featured

Laf Sokucu Sözler İle Karşınızdakini Dumur Edin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan bazen kendini ifade edecek cümleler bulamaz, bulsa da karşısındaki bunu pek anlamaz. İşte burada laf sokucu sözler devreye girer. Bazen milyonlarca cümlenin anlatamayacağını tek bir laf anlatır! Laf sokucu sözler ile hem deşarj olacaksınız, hem de karşınızda kişiye söylemek istediğinizi en kısa yoldan anlatacaksınız. İşte, bu gibi durumlarda kullanabileceğiz lafı gediğine oturtan sözler!

Laf Sokucu Sözler

Birbirinden farklı laf sokucu sözler ile karşınızdakini dumura uğratacaksınız. Bu laf sokucu sözler isterseniz sosyal medyalarınız da kullanabilir, isterseniz söylemek istediğiniz kişiye mesaj olarak atabilir, dilerseniz de bu lafları söylemek istediğiniz kişilerin yüzüne söyleyebilirsiniz. Laf sokucu sözler ile sayfalarca söylemek istediğinizi tek bir cümle ile anlatabilirsiniz. İşte o harika laf sokucu sözler!

Sen hayata at gözlükleriyle bakarsan, birisinin sana çıkıp çüşş demesine de boyun eğeceksin!Ah tatlım sen elbette prensessin ama Simit Sarayı’nda!Ben sana inandığım için inandığım süre boyunca kaybederim, ama sen bu karaktersizlikle ölene kadar kaybedersin!Şimdi anlıyorum neden seni hazmedemediğimi… Çünkü benim midem seninkine benzemiyor HARAM lokma kaldırmıyor!Sen gözyaşını silmeye devam et ben beni ağlatını silerim!Sahipsiz mi kaldın? Görüyorum ki tutuşmuş eteklerin! Sahibine eri dönmüşsün güzelim!Yalan zeka işidir canım. Dürüstlük ise cesaret. Görüyorum ki zekan cesaretini bastırmış!Her zaman arkandayım diyenler haklılar! Arkamdan çevrilen işin haddi hesabı yok!Sen bana geç kaldın. Artık bitti. İdamdan sonra af çıksa ne fayda? Giden gitti…Amma akıl verdin be! Bana huzur lazım huzur!Bütün numaralar sende, nasıl oldu da piyango sana vurmadı? Hayret…Dobra dobra konuşan düşmandan korkmam. Korkum sinsilikle davranan dostlarımdandır…Nefsin kendine yetmiyorsa, adamlığının cümle aleme yettiğini de söylemeyeceksin!Bir zamanlar sana toz konduramazdım. Şimdi ise tozdan gözüme görünmüyorsun!Bana küfretmek yakışmıyor ama senin üzerinde çok güzel duruyor!Bana attığınız kazıkları gün gelip sizi üzerine oturtmak için biriktiriyorum!Sen kendini istediğin kadar büyük gör. Sadece benim seni gördüğüm kadarsın.Fabrika hatası gibisin. Sonradan olma değil de üretiminde sıkıntı var senin.Sevebileceği biri sanmış beni. Olsun be canım ben de seni insan sandım, sanmakla kaldım!Işıklar söndü! Beni görmek isteyen artık kendini yakacak!Gemi ne ki be yavrum. Ben limanları yaktım!Haddini aşıp hayatıma burnunu sokma! Yoksa ben de sana itinayla lafımı sokarım, olduğun yerde kalırsın!Çürük diş gibisin. Çevrende ki herkesi tek tek çürütüyorsun!Konu dümen çevirmekse senden iyi kaptan bulunmaz!Güneş diyormuş kendine haspam! Bilmiyor ki ben de Ay’ım. Onun battığı yerde ben tüm haşmatimle doğarım!İçinden geldiği için yanımda olanı yabana attım. İşine geldiği için yanımda olanı sol yanımda tuttum. İşte ben bu yüzden kaybettim.Canımı yakacak kadar cesaretin var öyle mi? O zaman sonuçlarına katlanacak kadar da gücün olsun!Gülüşlerimi yakala… Hüznüm sana ağır gelir!Seni insanlığa davet ettim sen yol tarifi istedin! İnsanlığında boyun kadar yarım metre!Ana sütü almışsın ama insanlık alamamışsın, inek sütü sana ne yapsın!Makyaj malzemelerin yeniliyor mu ya? Hayır, yeniyorsa ye de biraz da için güzelleşsin!İsyan etmiyorum Allah’ım ama umarım bana gönderdiğin numunelik insanlar stoklarla sınırlıdır!Hadi bana içinde seni seviyorum geçen fıkranı anlat da kulaklarım yalana doysun!Zoruna doğru yol aldığını duydum! Güzel yer, sen de beni göndermiştin bir zamanlar! Gittiğin yerde kal!Beddua bile insan olana yaraşır. Ben sana beddua etmem, çünkü bilemem isabet eder mi milyon tane suratına!İnsanlarda fotoğraflara benzemiyor mu? Ne kadar yakınlaşırsan o kadar küçülüyorlar…Ben senin aklında kalırım da boş oda sevmiyorum be canım!Ağlamakla alakalı sorunum yok ki! Gülmeyi unutmama yanıyorum!

 

Laf sokucu sözleri sizler için derledik. Laf sokucu sözler kısa ancak unutulması zor olan sözlerdir. Eğer yeri geldiğinde bu sözleri kullanırsanız emin olun unutulmaz olursunuz.  Laf sokucu sözleri kısa tutmak istemiyor iseniz kendinizden de ekleme yaparak daha özgün hale getirebilirsiniz.

Laf Sokucu Sözler, Arkadaşa da söylenebilecek sözlerdir. Laf Sokucu Sözler 2019 listesinde de verdiğimiz sözler yer almaktadır. Unutmayın ki bu sözlerin modası asla geçmez. Dilerseniz Instagram Laf Sokucu Sözler araştırması yapabilirsiniz ya da bu sözleri instagram Bio’nuzda paylaşabilirsiniz. Ağır Kapak Sözler içeren bu yazımızda ki sözleri herkesin kaldıramayacağını unutmayın. Kapak Sözler Resimli şekilde isterseniz bunu çok kolay bir şekilde çeşitli fotoğraf düzenleme uygulamaları ile kendiniz yaratabilirsiniz. Laf Sokan sözler Tumblr da laf sokma konusunda oldukça ustadır. Dilerseniz buradan da bu sözlere ulaşabilirsiniz. Küfürlü laf sokmalar pek hoş olmadığı için sizlerle Anlamlı Laf Sokucu Sözler paylaştık.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!