featured

Mac Pro Fiyatıyla Dudak Uçuklatıyor! 650 Bin TL’ye Bilgisayar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mac Pro, yüksek fiyatı ile görenlerin ağzını açık bırakıyor. 16 inç Macbook Pro’nun fiyatını artması diğer ürünleri de etkiledi. Mac serisinin en üst düzeyindeki ürünü Türkiye şartlarında almak neredeyse imkansız görünüyor.

Döviz kurlarının dalgalı olduğu ülkemizde özellikle elektronik ve teknolojik ürünler yüksek fiyatlarda satışa sunuluyor. Mac serisi de astronomik rakamları ile kendinden çokça söz ettiriyor.

Normal düzeydeki ürünleri bile çok pahalı olan markanın en üst düzeydeki ürünü olan Mac PRO 599.287 TL’den satışa sunuluyor. Lüks bir ev fiyatına satılan bu ürünü almak isteyenler hayalini bile kuramıyor.

YouTube video

Bu kadar yüksek fiyata sahip olan ürün özellikleri ile de kendisinden söz ettirmeyi başarıyor. Yüksek işlemci hızı ve depolama alanı ile rakiplerinin çok önünde bir ürün olarak kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Mac Pro Özellikleri Nelerdir?

Günümüzün en yüksek özelliklerine sahip bilgisayarlarından biri olan ve kendi serisinin en üst ürünü olan Mac Pro’nun özellikleri;

2.5 GHz 28 çekirdekli Intel Xeon W işlemciye sahiptir.1.5 TB (12 X 128 GB) DDR4 ECC bellekHer biri 2 X 32 GB olan HBM2 belleğine sahip iki adet Radeon Pro Vega II Duo GPU bulunur.8 TB SSD depolama alanı mevcuttur.

Bu özellikleri ek olarak Apple Afterburner kart, Magic Mouse 2 ve Magic Trackpad 2, Final Cut Pro X ve Logic Pro X talep edilebilir. Bu ek ürünlerin de bilgisayara eklenmesi ile ürünün fiyatı 600 Bin TL olmaktadır. Bu üst düzey bilgisayarı alırken Nano- texture camlı, 6K çözünürlüklü Pro XDR satın alınır ise bilgisayar toplamda 650 Bin TL olmaktadır.

Mac Pro Başlangıç Modelinin Özellikleri Nelerdir?

Mac serisinin daha düşük özelliklere sahip başlangıç ürünü de bulunuyor. Bu başlangıç ürünü ise;

3.5 GHz 8 çekirdekli Intel Xeon W işlemciye sahiptir.Turbo Boost kullanıldığında saatlik hız 4.0 GHz seviyesine kadar çıkabilmektedir.32 GB (4 X 8 GB) DDR4 ECC bellek bulunuyor.8 GB GDDR5 belleğine sahip Radeon Pro 580X sahiptir.256 GB SSD depolama alanı mevcuttur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!