featured

Kenan İmirzalıoğlu Gençliği ile Delikanlılara Taş Çıkarıyor | İşte, Ünlülerin Gençlik Fotoğrafları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç kızların sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu gençliği ile çok konuşulmuştu. Şimdilerde eşi ve çocuğu ile gündeme gelen yakışıklı oyuncu gençlere taş çıkarıyor.

80’li yılların delikanlıları bugünlerin orta yaşlı ünlülerini oluştururken, Kenan İmirzalıoğlu gençliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Yakın zamanda bebekleri Lalin’e kavuşan Sinem Kobal Kenan İmirzalıoğlu çifti görenleri kıskandıracak bir hayata sahipler. Kızları ile uzun uzun zamana geçiren ikili, magazin dünyasının en beğenilen evli ünlüleri arasında da yerlerini alıyorlar. Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu ne mezunu ? İşte, Ezel ve Karadayı dizisi ile Türk dizi sektörüne adını yazdıran Kenan İmirzalıoğlu gençlik fotoğrafları.

2/14

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında ?

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında ?

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu gençliği ile delikanlılara taş çıkarırken, ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Best Model olduğu da unutulmamalıdır. 1974 yılında dünyaya gelen oyuncu, bugünlerde 47 yaşının içerisindedir. Genç ve güzel eşi Sinem Kobal ile de sıklıkla adından bahsedilen ile de dikkat çekmeyi başarmaktadır.

3/14

Gençliği ile Kıskanılan Yakışıklı Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Nereli ?

Gençliği ile Kıskanılan Yakışıklı Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Nereli ?

Türk dizi ve sinema sektörünün jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu Ankara’da doğmuştur. Aslen Türkmen bir ailenin çocuğu olan İmirzalıoğlu Ankara’lı olduğunu dile getirmektedir.

4/14

Kim Milyoner Olmak İster Programının Yakışıklı Sunucusu Kenan İmirzalıoğlu

Kim Milyoner Olmak İster Programının Yakışıklı Sunucusu Kenan İmirzalıoğlu

Ünlülerin yıllar içerisindeki değişimleri görenleri şaşkına çevirdi. İşte, o ünlü isimlerden biri olan Kenan İmirzalıoğlu ‘ nun gençlik fotoğrafları.

5/14

Türk Müziğinin Kadife Sesi Emel Sayın

Türk Müziğinin Kadife Sesi Emel Sayın

Ünlülerin gençlik halleri araştırılırken Kenan İmirzalıoğlu gençliği kadar konuşulan bir diğer isim daha var: Emel Sayın. Mavi gözleri, bembeyaz teni ve yumuşacık sesi ile güzeller güzeli Emel Sayın yaşlanmayan ünlü isimlerin başında geliyor.

6/14

Ekrem Bora

Ekrem Bora

Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Ekrem Bora 2012 yılında hayata gözlerini yummuştur. Ünlü oyuncu Ekrem Bora gençlik fotoğrafları görenleri şaşkına çevirirken, ölmeden önceki halleri de gençlere taş çıkaracak cinstendi.

7/14

Fatma Girik

Fatma Girik

Kenan İmirzalıoğlu ‘ nun gençliğini konuşuruz da Fatma Girik olmaz mı? Sanat dünyasının en hanım hanımcık ünlülerinden biri olan Fatma Girik güzelliği ile dillere destan olmuştur. Yılların eskitemediği kadın sanatçılardan biri olan Girik hem çok güzel hem de çok onurlu bir duruş sergilemiştir.

8/14

Halit Akçatepe

Halit Akçatepe

Kenan İmirzalıoğlu gençliği ile sıklıkla gündeme gelirken, Halit Akçatepe, Kemal Sunal ve Metin Akpınar başta olmak üzere ünlülerin yıllar içinde çok değişmeyen bir tarz ve görünüşleri olduğu da dikkat çekti. İşte, Halit Akçatepe gençlik fotoğrafı.

9/14

Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit

Yıllar içinde güzelliğinden bir şey kaybetmediği tüm Türkiye tarafından paylaşılan, yaşlanmayan isimlerin başında gelen Hülya Koçyiğit, hem güzelliği hem de duruşu ile geçmişten bugüne ışık tutmaktadır. İşte, Hülya Koçyiğit son geli ve gençliği.

10/14

Kartal Tibet

Kartal Tibet

Türk sinemasının en yakışıklı oyuncularından biri olan Kartal Tibet de başta Kenan İmirzalıoğlu gibi birçok yakışıklı erkek oyuncuya eşlik ediyor ve yaşlandıkça karizmasından bir şey kaybetmiyor. İşte, 82 yaşındaki deneyimli oyuncu Kartal Tibet gençlik fotoğrafı ve şimdiki hali.

11/14

Oya Aydoğan

Oya Aydoğan

Türk sinemasına çok genç yaşlarda atılan Oya Aydoğan, yaşlılık döneminde de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen ünlülerdendir. 2016 yılında kaybettiğimiz başarılı oyuncu Sihirli Annem dizisi ile de oldukça sevilen bir karaktere can vermişti.

12/14

Metin Akpınar

Metin Akpınar

Yine bir Yeşilçam artisti Metin Akpınar’ın gençliğine şahit oluyoruz. Zeki Alasya ile adeta bir takım olduğu filmlerinde unutulmaz repliklere can veren bu önemli isim, geçmişte olduğu gibi bugün de karizmatik.

13/14

Perihan Savaş

Perihan Savaş

Kenan İmirzalıoğlu gençliği ile ön plana çıkan erkek oyuncular arasında yerini alırken, bir yanda da hiç yaşlanmayan kadın ünlüler bulunuyor. Perihan Savaş da o ünlülerden biri. Gençliği ile aynı güzelliği taşıyan oyuncu, son zamanlarda Çukur dizisi oyuncuları arasında da yer aldı.

14/14

Şener Şen

Şener Şen

Türkiye’nin en komik filmlerinde oynamış, Kemal Sunal ile oynadığı atışmalı sahnelerle büyük bir ilgi toplamoş olan Şener Şen, son yıllarda yönetmenliğe de atıldı. Son yıllarda yer aldığı programlarda da kendisini seven büyük bir kitlenin olduğunu mütevazi bir şekilde kabul eden Şener Şen gençliği ile neredeyse aynı görünüşe sahip.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!