featured

Kahve Falında Horoz Görmek Ne Anlama Geliyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kahve falında horoz görmek sıklıkla rastlanılan hayvan figürlerinden biri olmuştur. Kahve falında horoz görmenin fal yorumcuları tarafından çeşitli anlamları bulunmaktadır. Horozun, kahvenin neresinde bulunduğu ya da diğer sembollerle ortaya çıkması halinde olumlu veya olumsuz anlamlar kazanmaktadır.  Kahve Falında Horoz Görmek Ne Anlama Geliyor? detaylı olarak öğrenmek için okumaya devam edin. 

Bazı falcılara göre falda horoz görmek müjdeli bir haber olarak nitelendirilse de bazıları için bu durum farklılık göstermektedir. Kahve Falında Horoz görülmesi karanlığın yerini aydınlığa bırakmasına işaret eder. Bu nedenle kahve falında horoz gören fal sahibi sıkıntılarından kurtulacaktır. 

Kahve Falında Horoz Görmek

Kahve Falında Tek Başına Horoz Görmek 

Kahve falında tek başına horoz görmek, önemli haberler alacağınıza işaret eder. Eğer gördüğünüz horoz fincanın ağız kısmında yer alıyorsa, kısa sürede değer verdiğiniz birinden önemli haber alacağınız anlamına gelir. 

Eğer gördüğünüz horoz fincanın tabak kısmında çıkmışsa, fal sahibinin aşk hayatında güzel gelişmelerin olacağı olarak yorumlanır. Eğer evli biri görürse horoz görmek çocuk sahibi olmak anlamına gelmektedir. Kahve falınızda horoz ve tavuk sembolleri bir arada bulunursa bu durum sadık bir hayat arkadaşı olarak yorumlanır. 

Kahve Falında Öten Horoz Görmek 

Kahve falında öten horoz gördüğünüz takdirde bu durum hayatınızda çelişkili olan durumların çözüme kavuştuğunun belirtisidir. Karamsar günler geride kalacak, maddi kazancınız artacaktır. 

Kahve Falında İki Horoz Görmek 

Kahve falında eğer iki horoz görürseniz bu durum iki büyük haber alacağınız anlamına gelir. İş arayanlar için iki farklı yerden iş teklifi alabilirsiniz. Eğer falınızda horoz kafası varsa fal sahibinin hayatının değişeceği anlamına gelir. 

Kahve Falında Horoz İbiği Görmek 

Eğer kahve falında horoz ibiği varsa iş hayatınıza ya da bulunduğunuz ortamlarda itibar görmeye ya da saygınlık kazanmanıza işaret edecektir. Gireceğiniz her ortamda insanlar size hürmet edecektir. 

Kahve Falında Horoz Ve Fil Görmek 

Kahve falına baktırdığınız da horoz ve fili aynı anda görürseniz eğer bu durum bir yerden toplu para alacağınıza işaret eder. Mesela ikramiye alabilirsiniz. Ya da hiç ummadığınız bir yerden miras kalabilir. 

Kahve Falında Horoz Ve Köpek Görmek 

Kahve falında köpek ve horozu aynı anda gördüğünüz takdirde hayallerinize ulaşacağınıza işaret eder. İş hayatınızda büyük işlere girerek risk alabilirsiniz. Başkalarının sözüne aldırış etmemeniz gerekiyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!