featured

Müge Anlı Avukat Rahmi Özkan Programda Neden Yok | Müge Anlı Rahmi Özkan Neden Ayrıldı | Avukat Rahmi Özkan Kimdir

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en çok izlenen gündüz programlarından biri olan Tatlı Sert, namı diğer Müge Anlı programında şok etkisi yaratan bir ayrılık yaşandı: Avukat Rahmi Özkan ATV kanalından ayrıldı. Daha önce Haluk Bilginer ve Cem Kurtoğlu ile de çalışma fırsatı bulan Rahmi Özkan torunu Deha Uğur Özkan’ın hayatını kaybetmesi ile uzun bir süre gündemde yer edinmişti.

Geçtiğimiz yıl yaşanan bu acı kaybın ardından program hayatına devam etmek zorunda kalan Rahmi Özkan torunu hakkında Müge Anlı da duygusal ve bir o kadar da anlamlı bir paylaşımda bulunmuştu. Bugün alınan bir haber ise Müge Anlı Rahmi Özkan neden ayrıldı sorusunu gündeme getirdi.

2/8

Müge Anlı Tatlı Sert Programında Şok Ayrılık : Müge Anlı Rahmi Özkan Neden Ayrıldı

Müge Anlı Tatlı Sert Programında Şok Ayrılık : Müge Anlı Rahmi Özkan Neden Ayrıldı

Türkiye’nin en çok takipçisi bulunan, çok büyük olayların çözümlendiği programlardan biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün izleyicilerine adeta büyük bir şok yaşattı. Programın vazgeçilmez konuğu Avukat Rahmi Özkan Müge Anlı yeni bölümde yer almadı. Peki, Rahmi Özkan Müge Anlı Tatlı Sert programına bir daha gelmeyecek mi?

3/8

Rahmi Özkan Neden Yok?

Rahmi Özkan Neden Yok?

Uzun yıllar boyunca Müge Anlı ile birlikte çok sayıda cinayetin suçlularını ortaya çıkaran, kayıpları bulan Rahmi Özkan hakkında şok bir iddia geldi. Rahmi Özkan bugün Müge Anlı programında yer almadı. Rahmi Özkan’ın sağlık sorunları nedeniyle programdan ayrılacağı konuşuluyor. Peki, işin aslı nedir?

4/8

Rahmi Özkan Koronavirüs Tedbirleri Amacı ile Programa Katılamayacak

Rahmi Özkan Koronavirüs Tedbirleri Amacı ile Programa Katılamayacak

Tatlı Sert Müge Anlı programı için şüphesiz ki Avukat Rahmi Özkan vazgeçilmez bir konuktur. Programda yüzlerce olayın aydınlatılmasında etkili olan Özkan için koronavirüs ile mücadele döneminde önlem amaçlı programda bulunmayacağı belirtilmekte.

5/8

Rahmi Özkan Kimdir?

Rahmi Özkan Kimdir?

1939 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hayata başlayan Hüseyin Rahmi Özkan ünlü bir avukattır. İlk ve orta okulu Şanlıurfa’da tamamlayan Özkan, lise eğitimini Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamlamıştır.

6/8

Rahmi Özkan Kaç Yaşında

Rahmi Özkan Kaç Yaşında

1958 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanan Rahmi Özkan 2020 itibari ile 81 yaşındadır. Üniversite öğrenciliği döneminde çok sayıda sosyal çalışmada etkin rol alan Özkan, Milli Türk Talebe Birliği Genel Kurul Başkanlığı ve Milli Türk Talebe Birliği İstanbul İcra Konseyi Başkanlığı görevlerini üstlenmiştir.

7/8

Avukat Rahmi Özkan Nereli

Avukat Rahmi Özkan Nereli

Şanlıurfa’da doğan ve büyüyen Özkan kendisini Anadolu’nun çocuğu olarak nitelendirmektedir. Hem hukuk alanında hem de sosyal alanlarda yaptığı etkinliklerle sıklıkla konuşulan Rahmi Özkan 1969 Şubat ayında Hukuk Fakültesinden mezun olarak avukatlık hayatına adım atmıştır.

8/8

Avukat Rahmi Özkan Serap Özgü

Avukat Rahmi Özkan Serap Özgü

Müge Anlı Tatlı Sert programından önce Serap Ezgü ile çalışma fırsatı bulan Rahmi Özkan, Cem Kurtoğlu ve Haluk Bilginer tarafından sunulan Sıcağı Sıcağı programına da konuk olmuştur.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!