featured

Mardin de Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 5 Mekan

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir hayatı birlikte paylaşmak istediğiniz kişiyle karşılaşılan ilk andan beri, evlilik teklifinin merakı da başlamış olur. Filmlerde gördüğümüz teklifleri kendi içimizde hayal eder sevdiğimiz kişinin bizim için nasıl bir yaratıcı teklif hazırlayacağını merak eder dururuz. Peki, Mardin de Evlilik Teklifi yapmayı düşünen kişiler? Onlar ne yapmalı? Hiç korkmayın. Bugün sizlere Mardin de Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz 5 Mekan konusunda bilgi vereceğiz.

Mardin de Evlilik Teklifi Yapabileceğiniz Mekanlar

1- Seyr-i Merdin Restaurant

Biraz klasik gibi görünse de muhteşem bir akşam yemeği eşliğinde sevdiğinize evlilik teklifinizi ilan edebilirsiniz. Önceden Seyr-i Merdin Restauranta giderek orada çalışan kişilere evlilik teklifi edeceğinizi söylemeli, hatta sevdiğinize romantik bir ortam hazırlamayı da ihmal etmemelisiniz. Öyle televizyonlar da görüldüğü gibi pastanın içine ya da yediği yemeğin için yüzük koymayın. Çok klişe bir numara olduğu gibi, boğulma tehlikesiyle karşı karşıya kalma ihtimaliniz çok yüksektir.

2- Beyazsu Deresi

Mardin Midyat ile Nusaybin arasında yer alan Beyazsu, Midyat’ın güneyinde kalan tepelerden gelen suyun dereye dönüştüğü yerdir. Eğer siz ve sevdiğiniz açık alanda gezmeyi seviyorsanız, bitkilerden oluşan, sizlere ferah ve keyifli ortam sağlayacak olan Beyazsu Deresini Mardin de Evlilik Teklifi Edebileceğiniz Mekanlar arasında değerlendirebilirsiniz.

3- Firdevs Köşkü

Mardin mimarisinin en güzel örnekleri arasında yer alan Firdevs Köşkü, Artuklu Melik Salih döneminde 1300 lü yıllarda yapılmıştır. Eğer tarihi mekanları seven biriyseniz ve tarihi bir mekanda evlilik teklifi yapmayı düşünüyorsanız Firdevs Köşkü tam size göre. Lakin burada evlilik teklifi yapmak, özel romantik bir ortam hazırlamak biraz zor olabilir, izinler almanız gerekebilir.

4- Sabancı Şehir Müzesi

Şehirde en güzel gezilecek mekan olan Sabancı Şehir Müzesinde evlilik teklifi yapmak biraz ilginç gelebilir size. Ama gereken izinleri aldığınız takdirde neden olmasın ki? Sevdiğiniz kişiyle gezmek amacıyla gittiğiniz müze de evlilik teklifi yapmak, unutulmaz anlar yaşamanıza neden olacaktır. Bence bir düşünün derim.

5- Mardius Tarihi Konak

Mardinli değilseniz, fakat sevdiğinizle tatil amacıyla gittiğiniz Mardin de ona evlilik teklifi yapmayı düşünüyorsanız Mardius Tarihi Konak tam size göre. Buram buram tarihle bezenmiş olan bu konakta, evlilik teklifi yapmak için konak görevlileriyle görüşüp romantik bir ortam hazırlayabilir, sevdiğinizle içeri tam girerken meşaleler patlamalı ve bir müzik eşliğinde evlilik teklifinizi edebilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!