featured

Kenan İmirzalıoğlu Ne Mezunu ? Kenan İmirzalıoğlu Neden Mesleğini Yapmıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1997 yılında Best Model of Turkey yarışması ile Türk sinema ve dizi sektörüne adım atan yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ne mezunu? Sinem Kobal ne mezeunu?

Türkiye’nin en uzun boylu erkek oyuncuları arasında ilk akla gelen Kenan İmirzalıoğlu ne mezunu ? Türkiye’nin en çok takipçiye sahip yarışma programı Kim Milyoner İster yarışmacı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu hangi üniversiteden mezun? İşte, detaylar…

Kenan İmirzalıoğlu Ne Mezunu?

YouTube video

Sinem Kobal ile sürpriz bir şekilde evlenen Kenan İmirzalıoğlu kızı ile bugünlerde sıklıkla gündeme geliyor. Hayranlıkla takip edilen çift kızlarını kameralardan uzak bir şekilde büyütüyor olsa da, bebekleri sık sık magazin konusu olmayı başarıyor. Milyonları peşinden sürükleyen yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu oyunculuk öncesi aldığı üniversite eğitimi ile de çok konuşuldu. İşte, Kenan İmirzalıoğlu eğitim hayatı.

2/12

Sinem Kobal Eşi Kenan İmirzalıoğlu Ne Mezunu ?

Sinem Kobal Eşi Kenan İmirzalıoğlu Ne Mezunu ?

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından biri olan Kenan İmirzalıoğlu Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü mezunudur. Peki, ünlü oyuncu nasıl oldu da Matematik bölümünden mezun olup aktör oldu?

3/12

Kenan İmirzalıoğlu Nasıl Oyuncu Oldu?

Kenan İmirzalıoğlu Nasıl Oyuncu Oldu?

Henüz üniversiteden mezun olan İmirzalıoğlu, 1997 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak Türkiye’nin en yakışıklı erkeği seçildi. Bu yarışma, İmirzalıoğlu’nun reklam ve film sektörü liderleri tarafından keşfedilmesini sağladı.

4/12

Mustafa İmirzalıoğlu Nereli ?

Mustafa İmirzalıoğlu Nereli ?

Türkiye’nin en sevilen oyuncularından birinin babası olan Mustafa İmirzalıoğlu Bozulus Türkmenleri isminin verildiği bir soydan gelmektedir.

5/12

Kenan İmirzalıoğlu Aslen Nereli ?

Kenan İmirzalıoğlu Aslen Nereli ?

1997 yılında Türkiye’nin en güzel erkeği seçilen İmirzalıoğlu, Ankara’da doğmuş. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Yakışıklı oyuncunun babasının Türkmen bir aileden geldiği bilinmektedir.

6/12

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında?

Kenan İmirzalıoğlu Kaç Yaşında?

1974 yılında Ankara’da doğan Kenan İmirzalıoğlu 2021 yılı itibari ile 47 yaşını doldurmaktadır. Yakışıklı oyuncunun güzeller güzel eşi  Sinem Kobal yaş  soruları ile zaman zaman karşı karşıya kalmaktadır. Magazin haberlerine sık sık konu olan  Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal yaş  farkı ise ikilinin üzerinde düşündüğü bir konu değildir.

7/12

Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal Ne Mezunu ?

Kenan İmirzalıoğlu Eşi Sinem Kobal Ne Mezunu ?

İstek Vakfı Özel Acıbadem Lisesi mezunu olan güzel oyuncu Sinem Kobal üniversite eğitimini de oyunculuk üzerine almıştır. Dormen Tiyatrosu’nda henüz 13 yaşında iken başladığı tiyatro hayatını lise eğitiminden sonra da devam ettiren Kobal, başarılı bir oyuncu olmak için büyük çaba harcamıştır. Dadı ismindeki ilk dizi projesi ile ekran karşısına geçen Sinem Kobal çok küçük yaşlardan itibaren aldığı dans eğitimi ile de oyunculuğunu pekiştirmiştir.

8/12

Sinem Kobal Nereli ?

Sinem Kobal Nereli ?

Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal  1987 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç oyuncunun İstanbullu olması ona çok sayıda imkanı sunmuştur. İnşaat mühendisi bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğu olan Sinem Kobal, çok küçük yaşlarda oyunculuk ve dans eğitimi almaya başlamıştır.

9/12

En Güzel Sinema Filmi Listesi ile Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

En Güzel Sinema Filmi Listesi ile Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Deli Yürek Bumerang Cehennemi sinema filminde canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteri ile Türk sinema sektörüne ilk adımını atan Kenan İmirzalıoğlu, Yazı Tura ve Son Osmanlı Yandım Ali yapımları ile de çok sevildi.

10/12

En İyi Erkek Oyuncu : Yazı Tura

En İyi Erkek Oyuncu : Yazı Tura

2003 yılında vizyona giren Yazı Tura sinema filminde gösterdiği başarılı oyunculuk ile En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan İmirzalıoğlu bu tarihten sonra çok daha büyük projelerde bulunma şansı yakaladı.

11/12

Kenan İmirzalıoğlu Alacakaranlık Dizisi

Kenan İmirzalıoğlu Alacakaranlık Dizisi

2003 – 2005 yılları arasında Alacakaranlık adlı dizi projesinde yer alan İmirzalıoğlu, Ejder Kapanı, Uzun Hikaye ve Kabadayı filmleri ile de gündemde kalmayı başardı.

12/12

Acı Hayat ile Kenan İmirzalıoğlu

Acı Hayat ile Kenan İmirzalıoğlu

Acı Hayat adlı dizide canlandırdığı karakter ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu, bugünlerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!