featured

Kırmızı Oda Hangi Gün Hangi Kanalda Saat Kaçta Oynuyor? Sevilen Dizi Kırmızı Oda Son Bölüm Tekrarı Ne Zaman?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırmızı oda hangi gün? Kırmızı oda saat kaçta yayımlanıyor? Onlarca yaşanmış hikayeyi ekranlara başarıyla getiren Kırmızı Oda, yayınlandığı her bölümüyle reyting rekorları kırıyor. Kırmızı oda yeni sezon hakkında merak edilenler yazımızın devamında…

Kırmızı Oda Ne Zaman Başlayacak Yeni Sezon Hakkında Tüm Merak Edilenler

Kırmızı oda hangi gün?” sorusu izleyicilerin yeni sezonda da merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Yaşanmış hayat hikayelerini biyografi şeklinde canlandırarak ekranlara taşıyan Kırmızı Oda, olay örgüsü ve karakterleri ile kısa sürede ekranlardaki yerini sağlamlaştırdı.

Kırmızı Oda, yeni sezona 17 Eylül Cuma akşamı start verdi. Yeni sezonun ilk bölümünden itibaren aynı kitleye ulaşarak reyting rekoru kırmaya devam ediyor.

1- Kırmızı Oda Yeni Sezon Hangi Gün? Kırmızı Oda Hangi Gün Saat Kaçta?

YouTube video

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun kaleme aldığı “Madalyonun İçi” adlı romandan esinlenerek izleyicilerin beğenisine sunuldu. “Kırmızı oda hangi gün çıkıyor?” sorusuna cevap arayan izleyiciler, aynı zamanda dizide rol alan konuk oyuncuları da her hafta merakla bekliyor.

Kırmızı oda yeni sezon 17 Eylül 2021 Cuma günü itibari ile başladı. Her Cuma akşamı saat 20.00’de TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda, her hafta izleyicileri tarafından merakla bekleniyor.

2- Kırmızı Oda Hangi Kanalda Oynuyor?

Kırmızı oda hangi gün?” sorusuna ek olarak dizinin oynadığı kanalda merak konusu oluyor. Dizi, ruhsal problemleri olan ve kişilerin psikiyatri kliniğine gelip yaşadıklarını anlatması ve psikolojik destek alması üzerine kurulu bir dizidir.

Danışanların neredeyse hepsine televizyon dünyanın tanınmış ünlüleri tarafından hayat veriliyor. Birbirinden etkileyici hayat hikayelerinin kusursuz bir oyunculukla canlandırıldığı Kırmızı Oda, her Cuma akşamı TV8 ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor.

3- Kırmızı Oda Hangi Gün Yeni Bölüm Oynuyor?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, diğer dizilerden farklı bir formatla ekrana geliyor. Böylece tek bir olay kurgusunun aksine bir bölümde birden fazla olay kurgusuna yer veriliyor.

Farklı bir format ile izleyicilerinin kalbinde taht kuran bir dizi olduğundan haliyle “Kırmızı oda hangi günler oynuyor?” sorusu da sıklıkla araştırılıyor.

Kırmızı Oda dizisini seven sıkı izleyici kitlesi arasında yer alıyorsanız her Cuma akşamı saat 20.00 itibari ile Kırmızı Oda’nın yeni bölümünü TV8 ekranlarında izleyebilirsiniz!

Dizide her hafta farklı bir olay anlatılsa da aslında her hafta bir önceki haftanın devamı niteliğinde oluyor. Psikiyatri kliniğine danışan olarak gelen karakterler belirli bir zaman aralığında yaşadıklarını ‘devamı haftaya’ formatı ile anlatıyorlar.

Zincirleme olay örgüsünün olması, diziye ünlü isimlerin konuk olması ve aynı zamanda başrolde psikiyatr doktor Manolya Hanım yer alıyor. Manolya Hanımı ise başarılı oyuncu Binnur Kaya canlandırıyor.

4- Kırmızı Oda Son Bölüm Tekrarı Ne Zaman Yayınlanıyor? Kırmızı Oda Bugün Var mı?

Kırmızı Oda, yeni bölümleri ile TV8 ekranlarında izlenme rekorları kırıyor. Aynı zamanda izleyicilerin son bölüm tekrarlarını da sıkılmadan izlediği bir dizi olarak da gözlere çarpıyor.

Haliyle Kırmızı oda son bölüm tekrarı verilen günler de izleyiciler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Cuma akşamları çeşitli nedenlerden dolayı diziyi izleyemeyen izleyiciler, tekrar günlerinde diziyi mutlaka izlemeyi tercih ediyor.

Her Cuma akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelen Kırmızı Oda dizisinin hafta sonları da son bölümün tekrarı yayınlanıyor. TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda’nın önceki hafta yayınlanmış olan bölümlerini cumartesi ve pazar günleri izleyebilirsiniz.

Kırmızı oda son bölüm tekrarı genellikle cumartesi günleri saat 15.15’te, Pazar günleri ise 10.45’te TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Kırmızı Oda dizisini kaçırmak istemeyen izleyicilerdenseniz bugünlerde kaçırdığınız son bölümün tekrarını izleyebilirsiniz!

5- Kırmızı Oda Saat Kaçta Bitiyor 2022

Her yeni bölümü ile izleyiciyi etkileyerek ekranlara kilitlemeyi başaran Kırmızı Oda, her Cuma akşamı saat 20.00 itibari ile başlıyor. Saat 21.00’e kadar olan bölümde bir önceki haftanın özeti niteliğinde yayın yapılıyor.

Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise Kırmızı Oda, yeni bölüm ile ekranlara geliyor. Bu noktada izleyicilerin büyük bir kısmı da “Kırmızı oda saat kaçta bitiyor?” sorusunu da merak ediyor. Dizi, yayın akışında dakikalar değişiyor olsa da en fazla 23.45 civarında bitiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!