featured

Mobil Uygulamalar En Yeni! Bir Yenisi Daha Eklendi | Yandex Sloy Geliyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mobile uygulamalar içerisinden dikkat çeken bir yenilik Yandex Sloy ile gündeme geldi.  Tiktok benzeri yeni uygulama bazı özellikleri ile dikkat çekiyor.  Ürün tanıtım anlamında etiketleme özelliği olan Sloy, henüz Türkiye’de yok, ancak uygulamanın hızla yayılacağı düşünülüyor.

Mobil Uygulama Geliştirme Firmaları Açısından Yeni Özellik | Yandex Sloy Özellikleri Neler?

Yandex’in Sloy uygulaması Tiktok’a benzerlik gösteriyor, ancak ayırt edici özellikleriyle de firmalarının dikkatini çekmiş durumda.

1. Mobil Uygulamalar Devrinde Giysi Etiketleme Dönemi

Yandex Sloy mobil uygulama yapay zeka kullanarak giysi etiketleme özelliği sunuyor. Sloy indirildiğinde yapay zeka üzerinden kıyafetlerin sınıflandırılması tarza göre gerçekleşiyor.

2. Modacılar Açısından Büyük Kolaylık

Videolarda yer alan kıyafet tarzlarına göre otomatik şekilde video içeriklerinin sınıflandırılması da yapılmış oluyor. Modacılar açısından büyük bir katkıya dönüşebilir özellik gibi görülüyor.

3. Özel Efektlerle Videolar Daha Eğlenceli

Arka plan veya videodaki nesnelerin kendisine ekleyeceğiniz efektlerle, eğlenceli video çekimleriniz daha da keyif verecektir.

4. Uygulama Bilgisi Veriliyor

Çok yeni bir uygulama olarak Yandex Sloy girişte etkileyici bazı yönlendirmelere sahip. Yapay zekanın nasıl kullanılacağı, bahsedilen özelliklerin nasıl yönlendirileceği gösteriliyor.

5. 90 Saniyelik Videolara İzin Var

Üzerinde oynamalar yapabileceğiniz Yandex Sloy video içeriklerinde arka plan müzikleri ekleyebilirsiniz. Bu özellik Tiktok’ta da bulunuyor. İsteyenler ses efektlerini de kullanabilir.

2021 İlginç Mobil Uygulamalar | Sloy Ne Zaman Yayınlanacak?

Karman anlamına gelen Sloy’un Rusya, Belarus ve Kazakistan’da kullanıldığı; giderek de yayıldığı biliniyor. Apple Store’da bazı ülkeler indirmeye başladı ve bu ülkeler arasında Türkiye henüz yer almıyor.

Sloy Mobil Uygulama Ücretli mi Olacak?

Yeni mobil uygulamalar serisine dahil olan Sloy’un ücretsiz olacağı biliniyor.  Diğer sosyal medya uygulamalarında olduğu gibi indirme ve kullanım işlemi ücretsiz şekilde yapılabilir.

En Çok Kullanılan Uygulamalar Arasında Yerini Alır mı? Faydalı Uygulamalar Açısından Değerlendirme

Sloy tanıtımı yapılırken özellikle Tiktok uygulamasına göre değerlendirildiği görülüyor. Çin merkezli Tiktok uygulamasına ek bazı özellikleri getirmesi nedeniyle geniş bir kitleye ulaşacağı düşünülüyor. Bireysel tanıtım odaklı uygulamalarda kullanılan ürünlerin etiketlenmesi reklam verenler açısından daha da cazip hal alacaktır.

Sloy etiketleme özelliğine artı olarak görüntü kalitesi açısından da daha baskın niteliklerde bir seçenek sunuyor. Yeni ve farklı video arka plan eklentileri isteyenler için avantajlı olacaktır.

Moda alanında ürün alıp satmak için en iyi mobil uygulamalar arasında yer alabilir. Odaklanmış sektörlerde bireysel tanıtımlarda Sloy etkileri birkaç sene içerisinde daha da belirgin hale geleceği düşünülüyor.

Tiktok daha genel bir sektöre işaret ederken Yandex Sloy ayırt edici kıyafet etiketleme ile sunuyor. Kurumsal açıdan bir firmanın ürünlerini bireysel hesap kullanarak tanıtabilirsiniz. Bir firma ile anlaşarak tanıtımı yapılacak ürünlerin özelliklerini etiketleme sistemi ile baskın hale getirebilirsiniz.

Kurumsal Markalar Yandex Soy ile İş Birliği Yapar mı?

Büyük firmalar her ürününü ön plana çıkarmaya çalışır. Bu e ticaret platformları üzerinden ürün tanıtım sayfalarının ideal bir şekilde hazırlanmasıyla alakalıdır. Ayrıca internet reklamları ile desteklenen sayfalar mağazaların ürünlerini öne çıkarıyor.  

Kurumsal sayfa açarak veya bireysel tanıtım alanı bakımından mobil uygulama artıları rahatlıkla kullanılabilir. Uygulamanın getirdiği yapay zeka özellikleri işlevsel açıdan epey kolaylık sunuyor. Bunu değerlendirecek olan firmalar moda odaklı olacaktır.

Sadece moda odaklı firmalar değil birçok alanda ürün etiketleme olacaktır.  Neticede uygulama kategori anlamında bir sınırlama var demiyor. Sadece öne çıkan özelliği bu alanda yoğunluk yaratabilir şeklinde düşünmek mümkündür…

Şu an sadece İOS kullanıcıları için indirilebilen mobil uygulama Sloy ilerleyen dönemlerde kapsamını artıracaktır. Android için indirildiğinde uygulamanın hızla yayılacağı düşünülüyor.

Sloy Mobil Uygulamalar Etiket Özelliği Artıları

Sloy uygulamasındaki etiketlediğiniz ürün, üzerine gelindiğinde o ürünle alakalı başka yönlendirmeler de içeriyor. Moda ve stil meraklılarını hedeflediğini açıklayan Yandex uygulama tasarımcıları yeni birçok işbirliğinin kapıda olduğunu söylüyor.

Etiket açıklamalarında ürünün kendisi tam tanım ismiyle yer alabilecek. Aynı ürün veya benzer ürün özellikleri açısından yönlendirici takviyeler olabilecek.

Yapay zeka giyilen kıyafetleri tanıyor. Yandex Sloy kendi hafızasındaki marka görselleri ile bağdaştırdığı ürünleri tanıyarak büyük kolaylık sağlıyor. Yeni mobil uygulama marka desteği arayanlar için değerlendirilmesi gereken seçenekler arasında denebilir.

Yandex Sloy Türkiye giriş tarihi dijital haber sayfası üzerinden bulabilirsiniz. Tiktok uygulaması ile ilgili merak edilenleri de link üzerinden görebilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!