featured

Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar Hangileri? Kredi Notu Düşüklere Kredi Veren Bankalar 2020 Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 yılında en fazla merak edilenler listesine girdi. Kredi puanı düşük olan kişiler, hangi bankalardan kredi alabileceğini merak ediyor. Kredi notu düşük olanlara kredi veren bankalar dışındaki bankalar kolaylıkla hizmet vermiyor fakat kredi notu düşüklere kredi veren bankalar sayesinde tüketiciler belirli meblağlara kadar kolaylıkla kredi alabiliyor. İşte kredi puanı düşük olan tüketicilere kolaylıkla, belirli meblağa kadar kredi notu düşüklere kredi kartı veren bankalar 2020 listesi…

Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar Hangileri

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar hangileri sorusunun, kredi notunun düşük olduğunu bilen kişiler tarafından merak ediliyor. Çünkü genel olarak bankalar, kredi puanı düşük olan tüketicilere ihtiyaç kredisi, ticari kredi, taşıt kredisi ve konut kredisi gibi hizmetlerini sunmuyor. Tüketicilerin bu kredi türlerinden yararlanabilmesi için kredi puanının risksiz grupta yer alması gerekiyor. Dolaysıyla kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 yılında hangileri araştırması yapılıyor.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2019 yılında olduğu gibi aynı bankalar olarak tüketicilerin karşısına çıkıyor. Üstelik bu yıl kredi sicil affı çıkması dolaysıyla tüketiciler istediği bankaya kredi almak için başvuru yapabiliyor. Kredi notu sıfır olanlar da bu fırsattan yararlanabiliyor. Çünkü koronavirüs nedeniyle açıklanan önlem paketinde kredi sicil affı da bulunuyordu. Ayrıca şubesiz bankacılık faaliyeti yürüten bankalar, tüketicilere daha kolay kredi hizmetini sunuyor.

Kredi Notu Düşüklere Kredi Kartı Veren Bankalar 2020

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 listesinde belirli bankalar yer alıyor. Ancak bu sene kredi sicil affı çıkması nedeniyle kredi notu düşük olanlara ve hatta kredi notu 0 olanlara dahi kolaylıkla kredi başvuru yapma fırsatı sunulmuştur. Dolayısıyla kredi sicil affı sayesinde kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2018 yılından daha fazla sayıya ulaşmıştır.

Kredi puanı düşüklere kredi veren bankalar genel olarak şunlar olarak karşımıza çıkıyor:

EnparaAktif BankCEPTETEBINGZiraat BankasıGaranti BBVAVakıfbank

Bu bankalar başta olmak üzere pek çok banka kredi düşüklere kredi veren bankalar 2020 listesinde bulunuyor. Bu bankalar aynı zamanda riskli gruptaki 800 puana kredi veren bankalar arasındadır.

1-  Ziraat Bankası Kredi Notu Düşüklere Kredi

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 listesinde Ziraat Bankası yer alıyor. Ziraat Bankası, kredi ürünlerini kredi notu düşük tüketicilere de sunuyor fakat bazı şartların yerine getirilmesini istiyor. Teminat gösteren veya kefil gösteren düşük kredi notu sahipleri, Ziraat Bankası kredi notu düşüklere kredi fırsatından yararlanabiliyor.

Kredi notu düşüklere kredi veren-bankalar 2019 listesinde olduğu gibi bu sene de Ziraat Bankası kredi ürünlerini düşük kredi notlulara sağlıyor. İnternet üzerinden yapılacak olan kredi başvuruları daha kısa sürede sonuç veriyor. Eğer bankadan talep edilecek olan kredi meblağı düşük ise; internet başvurusu yapılması tavsiye ediliyor.

2-  ICBC Kredi Başvurusu

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 arasında ICBC de bulunuyor. Bu banka da kredi ürünlerini düşük kredi notlulara sağlıyor. Ancak ICBC’de de düşük kredi notu sahipleri, talep edecekleri yüklü kredi için ipotek göstermek durumunda kalıyor. Eğer ICBC kredi başvurusu yapacak iseniz ve kredi puanınız düşük ise bir taşınmazınızın olması ve bunu bankaya ipotek ettirmeniz gerekiyor.

3-  Garanti BBVA Kredi Başvurusu

YouTube video

Garanti BBVA da kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 listesindeki yerini alıyor. Ancak Garanti BBVA’dan kredi talep edecek olan kişilerin kredi notu düşük olsa dahi düzenli bir gelirinin olması ve bunu belgelemesi gerekiyor. Ayrıca kredi başvurusu yapacak olan kişilerin en az 3 ay sigortalı olması şartına da uyulması gerekiyor. Bu şartları sağlayan kişiler, Garanti BBVA’dan 50.000 liraya kadar kredi alabiliyor.

4-  Aktif BANK N Kolay Kredi

N Kolay Kredi, Aktif Bank’ın şubesiz bankacılık ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Günümüzde şubesiz bankacılık oldukça fazla tercih ediliyor. Çünkü bankaların bu hizmeti sayesinde tüm işlemler daha olay gerçekleştirilebiliyor. Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 listesinde bulunan N Kolay Kredi’den kredi notu düşük olanların yararlanabilmesi söz konusu oluyor. Düşük meblağlı kredi taleplerinde genel olarak olumlu cevap alınıyor. Bu kişilerin kredi başvurusu yapabilmesi için N Kolay Kredi’nin internet sitesi üzerinden işlem yapması yeterli oluyor.

5-  Enpara QNB Finansbank

YouTube video

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılığı olan Enpara da elbette ki kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 sıralamasında bulunuyor. Yalnızca internetten kredi başvurusu alan bu bankacılık sisteminde, kredi sicili bozuk olanlara belirli meblağa kadar kredi verilebiliyor. Üstelik Enpara, kredi ürününü tüketicilere sunarken dosya masrafı almıyor, tahsis ücreti de talep etmiyor. Eğer acil olarak krediye ihtiyacım var, kredi notum düşük diyorsanız Enpara’ya başvuru yapabilirsiniz.

Kredi Notu Düşüklere Kredi Kartı Veren Bankalar

Kredi notu düşüklere kredi kartı veren bankalar da en az kredi notu düşüklere kredi veren bankalar kadar merak edilmektedir. Çünkü kredi kartı, tüketicilerin alışverişlerini kolaylaştıran önemli bir etkendir. Bu bankacılık ürününün de Findeks puanı düşük olan kişilere verilmemesi söz konusudur. Dolayısı ile kredi kartı sahibi olmak isteyen tüketiciler, kredi notu düşüklere kredi veren bankalar 2020 araştırması yapmaktadır.

Kredi notu düşüklere kredi veren bankalar denildiğin de yine akıllara kredide olduğu gibi Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Vakıfbank gelmektedir. Kredi puanı düşük olanlara kredi kartı veren bankalar bazı şartların sağlanmasını istiyor. Örneğin; bu başvuruda bulunacak olan kişilerin aylık olarak düzenli bir gelire sahip olması gerekiyor.    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!