featured

KPSS İçin En İyi Dershaneler : Ankara Kızılay En İyi KPSS Dershaneleri 2021

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara en iyi dershaneler 2021 listesinde onlarca KPSS ve TYT / AYT dersanesi bulunmaktadır. Türkiye’de milyonlarca genci ilgilendiren en iyi KPSS kursları listemiz ile geleceğinizi şansa bırakmayın. İster mühendis olun, ister öğretmen, kaydolduğunuz eğitim kurumunun kalitesine önem verin. İşte, KPSS için en iyi dersaneler Ankara listesi.

Ankara En İyi Dershaneler 2021

Türkiye’de hemen her genç memur olmak ve geleceğini garantiye almak ister. Her yıl milyonlarca memur adayı büyük bir emek vererek KPSS’ye hazırlanmaktadır. İlgili okuldan mezun olan ve memurluk hayali kuran gençlerin bir kısmı evde ya da kütüphanede kendi çabası ile hazırlık yaparken, bir kısım mezun ise kendisini motive edecek bir dershaneye ihtiyaç duyar. Peki, KPSS için en iyi dershane önerileri hangileridir? Kimler hangi dershaneye kaydolmalıdır? İşte, detaylar…

Ankara En İyi Dershaneler 2021 :

PEGEM DerhanesiYedi İklim AkademiData AkademiGaranti AkademiMurat Eğitim KurumlarıYargı AkademiYükseliş Kariyer Alfa Akademi4T AkademiUzman Kariyer 

1 – PEGEM Dershanesi : En İyi KPSS Dershaneleri

Ankara Kızılay en iyi KPSS dershaneleri arasında yerini alan PEGEM Akademi gerek öğretmenleri ile gerekse kaynakları ile büyük bir şansa dönüşmektedir. Özellikle Lise KPSS ve Önlisans KPSS adaylarının tercih ettiği kurum, ekonomik fiyatı ile de dikkat çekmektedir.

YouTube video

En iyi dershaneler Ankara şubeleri arasında yerini alan PEGEM dershanesi fiyatı 3000 ile 3500 TL arasında değişmektedir. PEGEM Eğitim Bilimleri kaynakları ise dershaneye kaydolmayan binlerce mezun tarafından tercih edilmektedir.

2 – Yedi İklim Akademi : En İyi Dershaneler Ankara

En iyi dershane hangisi ? KPSS için hangi kurs merkezine kayıt olmalıyım? Siz de Türkiye’nin en iyi dershanelerinden birinde sınava hazırlanmak istiyorsanız, Yedi İklim Akademi ile tanışmalısınız. Özellikle Lise KPSS ve Önlisans KPSS için dershane önerileri arasında yerini alan Yedi İklim Akademi, B grubu sınav sistemine de büyük destek vermektedir.

YouTube video

Evde KPSS hazırlanan binlerce mezun ise Yedi İklim deneme sınavları ve soru bankaları ile bu süreci başarı ile atlatabilmektedir. Tabi ki tek bir yayın evinin kaynağı sınava hazırlanmak için yeterli değildir. Siz de memuriyete hazırlandığınız bu dönemde Yedi İklim kaynaklarını da listenize alın.

3 – Data Akademi : En İyi Alan Dersleri Veren KPSS Dershanesi

En iyi dershaneler Ankara listesinde önemli bir yere sahip olan Data Akademi, genellikle İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları tarafından tercih edilmektedir. Her yıl binlerce memur adayını hayallerine kavuşturan Data Akademi, sağladığı çok sayıdaki kaynak ile de öğrencilerini desteklemektedir.

En iyi online dershane mantığını da oturtmuş olan Data Akademi öğretmenleri, pandemi döneminde öğrencilerine online sınıflar kurarak, dersleri ve konuları tamamlamayı başardı. Fakat her bir dershane ve kurs merkezinde olduğu gibi kazanmak için dershane öğretmen ve kaynaklarının kaliteli olması yeterli değildir. Siz de başarılı olmak istiyorsanız, düzenli ve yeterli ders çalışmalısınız.

4 – Garanti Akademi : Ankara’daki En İyi Dershaneler Sıralaması 2019

Ankara’daki en iyi dershaneler sıralaması 2019 sıralamasında karşınıza çıkacak olan Garanti Akademi, genellikle sayısal bölüm mezunları tarafından tercih edilmektedir. Özellikle Genel Kültür ve Sosyal derslerden çok memnun olduğunu belirten öğrenciler, Garanti Akademi ile çalışmanın avantajlarını dile getiriyor.  Ankara en iyi dershaneler ekşi sözlük postlarında da yerini alan dershane öğretmenleri Hakimlik ve Kaymakamlık gibi özel sınavlara hazırlıkta da destek olmaktadır.

5 – Murat Eğitim Kurumları

Ankara dershane fiyatları 2020 listelerinde en uygun fiyatları görebileceğiniz dershanelerden biri Murat Eğitim Kurumları’dır. Ders anlatımlarının yanı sıra bolca soru çözüm saati uygulayan dershane, kendi kaynaklarının yanı sıra farklı kaynakların temininde de yardımcı olmaktadır.

YouTube video

En iyi online dershane olma yolunda ilerleyen ikinci dershane diyebileceğimiz Murat eğitim kurumlarının kaynakları ve soru bankaları bazen zor olarak değerlendirilmektedir. Bu durum, temeli sağlam olmayan kişiler için zaman zaman zorluğa sebep olabilmektedir.

6 – Yargı Akademi Dershanesi

KPSS için en iyi dershaneler listemizde yerini alan Yargı Akademi, Türkiye’de kaynak satışında ön sırada olan bir kurumdur. Lise, Önlisans ya da Lisans fark etmeksizin her bir KPSS alanında başarı gösteren dershanenin kaynakları, tıpkı Murat Eğitim Kurumları’nda olduğu gibi zor olarak değerlenedirilmektedir. Fakat zor soruları çözebilen kişilerin daha kolay seviyedeki sınavdan çok daha başarılı olacağı da bir gerçektir.

7 – Yükseliş Kariyer 

Son yıllarda adını KPSS, DGS ve Kaymakamlık sınavlarında duyuran Yükseliş Kariyer çok sayıda kaynak ve eğitim videosu ile hizmet vermektedir. Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavına giren binlerce memur adayı, Yükseliş Kariyer ile başarı elde etmektedir. Siz de alan dersleri ile temel derslerin bir arada verildiği bu dershaneyi ziyaret etmeden karar vermeyin. 

8 –  Alfa Akademi : En İyi KPSS Dershaneleri 

KPSS için en iyi dershaneler hangileridir? Hangi dershanelerde çok daha fazla kaynak verilir? KPSS kazanmak için hangi kursa gitmeliyim? Aslında tüm bu soruların cevabı sizde saklı. Eğer uzun soluklu ders çalışmaktan sıkılmıyorsanız, KPSS kazanmak için bir kurs merkezine gitmek zorunda değilsiniz. Fakat disiplinli çalışmak için bir dershaneye ihtiyaç duyuyorsanız, Alfa Akademi ile de tanışmalısınız. 

9 – 4T Akademi : Alan Dersleri İçin En İyi Dershaneler

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunlarının tercih ettiği 4T Akademi, alan derslerinde de başarılı bir kurumdur. Kaymakamlık, Hakimlik ve YDS kurslarında da başarı elde eden kurum, sonuç odaklı yapısı ile öne çıkmaktadır. 

10 – Uzman Kariyer : ÖABT Kazandıran En İyi Dershaneler

Ankara Kızılay en iyi dershaneler nerededir? Hangi dershane ile öğretmenlik hayalime kavuşurum? Siz de öğretmen olmak için büyük bir istek duyuyorsanız, ÖABT kazandıran en iyi dershaneler arasında yer alan Uzman Kariyer ile çalışmalısınız. Tek yapmanız gereken kurs danışmanları ile tanışmak ve sıkı bir tempoda çalışmak. 

Bonus : Ankara’daki En İyi Dershaneler Sıralaması 2020

Ankara dershane fiyatları 2020 yılında 3000 ile 4000 TL arasında değişirken, hem kaynak hem eğitim kadrosu hem de ders programı ile öne çıkan bazı kurumlar bulunmaktadır. İşte, Ankara’da en iyi dershaneler 2020 listesi:

Pegem DershanesiData AkademiYedi İklimYargı AkademiGaranti Akademi

Ankara Yenimahalle Eryaman Keçiören ve Kızılay semtlerinde hizmet veren onlarca en iyi KPSS dershane önerileri ile siz de başarılı bir sınava hazırlık süreci geçirebilirsiniz. Bunu yaparken evinize en yakın mesafedeki ve en iyi dershaneyi seçtiğinizden emin olmalısınız. Böylece yolda çok zaman kaybetmez ve verimli bir çalışma düzeni oluşturabilirsiniz. Eğer çevrenizde iyi bir KPSS dershanesi yoksa, Kızılay semtinden bir tercihte bulunabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!