featured

Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie Filmleri Ve Hayatı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie, fizyoterapist annesi ile çiftçi olan babası boşanınca bekar bir anneyle büyümek zorunda kalmıştır.

Margot Robbie Kimdir? Margot Robbie, fizyoterapist annesi ile çiftçi olan babası boşanınca bekar bir anneyle büyümek zorunda kalmıştır. 4 kardeşten 3 çocuk olarak dünyaya gelen güzel yıldız büyüyene kadar çiftlik işleri ile uğraşmıştır.

Liseyi drama üzerine okuyan Margot, babası ile çok az görüşmüştür. Lisede okurken 3 işte birden çalışıp para biriktirmiş ve 17 yaşında Melbourne’e taşınıp oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Kariyerinin ilk dönemlerinde reklam filmlerinde oynamıştır. İlk rollerini Aash Aaron filmlerinden (2008) Vigilente ve (2009 ) I.C.U ‘da oynadı. 2008 yılında konuk oyuncu olarak katıldığı Neighbours dizisinde kalıcı oyuncu olmayı başarmıştır. Bu dizideki rolü ile iki kere Logie Ödülüne aday gösterildi.

Charlie’nin Melekleri için seçmelere katılınca yapımcılar tarafından Pan Am dizisinde loura Cameron rolü teklif edildi. Rolü başarılı bir şekilde canlandırmasına rağmen reytingler nedeniyle sadece bir sezon devam edebilmiştir. Oyunculuk kariyerinin yanına yapımcılık kariyeri de ekleyerek ticaret konusundaki zekâsını da ispatlamıştır.

YouTube video

Birkaç yıl New York’ta yaşayan oyuncu 2014 ‘te tanışıp 2016 yılında evlendiği kocası ile birlikte Londra’da yaşamaktadır. Yapımcılığını üstlendiği filmlere oyuncu olarak da rol almaktadır.

Margot Robbie Filmleri

Margot Robbie 17 yaşında başladığı sinema filmlerindeki oyunculuk kariyerine halen devam etmektedir. Bu arada pek çok sinema filmi ve dizide oynamıştır. Avustralya ‘da başlayan oyunculuk kariyerine Amerika’da devam etmiştir.

Halen Londra’da yaşamaktadır. Oynadığı filmlere bakacak olursak önemli olanlar aşağıda listelenmektedir. Şimdi Margot Robbie filmleri nelermiş hep birlikte bakalım:

Sanat Haberleri RSS

2/10

Para Avcısı

Para Avcısı

Margot Robbie, Para Avcısı filminde çılgın bir borsacının kız arkadaşı Naomi Lapagliga’yı canlandırmaktadır. Filmdeki çılgın borsacıyı yani Jordan Belfort un canlandırmasını ise Leonardo D’ Caprio yapmıştır. Çılgın gibi para kazanan Wall Street borsa simsarının en akıl almaz fantezileri ve garip istekleri vardır. Pek çok yatırımcıyı aldatarak işlerini yürütmektedir.

YouTube video

Bu garip istekleri hayata geçirebilmek için karşısına Naomi çıkar. Hayatın ona neler getireceğini ise hayal bile edemeyeceği aksilikler üst üste gelince anlamakta gecikmeyeceklerdir. Bu filmde Leonardo Dicaprio ve Jonah Hill ile birlikte rol almıştır.

3/10

Focus

Focus

Romantik komedi tarzında ve 2015 yapımı olan Focus oyuncu kadrosunda yetenekli bir hırsızı canlandıran Margot Robbie ( Jess ), başrolü Will Smith (Nicky) ile paylaşmaktadır. Adeta bir illüzyonist tavrıyla gerçekleştirdikleri hırsızlıklarda birbirlerine yakınlaşırlar. Ancak jess birden kendini çekerek ortadan kaybolur.

YouTube video

3 yıl sonra tekrar karşılaştıklarında Nicky Kariyer olarak başka bir alanda zirveye çıkmayı başarmıştır. Jess ’in büyük planını bozar. Kurduğu tezgâhın işlemesine engel olur.

Bu durum Jess için çok kötü sonuçlar doğuracaktır. Hem romantizm hem aksiyon içeren sahnelerle dolu olan ford focus filmi eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere istediklerin verecek nitelikte.

4/10

Gerçek Kötüler - Suicide Squad

Gerçek Kötüler – Suicide Squad

2016 yapımı filmde azılı suçlulardan oluşan bir görev timinde Harley Quin rolünde izlediğimiz Margot Robbie rolün hakkını verecek kadar güzel bir oyunculuk sergiliyor.

YouTube video

Yine bir çizgi roman uyarlaması ile karşımıza çıkan Hollywood bu sefer Marriot ve Will Smith sayesinde kurtuluyor. Devam filminin geleceği sinyallerini de film içinde ve sonunda veren filmin yönetmen koltuğunda David Ayer oturuyor.

5/10

Ben, Tonya ( I Tonya )

Ben, Tonya ( I Tonya )

Güzel oyuncu Ben Tonya isimli sinema filminde yetenekli olduğu kadar başarılı olma isteğiyle hastalık derecesinde tutkulu olan bir buz pateni sporcusunu canlandırmaktadır. Buz patenci olarak kariyerinde parlamasına rağmen memnuniyetsiz bir annesi ve eski eşi ile olan ilişkileri dengesini bozmaktadır. O kadar büyük bir stres altında olmasının yanında hep daha iyi olmak zorunda kalmanın baskısını yaşamaktadır. Filmde Tonya Harding ve rakibi Nancy Kerrigan’ın hayatı anlatılmaktadır.

YouTube video

Tam iki kez olimpiyat şampiyonu olmayı başarmıştır. Ardından da 2 defa Amerika Buz pateni Şampiyonası olmuştur. Ama hep daha iyisi olmak zorundadır. Bu stresle yapmaması gereken bazı şeyler yapar.

1994 yılında aynı klasmanda yarıştığı rakibini sakatlaması için parayla birini tutar. Bu yaptıkları öğrenildiğinde Tonya için zor zamanlar başlayacaktır.

2017 yapımı trajedi olan film kimi yerlerinde traji komik bir anlatıma dönüşebiliyor. Tonya’nın hikayesinin sadece güvenebileceği kimsesi olmayan bir kadının yaptığı korkunç hataya kilitlenmeden anlatılması da ayrıca takdir edilmelidir. Tonya’yı anlayabilmek ve yaptığı şeyi neden yaptığı ile ilgili empati kurabilmek bu filmi izlemekle gayet mümkün kılınmış.

6/10

Tarzan Efsanesi - The Legend Of Tarzan

Tarzan Efsanesi – The Legend Of Tarzan

2016 yılında vizyona giren Tarzan Efsanesi, ilk Tarzan filminin devamı olarak yazılan senaryoda artık Tarzan, eşi Jane ile birlikte medeni dünyada yaşamaktadır. Meclis tarafından ticari temsilci olarak Kongo’ya gitmek üzere görevlendirilir.

YouTube video

Hem özlediği yerleri görmek hem de devletin özel görevlisi olmak artık Greystok Lordu olan John Clayton’a çok cazip gelir. Arkasından kurulan hain bir tuzağa düştüğünden bihaber Kongo’ya giden Tarzan burada karşılaştığı tuzaklar karşısında yine ormanda büyümenin avantajlarını kullanacaktır. Düşmanları yeteneklerinden hiçbir şey kaybetmediğini anladıklarında onlar için çok geç olacaktır.

7/10

Yırtıcı Kuşlar ve Muhteşem Harley Quinn

Yırtıcı Kuşlar ve Muhteşem Harley Quinn

2020 Şubat ayında vizyona giren Yırtıcı Kuşlar filminde Margot Robbie hem yapımcı hem de oyuncu olarak görev almaktadır. Yönetmeni Cathy Yun filmi öyle bir hale getirmiş ki çizgi roman uyarlamalarının tam tersi bir yöne doğru evrilmesini sağlamış.

YouTube video

Harley Quin rolüyle önlenemez bir yükselişe geçen Margot Robbie, 30 yaşına gelmeden kurduğu yapım şirketi sayesinde ticari zekâsının da ön plana çıkmasını sağlamıştır. İki adet Oscar adaylığı almak da bunun ikramiyesi olmuştur. Yapımcılığını da üstlendiği Yırtıcı Kuşlar filminde kaotik bir armoni var. Joker kendisini terk ettikten sonra bunalıma giren Harley, kalkan dokunulmazlığının yardımıyla peşindeki kötülerden kurtulmaya çalışır.

Gotham’ın en kötüsü Roman Sioniss ile Zsasz ‘ın hedefe koyduğu genç kızı arayanlar nedeniyle çıkan karmaşada muhteşem dörtlünün yolları kesişir. Birlikte kurdukları ekip sayesinde hedefteki genç kızı kurtarmak ve Sioniss’i yenmek için harekete geçerler.

8/10

Zamanda Aşk

Zamanda Aşk

Zamanda Aşk filminde Margot Robbie, Charlotte olarak karşımıza çıkmaktadır. Harika bir aşk hikayesinin erkek kahramanı olan Tim Lake ise 21 yaşına bastığında zaman yolculuğu yapma ayrıcalığına kavuşur. Geçmişte yaptığı hataları düzeltmek için kullandığı bu ayrıcalığı aşık olduğu kadınla olan ilişkisinde hata yapmamak adına kullanmaya başlar.

YouTube video

Zamanla işin içinden çıkmaz hale gelince artık hata yapmanın insanca olduğuna karar verir ve bunun için bu ayrıcalığı kullanmaktan vazgeçer.2013 yılında vizyona giren filmde Margot yardımcı oyuncu olarak rol almaktadır ve Rachel McAdams gibi isimlerle birlikte oynamıştır.

9/10

Skandal

Skandal

2016 yılında patlak veren Fox News’ta yaşanan taciz skandalının işlendiği filmde Margot Robbie ile birlikte Nicole Kidman, Charlize Theron, John Lithgov ve Kate Mc Kinnon da rol almıştır. Gereksiz diyaloglarla dolu sahneleri takip etmekte zorlanılsa da kadronun hatırına izlenesi bir film olmuş.

YouTube video

Corona virüs nedeniyle evde dinlenirken Margot Robbie Filmleri izlenebilir.

10/10

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!