featured

Microsoft Surface Duo Özellikleri Nelerdir? Çift Ekranlı Surface Duo Fiyatı Ne Kadardır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Microsoft Surface Duo tanıtıldı. Çift ekranlı akıllı telefon, katlanabilir ekran özelliği ile 8.1 inç büyüklüğünde olabiliyor. Android işletim sistemine sahip olan surface neo duo ile mobil üzerinden sosyal medya hesapları kolaylıkla kullanılabiliyor

Çift ekranlı telefonların piyasaya tanıtıldığı bu zamanlarda, özellikleri en çok merak edilen çift ekranlı telefonlardan biridir. Uzun bir zamandan bu yana Microsoft şirketi tarafından geliştirilen telefonun piyasaya çıkış tarihi ise 10 Eylül 2020 olarak biliniyor.

Telefon teknolojisi her geçen gün gelişiyor. Her marka yeni bir özellik ile rakiplerinin önüne geçmek için piyasaya çıkıyor. Kameralar geliştiriliyor, ekranlar büyütülüyor, hafızalar artırılıyor veya şarj güçlendiriliyor.

YouTube video

Tüketicilerinden gelen istekler doğrultusunda her bir model bir öncekine göre daha farklı özelliklerle satışa sunuluyor. Son teknoloji olarak da artık çift yani duo ekranlı telefonlar görücüye çıkıyor. Bu model telefonlardan en yeni çıkanı ise Microsoft’un ürettiği Surface Duo model telefondur.

Bizde yazımızda bu yeni model telefon hakkında merak edilen konuları ele alıyoruz. Özellikleri, fiyatı ve yeni modele bakışı anlatıyoruz. İşte fiyatı ve tasarımı ile yeni bir dönem başlatan Microsoft’un yeni model telefonu Surface Duo…

Microsoft Surface Duo Özellikleri

OLED ekran teknolojisi bulunan telefon, 5.6 inç genişliğindedir ve açıldıktan sonra ise tam 8.1 inç genişliğine ulaşan çift ekrana sahiptir. Telefonun bu özelliği en çok merak edilen özelliklerinden biridir. Bunun dışındaki teknik özellikleri ise şöyledir;

6 GB RAM boyutu,128 GB ya da 256 GB dahili depolama alanı,Maksimum 18 W gücünde hızlı şarj özelliği,3460 mAh ya da 3577 mAh seviyesinde olması beklenen batarya kapasitesiVe Android 10 işletim sistemi olarak bilinmektedir.Qualcomm Snapdragon 855 model işlemcisi bulunan telefonun sadece bir adet kamerası bulunuyor.Çözünürlük değeri 11 MP olan bu kameranın ise 4K video kaydı yapma özelliği vardır.Telefonda bulunmakta olan bu kameranın diyafram açıklığı değeri ise f / 2.0 olarak biliniyor.Ayrıca yaklaşık olarak ağırlığı 250 gram olan telefonun parmak izi okuma özelliği bulunurken,Suya ve toza karşı dayanıklılık özelliklerine de sahip olması beklenmektedir.Bunun dışında, ne yazık ki Microsoft Surface Duo özellikleri arasında 5 G desteği bulunmuyor.

Microsoft Surface Duo Fiyatı Ne Kadardır?

10 Eylül 2020 tarihinde resmi olarak piyasaya çıkarılan bu telefonun Türkiye için satış fiyatı henüz bilinmemektedir. Fakat telefonun fiyatı, Amerika Birleşik Devletleri piyasasındaki satışlar için 1399 Dolar olarak belirlenmiştir. Çeşitli vergi zamları sayılmayacak olursa, bu telefonun Türkiye’deki satış fiyatının en az 10.486 Türk Lirası’ndan başlayacağı tahmin edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!