featured

Marmot Alvar 2 Kişilik Çadır Ürün İnceleme

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmot Alvar 2 Kişilik Çadır Ürün İnceleme

Marmot, Amerika kökenli bir dağcılık ekipmanı tasarımcısı ve üreticilerindendir. Marmot, yalnızca profesyonel dağcılar için değil; yeni başlayan kişiler için de dağcılık ve doğa kampı ekipmanları üretmektedir. Bu yazıda ise Marmot Alvar 2 Kişilik Çadır Ürünü incelenmiştir.

Alvar çadırının en bilinen özelliği, kendine has turuncu rengidir. Çadırın hem 2 hem de 3 kişilik modelleri bulunmaktadır. Marmot Alvar 2P modeli ise çadırın 2 kişilik versiyonudur.

Marmot Alvar 2 Kişilik Çadır Tasarım ve Dayanıklılık Başarısı

Marmot Alvar çadır, çift tenteli yapısı ile hem yaz hem de kış koşullarına uygun şekilde tasarlanmıştır. Özel tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken çadır, iki kapıya ve iki bagaja sahiptir. Çadırın tavan yüksekliği ise diğer çadır tasarımlarından daha yüksek şekilde tasarlanmıştır.

Marmot Alvar’ın Ayrıcalıkları

Çadır tasarımı oldukça ferah planlanmıştır. Giriş çıkışlar oldukça rahattır. Geniş iç alanı sayesinde rahat bir kamp deneyimi yaşanmaktadır.
Alvar çadırın her yanında hem sağ ve sol kanat açılarak bağlanma özelliğine sahiptir.
Çevresine yani 4 bölgesine eklenmiş olan tenteler, çadırın soğuk ve rüzgarlı kış koşullarına da uyumlu olmasını sağlamıştır.

Marmot Alvar 2 Kişilik Çadır , profesyonel kampçılık ve dağcılık ekipmanları üreten Marmot firması tarafından tasarlanmış, soğuk ve sert kış koşullarına dayanıklı kamp çadırıdır. Ürün inceleme sürecini başarı ile geçiren Alvar çadır ile kamplar artık çok daha güvenli.
Bakınız: Kamp Yaparken Olmazsa Olmaz 9 Eşya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!