featured

Kısırlaştırılmış Kediler için En İyi Kedi Maması Önerileri | Kısır Kediler için En İyi 15 Kedi Maması

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğer kısırlaştırılmış bir kedi babası ya da kedi annesi iseniz bu içeriğimiz tam sizin aradığınız türden! Çünkü sizler için bir liste hazırladık ve kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması nelerdir, en iyi kedi maması fiyatları ne kadar bilgilerine yer verdik. İşte, kısırlaştırılmış kedilerinizin sağlıklı ve leziz beslenebileceği, idrar yolu sağlığına destek olabilecek ve kilo kontrolünü sağlayacak en iyi kedi maması önerileri…

1- Royal Canin Sterilised Kısırlaştırılmış Kedi Maması

İçeriğinde bulunan düşük yağ seviyesiyle öne çıkan kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listemizde yer alan Royal Canin Fhn Sterilised 37, kedilerin kilo kontrolünün sağlanmasında da etkili. Kedilerin idrarındaki asiditeyi kontrol altına alan Royal Canin kısırlaştırılmış kedi maması sayesinde siz de kedilerinizin idrar yolu sağlığını koruyabilirsiniz. 2 kg Royal Canin kısırlaştırılmış kedi maması fiyatları ise 133 TL’den başlıyor.

2- Kısırlaştırılmış Kediler için Pro Plan Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listemizde Pro Plan Sterilised Somonlu kedi maması da yer alıyor. Bu kedi maması daha çok kısırlaştırma işlemi sonrasında hassasiyet gösteren ve mama yeme isteği artan kediler için.

Ayrıca Pro Plan somonlu kedi maması, kedilerin kilo almasının önüne geçiyor ve taş oluşumuna da engel oluyor. Üstelik lezzeti sayesinde de kediler bu mamayı çok seviyor. Güncel olarak pek çok online alışveriş sitesinde 1,5 kg Pro Plan Sterilised somonlu kedi maması fiyatları 151 TL’den başlıyor.

3- Kısırlaştırılmış Yetişkin Kediler için En İyi Kedi Maması: Reflex Balıklı Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılmış yetişkin kediler için Reflex balıklı kedi maması tam bir protein kaynağı. İçeriğinde balık unu bulunan Reflex balıklı kedi maması, kedilerin bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkili oluyor ve kedilerin sağlığını olumlu yönde etkiliyor. Güncel olarak pek çok alışveriş sitesinde 3 kg Reflex kısırlaştırılmış kedi maması fiyatları 110 TL’den başlıyor.

4- Reflex Plus Tavuklu Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listemizde yer alan Reflex Plus Tavuklu kedi maması, sahip olduğu yüksek kaliteli ve dengeli içeriği ile tam olarak yetişkin kedilere hitap ediyor. İçeriğinde bulunan omega-3 ve omega-6 sayesinde kedilerinizin bağışıklık sistemini güçlendirebilirsiniz. Güncel olarak 3 kg Reflex Plus tavuklu kedi maması fiyatı ise 150 TL civarında.

5- Tavuklu Hill’s Kedi Maması

Genç yetişkin grubunda bulunan kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde Hills Science tavuklu kedi maması da yer alıyor. İçeriğinde doğal proteinlerin bulunduğu bu mama aynı zamanda kedilerin sindirim kolaylığını da sağlıyor. Bu yazının yazıldığı esnada online alışverişlerde 3 kg Hills Science Plan tavuklu kedi maması fiyatları 250 TL’den başlıyor.

6- Purina One Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması öneri listemizde yer alan Purina One somonlu kedi maması, kısırlaştırılan kedilerin idrar yolu sağlığının korunmasına yardımcı oluyor. Düşük yağ oranı ve yüksek protein içeriği ile ön plana çıkan 1,5 kg Purina One somonlu kedi maması fiyatları 94 TL’den başlıyor.

7- Purina One Sığır Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Purina One Sığır etli kedi maması da kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde yer alıyor. Kısırlaştırılmış kedilerin sağlıklı metabolizmaya sahip olması için formüle edilen Purina One kedi maması idrar yollarını da destekler. Yüksek sindirilebilirlik düzeyine sahip olan 1,5 kg Purina One sığır etli kedi maması fiyatları 110 TL’den başlıyor.

8- Felicia Düşük Tahıllı Tavuklu Kedi Maması

Kısırlaşmış kedilerin kilo kontrolü için özel olarak formüle edilen Felicia Düşük Tahıllı Tavuklu kedi maması aynı zamanda kediler için temel besinleri de içeriğinde bulunduruyor. Dengelenmiş yağ ve protein seviyesine sahip olan 2 kg Felicia Düşük Tahıllı Tavuklu kedi maması fiyatları ise 122 TL’den başlıyor.

9- Legend Gold Kuzu Etli Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması

Kısırlaştırılmış yetişkin kediler için en iyi kedi maması listemizde Legend Gold kuzu etli kedi maması da yer alıyor. Kısırlaştırılan kedilerin kilosunu kontrol etmeye yardımcı olan bu mama, kediniz için en doğru seçeneklerden biri olabilir. Bu yazının yazıldığı esnada 15 kg Legend Gold kuzu etli yetişkin kedi maması fiyatları 449 TL’den başlıyor.

10- La Vital Kedi Maması

Kısırlaştırma işlemi sonrasında kedileierin hormon dengesi değişir. Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde yer verdiğimiz La Vital kuzu etli yetişkin kedi maması ise bu hormon dengesizliğinden dolayı kedilerin kilo almasının önüne geçer. Besleyici özelliği bulunan 1,5 kg La Vital kısırlaştırılmış kedi maması fiyatları ise 79 TL’den başlıyor.

11- N&D Kedi Maması

N&D Düşük Tahıllı Tavuklu Narlı kısırlaştırılmış kedi maması da yetişkin kısır kedilerin ihtiyaç duyduğu besin dengesini sağlamakta oldukça etkili. Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde yer verdiğimiz 1,5 kg N&D kedi maması fiyatları 175 TL’den başlıyor.

12- Advance Kısırlaştırılmış Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kedilere özel olarak üretilen Advance Hindili kedi maması içeriğinde protein alınması için hindi, karbonhidrat alınması için ise arpa kullanılmış. Advance kısırlaştırılmış kedi mamasında arpa kullanılmasının bir nedeni de; sindirimi kolaylaştırması. Ayrıca Advance mamanın, bağışıklık sistemini güçlendirici bir etkisi de bulunuyor. Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde bulunan bu mamanın güncel olarak 1,5 kg’lık fiyatı 164 TL’den başlıyor.

13- Exclusion Kısır Kedi Maması

Üretim yeri İtalya olan ve kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde yer alan Exclusion kısır kedi maması Monoprotein Düşük Tahıllı Ton Balıklı Narlı mama, kedilerin sağlıklı bir metabolizmaya kavuşmasında etkili oluyor. Exclusion kedi mamasında gluten, soya, tavuk yağı ve mısır bulunmuyor. Güncel olarak 1,5 kg’lık Exclusion kısır kedi maması fiyatları ise online alışveriş sitelerinde 167 TL’den başlıyor.

14- Friskies Kısır Kedi Maması

Kısırlaştırılmış kediler için en iyi kedi maması listesinde yer verdiğimiz Friskies Somonlu ve Sebzeli kedi maması, taurin ile desteklenmiş ve kedilerin kalp sağlığı ile göz sağlığını korumada etkili. Kısır kedilerin sağlıklı ve dengeli beslenmesi için tercih edilen Friskies mama fiyatları online alışveriş sitelerinde 290 TL’den başlıyor.

15- Tavuk Etli Forlance Kısır Yetişkin Kedi Maması

Forlance tavuk etli kısırlaştırılmış yetişkin kedi maması, kısır kedilerin sağlığı için özel olarak formüle edilmiştir. Forlance kısır kedi maması içeriğindeki besinler, kedilerin günlük besin değerlerini karşılamakta ve onlara gün boyu enerji sağlamaktadır. 15 kg’lık Forlance kısır kedi maması fiyatları ise online alışveriş sitelerinde 287 TL’den başlamaktadır.

Bonus: Kedi Maması Değiştirilmeli mi ?

Eğer kedinizin sağlığı için herhangi bir sorun, risk söz konusu değilse ve kediniz kullandığı mamadan memnun ise, kedi mamasının değiştirilmesi zorunluluğu yoktur. Bir kedi, bir sorunla karşılaşılmadığı sürece ömrü boyunca aynı mamayı tüketebilir. Ancak bu sorunun en doğru cevabı, kedinizin muayenesi sonrası veteriner hekimler tarafından verilir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!