featured

Kahve Falında Gül Görmek Ne Demek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en nadide çiçeklerinden bir tanesi hiç şüphe yok ki gül. Üzerine şarkılar şiirler yazılan gül kimi zaman insanların rüyalarına da girmiyor değil. Hatta kimi zaman herhangi bir niyetle kapatılan kahve falında bile gül görmek mümkün. Yani gül insanların tüm yaşamlarında karşısına çıkıyor. Peki, ama özellikle kahve falında gül görmek ne demek diye düşünüyorsanız onun yanıtı şöyle verilebilir. Kişi eğer yalnız ve bekar bir insan ise hayatının aşkını bulabileceği rivayet edilir.

Ayrıca kişi evli ya da bekar olsun kısmetinin açılacağı, şansının bol olacağına işaret eder. Buradan yola çıkarak kavrama daha geniş hatları ile bakmak gerekir ise aşağıdaki biçimde ifade edilebilir.

Kişinin kahve falında gül görmesi, üstte de ana hatları ile ifade edildiği üzere aşk yaşamının son derece güzel geçeceği anlamına gelir. Her nasıl olursa olsun kahve falında gül görmek kişinin romantizmde en kısa zamanda ciddi gelişmeler olacağını gösterir.

Kişi öylesine güzel bir aşk yaşar ki ayakları yerden kesilir. Tıpkı masallarda, filmlerde olduğu gibi dillere destan herkesi gıpta ettiren bir aşk yaşar. Aşka inanmayanları bile aşka inandırabilecek türden bir aşktır ve bu evet sonu tahmin etmenin zor olmayacağı gibi nikah masasında biter. Tam açmaya başlayan bir gül aynı zamanda özellikle ilk gençlik yıllarında görülen ilk aşkın habercisidir. Kahve falında görülen gül, sevdiğiniz birinden resmi bir teklif alacağınızı da işaret eder. 

Yani o ergenlik, genç kızlık dönemlerininki özellikle o yaşlarda fal baktıranlar da görülen bir durumdur. Kahve falında beyaz gül alan kişi aşka sevgiye doyar. Kendisine aşık olan kişi ile öyle bir aşk yaşar ki ayakları yerden kesilir. Kendisini dünyanın en mutlu, en güzel insanı hisseder ve bu mutluluk asla yarım kalmaz. Bir ömür boyu devam eder. Elbette daha önce kimselerinkine benzemeyen bir de muhteşem, benzersiz evlilik teklifi alır ki dillere destan olur. 

Kahve Falında Gül Görmek Para Hayatı Yorumu

Peki, ama kahve falında gül görmek para ile ilgili ise bunun sonucu ortaya çıkmaz mı sorusunun yanıtı da şu şekildedir. Üstte de ifade edildiği gibi kahve falında gül görmek kısmet olarak ifade edildiği için para konusunda da özellikle tam olarak açılmış gül gören kişinin kısmeti açılır. Hiç ummadığı yerden bir para eline geçer. Eğer maddi sıkıntı yaşıyor ise yavaş yavaş maddi sıkıntılarını atmaya başlar. Eline hangi renkte olursa olsun kişinin herhangi bir kişi tarafından gül buketi verilmesi bolluğa berekete dairdir. Kişinin eli bollaşır. Maddi sıkıntıları ortadan kalkmaya başlar. Bundan sonraki süreçte herhangi bir maddi sıkıntı yaşamaz. Yine kahve falında özellikle evliler için olumlu olarak adlandırılan bir durumdur. Olumsuz bir biçimde yorumlanmaz.

Kahve Falında Gül Görmek Aile ve Yaşam Alanı Hayatı Yorumu

Gül nadide bir çiçek olmasına rağmen dikenleri olduğunu da göz ardı etmemek gerekir. Buradan yola çıkarak aile ve yaşam alanı ilgili olarak nasıl yorumlandığına bakmak gerekir ise öncelikle gülün aşk ile ilgili olduğunun altını çizmek gerekir. Buna bağlı olarak elbette aile kavramları da devreye girer. Kokusu ile rengi ile emsalsiz çiçeklerden bir tanesi olan gülün kahve falında çıkması, eski bir tanıdığa yeniden rastlanacağı biçimde falcılar tarafından yorumlanır.

Uzun zamandır görmediğiniz eski bir dostu görmek, kişiyi mutlu edecektir. Ondan da kendisi için hayırlara vesile olacak son derece sevindirici bir haber alacaktır. Kahve falda gül görmek kolayca anlaşılabileceği üzere hayra yorumlanır Kahve falında gül görülmesi tüm bunların yanında aile ve gündelik yaşamda son derece hayra işaret olan bir durum olarak fal yorumcuları tarafından ifade edilebilir. Kahve falında çıkan gül kişinin ister çekirdek ailesi olsun, ister kalabalık ailesi olsun eskiden bir takım tartışmalar yaşanmıştır. Ama artık bunlar geçmişte kalmıştır.

Gülün dikeni gibi olan durumlar geride kalmıştır. Aile yaşamında olan tüm güçlükler geride kalmıştır. Aile yaşamında tüm aile fertleri arasında sorunlar yavaş yavaş giderilir. Aile bağları güçlenir. Geçmişte yaşanan kötü olayların, kavgaların tartışmaların üzerine bir sünger çekilir. Anne baba çocuklar mutlu mesut bir biçimde huzur içinde yaşayarak ömürlerinin sonuna kadar mutlu mesut yaşarlar. Aile içinde geçmişte yaşanan bazı acı ve özel durumlara rağmen bundan sonrasında herhangi bir sorun yaşanmaz. Kahve falında tomurcuk gül görmek kısaca her şeyin yoluna gireceğine işaret eder. 

Kahve Falında Gül Görmek İş ve Kariyer Hayatı Yorumu

Kahve falında gül görmek iş yaşamı ile doğrudan alakalı değildir. Daha çok üç vakte kadar bekarlar için evlilik de içeren aşk yaşamı, aile yaşamı ile ilgili bir durum olduğundan falda gül görülmesinin iş yaşamına dair herhangi bir anlamı yoktur. Lakin olumlu anlamlar içeren bir olgu olduğu için iş yaşamında herhangi bir beklentisi olanlar, işe girmek isteyenler, iş arayanlar için de herhangi bir olumsuzluk içermez.

Kahve falında gül görmek fal sahibinin çevresinde genellikle müjdeli haberler olacağı üzere nitelendirildiğinden hiç umulmadık bir zamanda iş yaşamında hiç umulmadık bir gelişme de yaşanabilir. Ama bu kesin olan bir bulgu değildir. O yüzden gül görmek kahve falında iş yaşamı ile ilgili özel bir beklentiye girilmemesi gerektiği anlamına gelir. 

Kahve Falında Gül Görmek Sağlık Hayatı Yorumu

Kahve falında gül görmek sağlık ile de ilgili doğrudan bağlantılı değildir. Kahve falı yorumcuları bu noktada da bir yorum yapmazlar. Hayra ya da şerre de yormazlar. Sadece dikeni bol bir gül görülmesi kimi ufak tefek sağlık sorunlarının olabileceği biçimde kimi kahve falı yorumcuları tarafından ifade edilen bir durum olmakla beraber, bu durumun kişiye bir süre mutsuzluk verse de bir süre sonra geçeceğine işaret ettiği biçimindedir. Ama genelde kahve falında gül görüldüğü zaman kişinin sağlık yaşamı ile ilgili bir yorum yapılmaz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!