featured

Karanlığın Kraliçesi Nyakim Gatwech Kimdir ? Nyakim Gatwech Nereli? Nyakim Gatwech Eşi Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nyakim Gatwech kimdir? Dikkat çekici ten rengi ile gündeme bomba gibi düşen Gatwech hakkında merak edilenler bir hayli fazla. Ten renginden herkesi haberdar edebilmek için büyük bir çaba sarf eden Gatwech, kısa zamanda bunu başardı ve güzel bir kariyere sahip oldu. Peki Nyakim Gatwech nereli? Gatwech’i özel yapan ne? İşte tüm merak edilenler…

Nyakim Gatwech Kimdir?

Nyakim Gatwech kimdir? Gatwech, şu sıralar Amerika Birleşik Devletleri’ne ait bir eyalet olan Minneapolis’te yaşamını sürdürüyor. Her paylaşımı on binlerce beğeni alan Gatwech simsiyah teni, kusursuz bedeni, estetik yüz hatları ve çekici tavırları ile büyük bir popülarite elde etti. Onu diğer mankenlerden ve siyahilerden özel kılan özelliği ise aşırı siyah ten rengi.

Siyahilerin yanında bile ten farkını hemen belli eden Gatwech, bu durumun genetik bir hastalık sonucuyla oluştuğunu ifade ediyor. Nyakim Gatwech kimdir? Tıpta koyu renk biyolojik pigment hastalığı adı verilen bu rahatsızlık, vücutta melanin pigmentinin fazlalığı sonucunda ortaya çıkıyor. 

Melanik denilen bazı urlarda bulunan ve tirozinin yükselmesi ile ortaya çıkan bu hastalık, onun diğer siyahilerden daha koyu bir tene sahip olmasına neden oldu. Teninden utanmayan ve bu uğurda savaşmaktan hiç çekinmeyen Gatwech, güzellik algısı ve kalıplarını kırmayı başararak herkesi kendisine hayran bıraktı.

1- Nyakim Gatwech Nereli?

Nyakim Gatwech nereli? Gatwech Sudan’da doğmuş ve burada büyümüştür. Güney Sudanlı olan ve zorlu bir yaşam süreci geçirdiğini ifade eden Gatwech, çocukluğunu Afrika’da bir mülteci kampında geçirdiğini belirtiyor. Sudan o doğmadan önce zorlu bir savaş içerisindeymiş ve annesi henüz hamile iken bu bölgeyi terk etmek durumunda kalmış.

Afrika’ya gelen ailenin çocuklarından birisi ölmüş, erkek çocukları ise bıçaklı saldırıya uğrayarak yara almıştır. 14 yaşına geldiğinde Gatwech ve ailesi, ABD’ye taşınmıştır. Nyakim Gatwech kimdir? Ancak burada ten rengi sebebiyle çoğu kez aşağılanmalara maruz kalmıştır. Bu durum onu ve ailesini hiçbir zaman yıldırmamış, ünlü siyahi hayallerinden bir kez bile olsun vazgeçmemiştir.

2- Nyakim Gatwech Yaşı

Nyakim Gatwech kimdir? Gatwech 27 Ocak 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Yani Nyakim Gatwech yaşı 28’dir. Şu sıralar farklı bir bedeni ve fiziksel görünüme sahip olduğu için oldukça beğenilen Nyakim, bir manken olarak ABD’de varlığını sürdürüyor.

3- Nyakim Gatwech Hayatı 

Nyakim Gatwech hayatı hakkında sorulan sorulara oldukça zor günler geçirdiğini ifade ederek sözlerine başlıyor. Mülteci kampında açlık ve susuzlukla imtihan geçirdiğini belirten ünlü manken, Amerika’ya taşındıktan sonra da tam anlamıyla rahat edememiş. O dönemde ırkçılık olayları oldukça fazla olduğu için ailesi büyük badireler atlatmış.

https://www.youtube.com/watch?v=PIamj-TlEek

Bunun yanı sıra onun farkının bir hastalık sebebiyle olduğunu anlayamayan yaşıtları onu pis olmakla suçlamış. ‘’Yıkanmıyorsun, pissin, gülümsemezsen seni göremeyiz’’ tarzında söylemlerle sık sık karşılaşan Gatwech, her gece ağlayarak beyaz bir insan olabilmeyi diliyormuş. Büyümeye başladığında ise makyaj malzemelerine sığınarak, beyazlaşmak için büyük çaba sarf ediyormuş. Nyakim Gatwech kimdir? Moda sektörüne büyük bir ilgi duyan ve uzun yıllar bu alanda olmayı dileyen ünlü manken, eleştiri alacağını düşündüğü için geri planda kalmaya karar vermiş.

Çoğu kez ailesine beyaz bir tene sahip olmak istediğini söyleyen güzel kadın, bir keresinde ablasından büyük bir tepki görmüş. Ancak aldığı bu tepki, belki de hayatının dönüm noktası olmuş. Ablasının ‘’Dışını değil, düşüncelerini beyazlatmalısın’’ sözü sonrasında, moda sektörüne adım atmaya karar vermiş. Sonrasında işe ilk olarak kendisini dünyaya tanıtarak başlamıştır.

4- Nyakim Gatwech Eşi Kim? Nyakim Gatwech Husband 

Nyakim Gatwech kimdir? Nyakim Gatwech eşi kim soruları, şu sıralar magazin dünyasında sıkça yer alıyor. Nyakim Gatwech’in evli olup olmadığı ile ilgili net bir paylaşım bulunmuyor. Sosyal medya hesapları üzerinden,  daha çok işi ile ilgili paylaşımlarda bulunan ünlü manken ilişkisi varsa da gözler önünde yaşamaktan kaçınmaktadır.

5- Nyakim Gatwech Bikini Fotoğrafları ile mi Tanındı? Karanlığın Kraliçesi Nasıl Ünlendi?

Nyakim Gatwech bikini giydiği fotoğrafları ile dünyanın dikkatini çekebilmişti. Ancak Gatwech’in popülaritesi buradan gelmiyor. Sahip olduğu ten rengi ile sosyal medya hesapları üzerinden cüretkar paylaşımlar yaptığı görülen ünlü manken, burada moda sektörü çalışanları tarafından keşfedildi.

Karanlığın kraliçesi lakabı konulan ünlü manken Fashion Nova, Calvin Klein, Aldo gibi popüler markalarla çalıştı. Nyakim Gatwech kimdir? Cosmopolitan dergisine kapak olduktan sonra ise, deyim yerindeyse yıldızı parladı. Kendini olduğu gibi kabullenip seven ve siyahilerin haklarını korumayı kendisine görev edinen Gatwech halen modelliği sürdürüyor.

6- Nyakim Gatwech İnstagram Hesabı Var mı? 

Nyakim Gatwech İnstagram dünyasını aktif olarak kullanmaktadır. Yaklaşık 900 bin takipçisinin bulunduğu bilinen ünlü model, hesabı üzerinden sık sık hikaye ve story paylaşımları yapıyor. Gatwech’in İnstagram hesabı ise ‘’queennyakimofficial’’ şeklindedir. Biyografi kısmında ise kendisinin lakabı olan ‘’Karanlığın Kraliçesi İnstagram hesabıdır’’ yazmaktadır.

7- Nyakim Gatwech Twitter Hesabı Nedir?

Nyakim Gatwech kimdir? Nyakim Gatwech Twitter hesabı ise ‘’gatwechnyakim ‘’ şeklindedir. Ancak Nyakim bu hesabına sık giriş yapmamaktadır. İnstagram’ı daha aktif kullandığını söyleyebilmek mümkündür.

8- Nyakim Gatwech Guinnes Rekorlar Kitabına Girebildi mi?

Nyakim Gatwech kimdir sorusu kadar oldukça koyu bir tene sahip bu kadının Guinnes Rekorlar kitabına girip girmediği merak ediliyor. Bir dönem ünlü mankenin ‘’Dünyanın en koyu tenine sahip insanı’’ unvanını aldığı ve Rekorlar kitabına ismini yazdırdığına dair dedikodular çıkmıştı. Ancak bu bilgi kesinlikle gerçeği yansıtmıyor.

YouTube video

Birçok magazin sitesi ve programı bu durumun doğru olmadığı belirtti. Nyakim Gatweck’te, yakın zamanda böyle bir durumun söz konusu olmadığını İnstagram üzerinden paylaşarak dedikodulara son verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!