featured

Matrix 4 Ne Zaman Çıkacak? İşte Matrix 4 Resurrections Türkçe Altyazılı Fragmanı ve Detayları!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Matrix 4 ne zaman çıkacak, Matrix 4 konusu ve oyuncu kadrosu nasıl olacak? Matrix serisi, çıkışından bu yana birçok hayran kazandı. Matrix’in ilk filmi 1999 yılında vizyona girmiş ve vizyona girdiği gibi sansasyon yaratmıştı. Ancak zaman geçtikçe bu filmin etkisi arttı ve her seri sonrasında olduğu gibi meraklı sorular artmaya başladı

YouTube video

Matrix hayranları bu film serisinin devamını o kadar çok istediler ki ekip yeniden bir araya gelerek hazırlandı ve Keanu Reeves’in başrolünü izleyeceğimiz dördüncü filmi 18 yıl aradan sonra yayınlamaya karar verdi. Peki Matrix 4 ne zaman çıkacak? İşte detaylar!

Matrix 4 Ne Zaman Çıkacak? Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

“The Matrix Resurrection”ın fragmanının yayınlanmasıyla birlikte hayranları; Matrix 4 ne zaman vizyona girecek, Matrix 4 fragmanı yayınlandı mı, Matrix Resurrections Türkiye’de ne zaman vizyona girecek sorularının cevaplarını aramaya başladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlerine ara verilen ve 24 Haziran’dan bu yana set çalışmalarının kesintisiz olduğu bildirilen Matrix 4’ün tarihi belli oldu! Tüm zamanların en iyi macera filmleri arasında olan “The Matrix 4” için heyecanlı bekleyiş devam ederken Matrix 4 ne zaman çıkacak soruları da hızla yayılmaya başladı. Filmin 24 Haziran’dan itibaren çekimlerine devam edildiğinin belirtilmesinin ardından şimdi de yayın tarihi belli oldu. Peki The Matrix 4 ne zaman? Matrix 4 filminin 22 Aralık’ta vizyonda olması bekleniyor.

1- Matrix 4 Konusu Nedir?

Matrix 4: Resurrections’ın fragmanını incelediğimizde, Neo ve Trinity karakterlerinin hafızalarının silindiğini ve ilk üç filme dair anılarının sadece silik hatıralar olduğunu görmekteyiz. Neo’nun bir diğer karakteri olan Thomas Anderson’ın bazı psikolojik sorunları olduğu düşünülerek “mavi hapı” almasına rağmen Trinity ile karşılaşması ancak onu tanımaması ise en dikkat çeken yerlerden biri oldu.

Matrix 4 fragman detaylarında Neo’nun tekrar Beyaz Tavşan’ı kovaladığını ve Niobe ile genç Morpheus’u tekrar gördüğünü görüyoruz. Bu sırada eylem ve mücadele yeniden başlıyor ve teknolojinin bu kadar gelişmediği 2000’li yılların başında ortaya atılan Matrix felsefesinin, günümüz teknolojisinde giderek daha can ilgi çekici hale geldiğini de görüyoruz.

2- Matrix Resurrections Oyuncu Kadrosu Nasıl Olacak?

Matrix Keanu Reeves için en önemli projelerden biri oldu. Şimdi ise binlerce insan merakla aynı soruyu soruyor; Matrix 4 ne zaman çıkacak , Matrix 4 oyuncu kadrosu nasıl olacak? Neo, Trinity ve Morpheus Matrix 4: Resurrections filminde yer alacak mı? Evet yeni filmde Neo ve Trinity karakterleri olacak ve alıştığımız isimler olan Keanu Reeves ve Kylie-Anne Moss bu karakterlere hayat verecek. Peki Morpheus nerede? Evet Matrix 4: Resurrections’da Morpheus olacak ama bildiğimiz Morpheus değil. Yeni filmde Yahya Abdul-Martin II’nin canlandıracağı genç Murphy’i göreceğiz.

Matrix oyuncular kadrosunda ayrıca Jada Pinkett Smith’in oynadığı Niobe rolü, Lambert Wilson’ın oynadığı Merovingian rolü ve Daniel Bernhardt’ın oynadığı Özel Ajan Johnson rolü, Matrix 4: Resurrections’ın fragmanında gördüğümüz isimler. Matrix 4 ne zaman çıkacak sorusunun cevabını arayan kullanıcılar, filmde Jessica Henwick, Toby Onwumere, Jonathan Groff, Priyanka Chopra ve Christina Ricci gibi ünlü oyuncuların da filmde yer alacağını da öğrenmiş oluyorlar. 

3- Matrix 4 Fragman Verildi mi? 

YouTube video

Hayranları Matrix 4 ne zaman çıkacak diye merakla beklerken, filmin ilk fragmanı 9 Eylül 2021’de yayınlandı. Matrix 4: Resurrections fragmanında en dikkat çeken detay ise Neo ve Trinity başta olmak üzere tüm karakterlerin daha güçlü olması oldu. Görünene göre karakterler ilk üç filmde kazandıkları becerileri daha da geliştirmişler ve günümüz film teknolojisinin de yardımıyla performansları oldukça başarılı olmuş. Matrix 4 imdb puanı ise şimdiden merak konusu!

4- Matrix 3 Ne Zaman Çekildi? 

Konu Matrix Keanu Reeves filmlerine geldiyse Matrix Revolution’dan bahsetmeden olmaz. Tüm dünyada gişe rekorları kıran ve tekrarları ile günümüzde reytingleri alt üst eden Matrix Revolution, Matrix serisinin üçüncü filmidir. Film, Amerika Birleşik Devletleri’nde 140 milyon ABD doları ve dünya çapında 456 milyon ABD doları kazanmıştır. “Matrix 3”, Larry ve Andy Wachowski kardeşler tarafından yazılan ve yönetilen bir bilim kurgu filmidir ve 2003 yılında gösterime girmiştir. 

5- John Wick 4 Ne Zaman Çıkacak? 

Keanu Reeves ve Matrix’ten bahsetmişken hayranlarının kafasındaki bir başka soruyu da yanıtlayalım. John Wick filminin devamı olacak 4.film, köpeği öldürüldükten sonra yer altı dünyasına karışan eski bir suikastçının macera hikayesini anlatıyor. John Wick rolüne hayat veren Keanu Reeves, dördüncü devam filminde bir kez daha kamera karşısına geçiyor. Matrix 4 ne zaman çıkacak artık biliyoruz. John Wick 4 ise , 27 Mayıs 2022’de sinemalarda gösterime girecek. Şimdiden iyi seyirler!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!