featured

Menajerimi Ara Oyuncuları Kimler? Menajerimi Ara Oyuncuları İsimleri ve Kısa Bilgileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Menajerimi Ara oyuncuları, dizinin yayınlandığı ilk bölümden itibaren sıkı sıkıya araştırılmaktadır. Dizinin eğlenceli konusunun yanı sıra oyuncuları da dikkat çekiyor.

İlk yayın tarihinden itibaren Menajerimi Ara oyuncuları performanslarıyla izleyicileri hem güldürdü hem de duygulandırdı.

https://www.youtube.com/watch?v=f8NRRHQ8ATM

Dizinin usta isimlere verdiği kadar aynı zamanda genç yeteneklere de fırsat tanıdığı görülüyor. Birçok ismi yeni gören televizyon izleyicisi kısa sürede diziye karşı sempati beslemeye başladı.

İşte Menajerimi Ara oyuncuları ve haklarında kısa bilgiler…

Menajerimi Ara Oyuncuları Listesi

Dizinin ana ve yan karakterlerle sürdürdüğü bir konusu bulunuyor. Menajerlerin zorlu ve koşuşturmalı hayatını konu edinen dizi Türk dizi tarihinde oldukça farklı bir senaryoyla izleyicilere sunuluyor.

Menajerimi Ara oyuncuları ve konusuyla dikkat çektiği gibi her hafta yeni, ünlü bir ismi konuk oyuncu alması da oldukça dikkat çekti!

Dizide yer alan dört ana karakterin çevresinde şekillenen olaylar, her hafta farklı bir ünlünün de katılmasıyla daha eğlenceli bir hal aldı.

1- Barış Falay

Menajerimi Ara erkek oyuncuları arasında başrol olan Barış Falay, dizinin Kıraç Özdal karakterine hayat verir. Dört menajerden birisidir ve diğer menajerlerle işbirliği yaparak ünlü isimlerin isteklerini karşılamaya çalışır.

Barış Falay, 9 Nisan 1972 yılında Balıkesir Edremit’te dünyaya gelmiştir. Babasının işi gereği Türkiye’nin birçok şehrinde yaşamını sürdürmüştür.

Ankara Üniversitesi’nde Tiyatro bölümünü okudu. Eğitiminden kısa süre sonra dizilerde, tiyatrolarda yer aldı. Günümüze değin çeşitli bilinen dizilerde rol almıştır.

2- Canan Ergüder

Menajerimi Ara oyuncuları arasında en sevilen karakterlerden birisi de Feris Dikmen’dir. Kendisini Canan Ergüder canlandırmıştır.

Canan Ergüder, 15 Temmuz 1977 yılında dünyaya gelmiştir ve 44 yaşındadır. Kendi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile 2017 yılından beri evlidir.

Diziye devam ettiği sırada daha önce atlattığı meme kanserine tekrar yakalandığını öğrenmesiyle diziyi terk etmek zorunda kalmıştır.

Yaptığı açıklamalarla aldığı tedavilerin yanıt verdiğini ve kanseri atlattığını duyurmuştur. Yeni projelerle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

3- Fatih Artman

Dizide Çınar Bilgin olarak tanıdığımız Fatih Artman başarılı performansıyla dikkat çekmiştir. Dizide Arzu karakteriyle yaşadığı aşk izleyiciler tarafından sıkı sıkıya takip edilmiş ve hatta ‘Menajerimi Ara Çınar’ın sevgilisi kim?’ araştırmalarına sebep olmuştur.

Fatih Artman, 13 Şubat 1988 Ankara doğumludur. Ankaralı olması onu en çok Behzat Ç dizisindeki karakteri ile kendisini hatırlamamızı sağlıyor.

Uzun soluklu devam eden Behzat Ç dizisinde Harun polisi sergilemiştir. Bu dizide yaşadığı aşk acısı ise izleyenleri hüzünlendirmiştir.

4- Deniz Can Aktaş

Dizinin Barış Havas karakterini Deniz Can Aktaş canlandırmaktadır. Genç Menajerimi Ara oyuncuları arasında bulundursa da özellikle genç kızların büyük ilgisini çekmiştir.

Aktaş, 28 Temmuz 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur. Piri Reis Üniversitesi’nde Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği Bölümü mezunudur.

2015 yılında oyunculukta ilk dizisine Tatlı Küçük Yalancılar ile başlasa da kısa sürede yakışıklılığı ve yeteneğiyle çeşitli iddialı dizilerde rol almıştır.

5- Ayşenil Şamlıoğlu

Peride Şener karakteriyle izlediğimiz Ayşenil Şamlıoğlu Menajerimi Ara oyuncuları arasında en tecrübeli, usta isimlerden birisidir.

Şamlıoğlu 20 Mart 1956 doğumludur. Tiyatro, sinema ve dizi sektöründe çeşitli işlerde rol almıştır. Sadece oyuncu değil aynı zamanda; tiyatro yönetmeni, dizi ve sinema yönetmenidir.

6- Zeynep Oymak

Menajerimi Ara Arzu karakteri kimdir? Menajerimi Ara Arzu gerçek adı gibi birçok arama Arzu karakterinin diziye girmesiyle popüler oldu.

Diziye Çınar’ın sevgilisi olarak giren Zeynep Oymak, çok kısa bir sürede beğeniyi kazandı.

Oymak, 28 Ağustos 1991 doğumludur. İstanbul’da yaşadığı biliniyor. Oyunculuk kariyerine yeni başlayan genç bir yetenektir.

7- Burak Tozkoparan

Menajerimi Ara Ömer kimdir soruları, genç yetenek Burak Tozkoparan’ın diziye kısa süreli dahil olmasıyla birçok izleyici tarafından merak edilmiştir.

Genç Menajerimi Ara oyuncuları arasında yer almasının yanı sıra yakışıklılığıyla da oldukça dikkat çekmiştir.

Burak Tozkoparan 14 Kasım 1992 yılında dünyaya geldi. Aslen Rizeli olduğu bilinmektedir. Oyunculuk kariyeri her ne kadar yeni olsa da yetenekleri bununla sınırlı değildir.

Kendisi 2011 yılında gerçekleşen Liselerarası Müzik Yarışması’nda bateri ile birinci olmuştur.

8- Duygu Şen

Dizide Ece karakterini canlandıran Duygu Şen oldukça yetenekli ve geçmişten de görmeye alışık olduğumuz bir kişidir.

25 Mayıs 1985 yılında dünyaya İstanbul’da gelmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimini almıştır.

Tiyatro ve dizilerde rollerini başarıyla sergilemiştir. 2003 yılında Hayat Bilgisi dizisinden kendisini hatırlıyoruz.

9- İdeal Beran Kotan

İdeal Beran Kotan, Aydın karakteri ile Menajerimi Ara oyuncuları listesinde yerini alıyor.

1992 doğumlu Kotan, Dokuz Eylül Üniversitesi Oyunculuk Bölümü’nden 2008 yılında mezun oldu. Fakülteyi birincilik bitirdiği biliniyor.

Sadece oyunculukla değil; eskrim, kayak, yüzme, basket, latin danslarına da ilgisi olduğunu söylemek mümkün. Piyano çalmak gibi yetenekleri de mevcut.

Oyunculuğa ilk olarak 2018 yılında başladı. Abdülhamit Belgeseli ve Çarpışma dizisi rol aldığı projeler arasındadır.

10- Menajerimi Ara Oyuncuları| Buse Sinem İren

Meral karakteri ile Menajerimi Ara oyuncuları listesinde bir diğer oyuncu Buse Sinem İren yer alıyor.

Buse Sinem İren, 1991 doğumludur. Kocaeli’de dünyaya gelse de aslen Trabzonlu olduğu bilinmektedir.

Mimar Sinan Üniversitesi Sanat Tarihi bölümünden mezun olsa da tiyatro ve oyunculuğa dair geniş bir ilgisi bulunuyordu.

Kendi çağında stand-up gösterileri kayıt ederek amatör tiyatro ile ilgilendi. Hatta yaptığı bu şovları Youtube kanalında paylaşıp daha geniş bir kitleye ulaştı.

2015 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına bile katıldı, 1000 TL ödülle yarışmadan ayrıldı.

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Simay’ karakteri ile ilk oyunculuk deneyimine başladı.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!