featured

Kutsi Kimdir? Benim Adım Melek Halil Kimdir Gerçek Adı Nedir Kaç Yaşındadır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kutsi kimdir? Benim Adım Melek Halil gerçek adı nedir kaç yaşındadır? Yıllara meydan okuyan duruşu ve yakışıklılığı ile göz önünde bulunan ünlü sanatçı ve hayatı hakkında birçok husus merak konusu.

Yıllar boyu güzel şarkılarına daima bir yenisi ekleyen sanatçı, aynı zamanda oynadığı dizilerle de büyük beğeni topluyor. Duruşundaki ciddiyet, beyefendiliği, konuşmasındaki ses tonu ve kullandığı ifadeler ile büyük küçük herkesin gerçekten takdirini kazanan bir isim. Her oynadığı dizide aldığı roller ile de gönüllere taht kuran sanatçı hakkında işte merak edilenler! Kutsi kimdir? Kutsi alevimi? Kutsi kaç evlilik yaptı? Kutsi kaç çocuğu var? Kutsi boyu kaç ? Hangi dizilerde oynadı? Kutsi kaç yaşında? Kutsi şarkıları hangileri?

Kutsi Gerçek Adı Nedir? Kutsi Boyu Kaçtır? Kutsi’nin Kızı Var mıdır? Kutsi Eşi Kimdir?

Kutsi gerçek adı Ahmet Kutsi Karadoğan Malatya’dadünyaya gelen ünlü bir sanatçı ve oyuncudur. Kutsi doğum günü 13.03. 1973 tür. Kutsi soyadı Karadoğan’dır. Son yıllarda özellikle oynadığı dizilerin başarısı ile ekranlarda gördüğümüz isim Balık Burcu. Şarkıcı ve oyuncu kimliğinin yanında aynı zamanda söz ve beste yazarıdır.

Lise döneminde başlayan ses ile alakalı merakı aslında ilk olarak etrafındakilerin sesinin güzelliği konusundaki yorumları ile ortaya çıkmıştır. Bu tavsiyeleri dinleyen sanatçı şan dersi almaya başlamıştır. Aldığı eğitimle Erol Köse ile anlaşarak 2000 ylında ilk çalışması olan “Aşk Payını Aldı” oldu. Bu şarkısı ile güzel bir ün yakaladıktan sonra çalışmasını geliştirmek için bir süre ara verdi. Kutsi doktor mu? Hayır, mimarlık eğitimi alan sanatçı bu eğitimini yarıda bıraktı.

2005 yılında yine Erol Köse Prodük. İle piyasaya sürdüğü “Sana ne” şarkısı ile tüm Türkiye’nin dikkatini çekmeyi başardı. Büyük küçük herkesin severek dinlediği şarkıları seslendiren Kutsi Sinem Bayraktutar ile 2008 yılında evlendi. Kutsi eşi ile 8 yıllık evliliğinden bir kızı oldu. Kutsi Ceylin Ada Karadoğan ismindeki kızı ile yıllarca tanınan mutlu bir aile tablosuna sahip sanatçıdır. Kutsi 1,75 boyundadır.

2012 yılında Huzur Sokağı isimli dizideki dizi arkadaşı ile aşk yaşayan Kutsi Feyza Çıpa ile yakın zamanda ayrıldı. Feyza Çıpa bu ayrılık haberini sosyal medya hesabından verdi.

Kutsi sevgilisi ile olan uzun birlikteliğini nikah masasında sonlandırmadığı için Feyza Çapa 5 kez kendisinden ayrılmış ancak vazgeçmişti. Bu defa kesin kararlı olduğunu bildiren Feyza Çapa’nın açıklamalarına Kutsi intagram hesabından bir açıklamada bulunmadı.

Kutsi Dizileri ve Aldığı Roller

1- 2007 Kutsi Doktorlar – Dr. Levent

2- 2009 Kahramanlar – Ahmet

3- 2012 Huzur Sokağı – Bilal

4- 2015 Beyaz Yalan – Demir

5- 2015 Zilin Sesi Filmi – Tarkan

6- 2016 Kalbimdeki Deniz – Mirat

7- 2019 Kutsi Benim Adım Melek Halil

Benim Adım Melek Halil ve Melek aşkında son dönemlerin en çok sevilen aile dizisi olmasında elbette sanatçının usta duruşunun büyük payı var.

YouTube video

Benim Adım Melek şarkısı “mevlam bir çok dert vermiş” ile de sesinin güzelliğini ara ara bölümlere de yansıtmıştır.

YouTube video

Kutsi Melek sevgisine bir de “Gesi Bağları” nı seslendirerek can veren sanatçı dizinin en çok beğenilen ve takip edilen karakteri.

En Güzel Kutsi Şarkıları Listesi

1- Kutsi Sana Ne

YouTube video

2- Kutsi İlanı Aşk

YouTube video

3- Kutsi Zara | Kutsi Aşıklar Şehri

Uzun yıllardır düğün dans müzikleri için hazırlanan listelerde yerini alan bu güzel şarkı için Kutsi Zara Aşıklar Şehri indir şeklinde arama yapıp kolayca dinleyebilirsiniz.

YouTube video

4- Kutsi Canın Sağolsun

YouTube video

5- Kutsi Doğum Günü

YouTube video

6- Kutsi Bambaşka

YouTube video

7- Kutsi Zor Olsada

YouTube video

8- Kutsi Aşkın Gururu

Kutsi şarkıları dinle youtube şeklinde arama yapınca direkt karşınıza ilk çıkacak şarkıdır. Mutlaka dinleyin!

YouTube video

9- Kutsi Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim

YouTube video

10- Kutsi Aynı Şehirde

YouTube video

11- Kutsi Yapma Dedim Sana

YouTube video

12- Kutsi Geçer

YouTube video

13- Kutsi Ben O zaman Ölürüm

YouTube video

14- Kutsi Duvardaki Resmin

Sanatçı özellikle Cengiz Kurtoğlu’ndan aldığı destekle müzik piyasasında çalışmalarını çok daha iyi şekilde sunabilmiş ve kendisini kanıtlama imkanı yakalamıştır.

YouTube video

15- Kutsi Söz Konusu Aşk- (Kırgın Çiçekler)

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!