featured

Maya Takvimi Cinsiyet Tahmini İle Bebeğinizin Cinsiyetini Erkenden Öğrenin!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mayaların geleceği tahmin etmedi ki başarısını bilmeyen kalmadı öyle değil mi? İşte şimdi de Maya takvimi ile bebeğinizin cinsiyetini erken öğrenebileceksiniz!

Maya Takvimi Cinsiyet Tahmini Yapıyor

Maya uygarlığı dışarıdan bakıldığında özellikle savaş alanında çok gelişmiş bir toplum olarak görünmese de özellikle astronomi de oldukça başarılı bir toplum. Yüzyıllar öncesinden günümüze uzanan ve etki eden yaşam hakkında ki tahminleri de bunun bir göstergesi. Mayalar bazı tarihler de dünyanın sonu gelecek demiş olsalar da bu tahminleri henüz gerçekleşmedi. Tabii bunu ne açıdan söylediklerini bilmiyoruz. Belki de dünyanın sonu derken yeni, bambaşka oluşumlardan, atlanacak çağlardan bahsediyorlardır. Kim bilebilir? Şimdi ise sizlere maya takvimi cinsiyet konusunda ne gibi tahminler yapıyor onu anlatacağız.

Maya Takvimi

Mayalar, Dünya ve Venüs üzerinde ince ince çalışarak araştırmalar yapmışlardır. Bu araştırmalar üzerine yaptıkları tahminler günümüz bilim adamlarını şaşırtmaktadır. O devirde elde olmayan imkanlarla o araştırmaların nasıl yapıldığı hala gizemini korur.

Yapılan arkeolojik kazılarda ortaya çıkan maya tabletleri gösterdi ki bebeklerin cinsiyeti önceden bilinebiliyor! Bilim dünyasını da bunu duyan insanları da oldukça heyecanladıran bu tabletlerin doğruluğu her ne kadar kanıtlanmamış olsa da bir göz atmanız da fayda var. Bakalım Mayaların yüzyıllar önce tahmin ettiği cinsiyetler siz de tutacak mı? İşte Maya takvimi cinsiyet tablosu!

Takvim şu şekilde işliyor:

Annenin yaşı ve hamile kaldığı tarih tek ya da çift sayı ise bebek kızAnnenin yaşı tek hamile kaldığı tarih çift ya da tam tersi ise bebek erkek olur.

Maya Uygarlığı Kimlerden Oluşur?

Maya uygarlığı Orta Amerika da yaşayan bir toplum olmakla beraber Kızılderililerin oluşturduğu bir uygarlıktır. Özellikle Astronomi alanında oldukça gelişmiş olan bu toplumun nasıl bu kadar ileride olduğu hala bir sır olarak kalmaya devam etmektedir. Günümüzde dahi Maya uygarlığını araştıran, onların teknolojilerini çözmeye çalışan bilim insanları olsa da henüz tam olarak sırlarına kimse vakıf olamamıştır.

Maya Uygarlığı İnanç

Mayaların yaşadığı tarihe bakıldığında her ne kadar putlara vs. inanmaları beklense de yapılan araştırmalar bu gelişmiş uygarlığın tek tanrılı inanca sahip olduğunu gösteriyor. Maya takvimi cinsiyet konusundan tutunda 2000’li yıllara kadar ulaşan ve sonrasında da devam eden tahminleri oldukça hayret verici olduğundan bu toplumun neye inandığı da merak konusu olmuştur. Çok geniş bir coğrafyaya yayılan ve hep gezegenler ile içli dışlı olan bu toplumun belki de gezegenlere inanması beklenirken tek tanrılı olmaları herkesi hayrete düşürmüştür.

Mayalar Çin Kökenli mi?

Bu kadar gelişmiş bir toplumun kökleri de haliyle oldukça merak edilmekte. Mayaların kazılar sonucunda ortaya çıkan tabletlerini çeviren İngiliz bilim insanları her ne kadar bu uygarlığın doğu kökenli olduğunu söylese de bu henüz tam anlamıyla kanıtlanmamıştır. Mayalara bakıldığında bir Çin esintisi görünse de bu da tam olarak kesinleşmiş bir bilgi değildir. Hatta maya cinsiyet takvimi, kimi yerlerde Çin takvimi olarak da geçmektedir.

Mayalarda Tıp Bilimi Nasıldı?

Mayalar, yaşadıkları zamana göre oldukça şaşırtıcı özellikler sergilemektedirler. Maya uygarlığı tabletlerine bakıldığında dişe dolgu yapmaktan tutun da beyin ameliyatına, anesteziye ve hatta prostat ameliyatına kadar yaptıkları görülüyor.

Maya Uygarlığı Hangi Tarihler de Yaşadı?

Maya uygarlığının yaşadığı tarih belgelere bakıldığında M.Ö 1000 olarak görülüyor. Başarılarına ve oldukları noktaya ulaşmaları ise M.S 600 olarak kayıtlara geçmiştir.

Biyolojik takvim cinsiyet hesaplama için de maya takvimine ya da diğer adı ile Çin takvimine göz gezdirebilirsiniz. Maya takvimi cinsiyet HESAPLAMA 2019 da yazımızda belirttiğimiz gibidir. Geçen yıllara göre değişiklik göstermez, takvim sabittir. Çin takvimi 2019 cinsiyet HESAPLAMA otomatik olarak gerçekleştirmek istiyor iseniz, internetten yardım alabilirsiniz ancak sizler için eklediğimiz takvimden net sonuca ulaşabilirsiniz.

Çin takvimine göre cinsiyet belirleme şemasını sizler için paylaştık. Bu takvime göre hamile kaldığınız tarihi ve yaşınızı biliyor iseniz, bebeğinizin cinsiyetini erkenden öğrenebilirsiniz. Bu her ne kadar bilimsel bir kanıtı olan takvim olmasa da bebek cinsiyeti için fikirler verebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
3
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!