featured

Karol Sevilla Saç Rengi ile Büyüledi ! İşte, Karol Sevilla Nadie Te Entiende Klibi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Karol Sevilla saç rengi değişikliği ile sevenlerine sürpriz yaptı. 2021 yılına büyük planlarla başladığını ifade eden Karol Sevilla instagram hesabında paylaştığı 08.07.2021 notlu video klibi Karol Sevilla Nadie Te Entiende ile sevenlerini kendisine hayran bıraktı. İşte, o eğlenceli video klibin detayları. 

Karol Sevilla Saç Rengi ile İspanyol Müziğinin Yeni Gözdesi Oldu!

Karol Sevilla Nadie Te Entiende şarkısına yaptığı video klipte yeni saç rengi ile kamera karşısına geçti. Daha önceki saç renginden oldukça farklı bir renge sahip olan saçları görenleri hayran bıraktı. 

Karol Sevilla Kimse Seni Anlamıyor Şarkısına Klip Çekti

21 yaşındaki güzel sanatçı Sevilla, İngilizcesi ” Nobody Understands You ” olan Nadie Te Entiende şarkısına klip çekti. Şarkı sözleri ile dikkat çeken genç yetenek, klibindeki sempatik tavırları ile beğeni topladı. 

Karol Sevilla Nadie Te Entiende Klibi 6 Günde 1 Milyon İzleme Aldı

YouTube video

Karol Sevilla Youtube kanalından paylaştığı video klibi 6 günde 1 milyon 100 bin izleyiciye ulaştı. Yetenekli İspanyol şarkıcı Sevilla, yaptığı instagram paylaşımları ile de milyonlara hitap ediyor. 

Şeker Pembesi Güzel Şarkıcıya Çok Yakışmış

Güzeller güzeli Karol Sevilla instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla tüm dünyaya hitap etmeyi başarıyor. Henüz 15 yaşında iken TV dünyasında kendisine güzel bir rol bulan yetenekli sanatçı, İspanyol dizi dünyasının en beğenilen çocuk oyuncuları arasında yerini almıştı. Son klibinde gördüğümüz şeker pembesi saç rengi ile oldukça tatlı görünen Sevilla, yeni tarzı ile çok konuşulacak gibi görünüyor. 

Disney Yıldızı Karol Sevilla “Artıık Büyüdüm” Dedi

Katıldığı bir TV kanalında artık büyüdüğünü ve bu yüzden daha yetişkin roller için hazır olduğunu açıklayan Sevilla, sesi ve görüntüsü ile büyük ilgi topluyor. 6 yaşında reklam filmleri aracılığı ile oyunculuk hayatına başlayan Sevilla, Child Center for Arts Education of Televisa oyunculuk okulunda eğitim aldı. 

Karol Sevilla Soy Luna Dizisi Kadrosunda!

https://www.youtube.com/watch?v=tmvS-_asKBQ

2016 yılında Disney’de yayınlanan Soy Luna oyuncuları arasında yerini alan genç oyuncu Karol Sevilla 2021 yılında yayınlanması beklenen Soy Luna 4. Sezon kadrosunda da yer alacak. Soy Luna 4. sezon hangi kanalda mı yayınlanacak? Önceki sezonlardan biraz daha farklı bir konsepte sahip olan dizi, bu kez Disney+ ekranlarında olacak. Siz de bu eğlenceli ve bir o kadar duygusal yapımı izlemek için takipte kalın. 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 21 Mart 2021, 00:27

    Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Lorem Ipsum, adı bilinmeyen bir matbaacının bir hurufat numune kitabı oluşturmak üzere bir yazı galerisini alarak karıştırdığı 1500\’lerden beri endüstri standardı sahte metinler olarak kullanılmıştır.

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!