featured

Meryem Uzerli Nasıl Zayıfladı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların güzel yüzlerinden birisi olan Meryem Uzerli, doğal güzelliğinin yanı sıra fit vücuduyla da herkes tarafından imrenilen bir bayan olmuştur. Gerçek hayatta ki sevimli karakteri ve oynadığı oyunlarda ki başarısıyla tanıdığımız güzel oyuncu doğum sonrasında bile kilo almayan fit vücudunu yaptığı diyet listesine borçlu.

Meryem Uzerli Uyguladığı Diyet Programı ile Birlikte Fazla Kilolarından Kurtuldu

Toplu bir yapıya sahip olan güzel oyuncu uyguladığı diyet programı ile birlikte fazla kilolarından kurtularak daha narin ve zayıf bir görünüme de sahip oldu. Her ne kadar ülkemizde olmasa da sosyal medya da sürekli olarak takip edilen ünlülerin arasında yer almakta ve Meryem Uzerli Nasıl Zayıfladı halk arasında merak konusuna dönmeye başlamıştır.

Doğum Sonrası Fit Hali Dikkat Çekti

Doğum sonrasında özellikle zayıf ve fit kalması doğal olarak hayranların meraklanmasına yol açmıştır. Nasıl bu kadar bir an da fit kaldığını ve sağlıklı beslenme sırasında hangi besin kaynakları üzerinde durmuş olduğunu hep beraber gelin incelemeye başlayalım.

Diyetisyen Banu Kazanç’ın önderliğinde hazırlanan diyet programına düzenli bir şekilde uyan Uzerli, özellikle çok sevmiş olduğu tatlılardan ve makarnalardan vazgeçmek istemediği için özel olarak isteklerine uygun bir rel=”noopener” target=”_blank” href=”https://www.okuhaber.com/etiket/diyet-listesi” class=”tag-link” title=”diyet listesi etiketli tüm içerik için tıklayınız”>diyet listesi ortaya çıkarılmış oldu.

Özellikle çoğu kişi kilo verirken vücudunda ister istemez sarkma ve ya çökme gibi bazı sorunlar yaşanırken başarılı oyuncu Meryem Uzerli’nin böyle bir sorun vücudunda görülmedi. Diyeti yaparken en önemli unsurun motivasyon olduğunun farkında olan Uzerli, beslenme programını hiçbir şekilde aksatmadan her gün düzenli bir şekilde uygulamaya çalışmıştır.

Diyet Yaparken En Önemli Unsur Motivasyon

Banu Kazanç tarafından hazırlanmış olan diyet listesinde ise dengeli bir protein, karbonhidrat ve yağ bulunuyor. Diyet yaparken hiçbir şekilde yorulma ya da zorlanma gibi durumlarla karşılaşmayan oyunca aksine enerjik yaşamı ile birlikte kilo veriminin daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesine de katkı da bulunmuştur.

Aynı zamanda diyet listesinin içerisinde ki besinler harfi harfiyen tüketilirken de mutlaka günde en az 2.5 litre su tüketimini de gerçekleştirmiştir. Kilo vermek isteyen kişiler için Meryem Uzerli diyet listesi paylaşılmıştır. Sizlerde diyet listesine uyarak daha güzel bir vücuda sahip olabilirsiniz.

Meryem Uzerli Diyet Listesi

Sabah

Kepeğinden ayrılmamış tahılYulaf ezmesiMüsliKepekli EkmekSüt, yoğurt, sürme peynirSalatalıkDomatesYeşil Çay

Öğle

Hindi etiTonbalığıTavukYağsız peynirMarul, sivri biber, tahıl, baklagilKepekli pirinç pilavıBulgur pilavıSebzeli omletAyran

Akşam

Yağsız biftekHindi etiBalıkKabak, brokoli, ıspanak, karnabaharSebze çorbasıYoğurt

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!