sık gündeme gelse de aradaki 10 cm boy farkının göze asla batmadığı görünüyor. Hatta Türkiye’nin ve birçok arap ülkesinin en sevilen çifti Kadir Doğulu Neslihan Atagül olarak biliniyor.

5/18

Sinem Kobal Boyu Kaçtır?

Sinem Kobal Boyu Kaçtır?

Genç oyuncu Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu ile yaptığı evlilikten bir kız bebeğe sahip olmuştur. Selena dizisi ile de gündemde büyük etki yaratan güzel oyuncu Sinem Kobal boyu 171 cm’dir.

6/18

Kenan İmirzalıoğlu Boyu Kaç Santim?

Kenan İmirzalıoğlu Boyu Kaç Santim?

Sinem Kobal ile yaptığı evlilik ile büyük ilgi toplayan Kenan İmirzalıoğlu boyu ile de çok konuşuldu. Yakışıklı oyuncu ve sunucu 191 cm boyundadır.

7/18

Damla Sönmez Boyu

Damla Sönmez Boyu

Yılanların Öcü ve Çukur dizileri ile TV dünyasında adından çokça konuşturan Damla Sönmez 162 cm boyundadır. Kısa boylu ünlüler arasında yer alan Sönmez, sempatik tavırları ile setlerin en sevilen ünlüleri arasında yerini almaktadır.

8/18

Engin Akyürek Boyu

Engin Akyürek Boyu

Sefirin Kızı oyuncuları arasında başrol karakterine can veren Engin Akyürek boyu ile de sık sık gündeme geliyor. Yakışıklı oyuncu 187 cm boyu ile adeta bir Efe edasına bürünüyor.

9/18

Merve Boluğur Boyu

Merve Boluğur Boyu

Türk dizi sektörüne Acemi Cadı dizisi ile giren güzel oyuncu Merve Boluğur boyu ile çok konuşuldu. Güzel oyuncu 166 cm boyunda. Boluğur’a benzer olarak Neslihan Atagül boyu da 169 cm’dir.

10/18

Yamaç Koçovalı Aras Bulut İynemli Boyu

Yamaç Koçovalı Aras Bulut İynemli Boyu

Çukur dizisi oyuncuları arasında şüphesiz ki en dikkat çekici olanı olan Yamaç Koçovalı’ya hayat veren Aras Bulut İynemli 183 cm boyundadır.

11/18

Mine Tugay Boyu

Mine Tugay Boyu

Genç kızlara taş çıkartan Mine Tugay 170 cm boyu ve 55 kilo ağırlığı ile Türkiye’nin en güzel kadınları arasında yer almaktadır. Zalim İstanbul dizisi ile milyonlarca takipçi edinen güzel oyuncu, yaşından çok daha genç görünümü ile de dikkat çekiyor.

12/18

Nejat İşler Boyu

Nejat İşler Boyu

Televizyon dünyasına Gülbeyaz dizisi ile damga vuran Nejat İşler 183 cm boyundadır. Ağır bir tedavi sürecinin ardından tekrar TV dünyasına dönen İşler, şimdilerde sinema filmi projelerinde yer alıyor.

13/18

Atiye Boyu

Atiye Boyu

Eğlenceli klipleri ile Türk müziğine ayrı bir tarz getiren Atiye boyu kaçtır? Güzel oyuncu şarkıları ile konuşulduğu kadar boyu ile de magazin gündemine geliyor. Henüz bir aşk dedikodusunu yakakayamayan magazinciler Atiye’nin boyu konusu sık sık gündeme getiriyorlar. Türkiye’nin en kısa ünlüler listesinde yer alan Atiye 161 cm.

14/18

Bedük Boyu

Bedük Boyu

Türk müziğine kattığı özgün tarzı ile dilden dile yayılan Bedük 179 cm boyundadır. Zaman zaman magazin haberlerine konu olsa da O en çok şarkıları ile konuşuldu.

15/18

Neslihan Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül Kimdir?

Sinema Yazarları Derneği Ödülleri Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, 25. Tokyo Uluslararası Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, Altın Koza Film Festivali Türkan Şoray Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü, Moskova 2morrow Film Festivali Şimdinin ve Geleceğin En İyi Oyuncusu Ödülü , Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü ve Altın Koza Film Festivali Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü çok sayıda ödül almayı hak kazanan Neslihan Atagül, 20 Ağustos 1992 doğumlu genç bir oyuncudur. Genç yaşına onlarca ödül sığdıran Atagül, Fatih Harbiye, Hayat Devam Ediyor ve Kara Sevda dizilerindeki başarılı oyunculuğu ile çok sevildi. Başarılı oyuncu Neslihan Atagül aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu olan Kadir Doğulu ile evlidir.

16/18

Murat Yıldırım Boyu

Murat Yıldırım Boyu

177 cm boyu ile hem çok yakışıklı hem de çok formda görünen Murat Yıldırım, birçok sinema filmi ile adını Türkiye sınırları dışına taşımıştır. Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Murat Yıldırım, şimdilerde yeni bir projeye mi hazırlanıyor? Yakında göreceğiz.

17/18

Cansu Dere Boyu

Cansu Dere Boyu

Sadakatsiz Dizisi Oyuncuları arasında en iddialı sahnelerin sahibi Cansu Dere boyu 175 cm. Mankenlikle başladığı ünlü hayatında şimdilerde oyunculuğu ile tanınan Cansu Dere çok sayıda dizi ve film projesinde başarı elde etti.

18/18

Ata Demirer Boyu

Ata Demirer Boyu

Türk Komedi dünyasının en sevilen isimlerinden Ata Demirer boyu ile gündeme çok nadir gelen ünlülerden. Öyle komik rollerin öyle komik adamı olur ki, boy meselesi Ata Demirer için hiç konuşulmaz. Fakat kısa da değildir. Ata Demirer 184 cm boyunda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!