featured

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seksi ve göz alıcı dekolte için en etkili “Göğüs ve Dekolte Bakımı Nasıl Yapılır?” sorusunun cevabını arıyorsanız kesinlikle doğru yerdesiniz. Sizler için hazırladığımız bu yazımızda Muhteşem Dikkat Çekici Göğüslere ve kusursuz dekolteye nasıl sahip olabileceğinizi anlatacağız.

Bir kadının en seksi ve göz alıcı noktasının kesinlikle göğüs ve dekolte bölgesi olduğunda kesinlikle hemfikiriz sanırım. Çoğu zaman yüzden önce dikkat çekmeyi başaran muhteşem dekolteye sahip olmak birçok kadın tarafından şiddetle arzulanmaktadır.

Dikkat Çekici Göğüsler ve Dekolte İçin Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Pürüzsüz ve ışıl ışıl bir cilt hangi yaşta olursa olsun bir kadın için önemli bir yere sahiptir. Genç yaşlarda sahip olduğumuz pürüzsüz, canlı ve ışıl ışıl cilt yaş ilerledikçe matlaşarak kırışıklığa kendini teslim etmeye başlar.

Yaşlanmanın en büyük etkileri ise en çok yüz ve dekolte bölgesinde görülmeye başlar. Elastikiyetini kaybeden cilt önce matlaşır, zamanla kırışıklıklar artarken cilt lekelerinin oluşmaya başladığına şahit oluruz.

Daha Diri Göğüsler İçin Yaşlanmaya Dur Deyin

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Peki, cildimizin yaşlanmasına dur diyebilir miyiz? Elbette ki bu mümkün. Cilt bakımının ve cildi yaşlanma etkilerinden korumanın en önemli ve başlangıç adımı sağlıklı beslenme ve güneşten korunmadır. Özellikle bu iki noktaya çok dikkat etmeniz gerekmektedir.

Güneşin ciltte bıraktığı hasarları bir yere kadar çeşitli yöntemler ile ortadan kaldırabiliriz ancak sağlıksız beslenmenin uzun zamanda cildimize vereceği hasarı ortadan kaldırmak çok kolay olmayacaktır.

Bu nedenle sağlıklı beslenme ile birlikte cildimizi güneşten korumaya özen göstermeli ve mutlaka güneş koruyucusu kullanmalısınız. Yüzünüzde ve dekoltenizde oluşan cilt lekeleri, akne izleri, güneş lekeleri ya da yara izleri varsa geciktirmeden cilt problemlerinizi tedavi ettirmeniz önemlidir.

Unutmayın cilt probleminizde tedaviyi geciktirdiğiniz sürece problem kalıcı olmaya başlayacak ve ilerleyen yaşlarda düzelmesi belki de mümkün olmayacaktır.

Dikkat Çekici Göğüsler ve Dekolte Bakımı Hakkında Önerilerimiz

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Yüzünüz için kullandığınız günlük nemlendirici kremleri, dekolte bölgesinde de kullanabilirsiniz. Dekolte bölgeniz nemliliğini koruduğu sürece yaşlanma etkileri gecikecektir.

Göğüs ve dekolte bölgesi için özel olarak üretilen kremleri de kullanabilirsiniz. Özellikle Çene altı, göğüs ve dekolte bölgesi için kullanıma uygun kremler, kusursuz göğüs ve dekolte görünümüne sizi en hızlı ve en etkin bir şekilde kavuşturacaktır.

Çoğu dekolte kreminin özünde havyar kullanılmaktadır. Havyar haricinde yeşil çay içerikli dekolte kremleri ise hassas ciltler için kullanıma daha uygundur. Yeşil çay içerikli göğüs ve dekolte kremleri fiyat olarak da daha uygun olduğu için daha çok tercih edilmektedir.

Göğüs ve dekolte kreminin uygulanma şekli ise kesinlikle dairesel hareketlerle masaj yaparak olmalıdır. Kesinlikle sert hareketlerden oluşan masajdan kaçınmaya özen gösterin.

Banyo yaptığınızda son olarak göğüslerinize soğuk su tutmanız, banyodan çıktıktan sonra dairesel hareketler ile kreminizi sürmeniz dekolte bölgesinde canlandırıcı bir etki yaratacaktır.

Büyük Göğüsler Velinimet mi Başa Bela mı?

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Büyük göğüsler özellikle küçük göğüslere sahip birçok kadının arzuladığı bir şey olsa da bakımı ve koruması açısından biraz başa bela olabilmektedir. Göğüslerde sarkma, sırt ve boyun ağrılar büyük göğüslü bayanların en çok yaşadığı problemlerden sadece bir kaçıdır.

Büyük göğüslere sahip hanımlara ilk önerimiz, göğüslerinizi toparlayan ve sırtınızı destekleyen doğru sütyen seçimine dikkat etmelisiniz. Sürekli yüzükoyun yatmak da göğüslerinizin sarkmasına neden olan etkenlerden biridir.

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Sırt ve boyun kaslarınızı güçlendirmek ve ilerleyen yaşlarda göğüs sarkmalarının önüne geçmek için spor yapmalısınız. Yüzme, Dambıl çalışması ya da kol kaslarınızı güçlendirecek spor hareketleri göğüslerdeki sarkmayı engellemekte etkili olacaktır.

Dekolte bölgenizin çekiciliğini koruması için göğüslerinizin dik ve bakımlı olması gerekmektedir. Göğüslerinizde sarkma mevcut ise estetik operasyonu yaptırabileceğiniz gibi göğüs dikleştirici, göğüs sıkılaştırıcı, göğüs toparlayıcı krem ya da maske uygulayabilirsiniz.

Kozmetik sektörünün size sunacağı birçok ürün yanında evde kendinizin de yapabileceği maske ve kremlerden de destek alabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Sütyen Satın Alırken En İdeal Ölçüyü Nasıl Anlarız?

Dekolte ve Göğüs Dikleştirici 7 Ev Yapımı Maske Tarifi

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

Göğüs ve dekolte bölgesi için sunulan bir çok kozmetik ürün olsa da kendinizde evde basit malzemeler ile kendi krem ya da maskenizi yapabilirsiniz.

Muhteşem dekolteye ve göğüslere sahip olmak konulu yazımızın bu kısmında sizlere ev yapımı dekolte ve göğüs maskesi tarifleri vereceğiz.

1- En Etkili Göğüs Bakımı İçin Limon Suyu Maskesi

½ (yarım) Litre su içine 1 yemek kaşığı deniz tuzu ve ½ limonun suyu eklenerek karıştırılır. Bu karışım göğüs ve dekolte bölgesine dairesel hareketler ile uygulanır. 20 Dakika sonra vücut losyonu ile cildinizi temizleyebilirsiniz.

2- Sıkılaştırıcı Çemen Yağı Kürü

½ (yarım) fincan yoğurt içerisine 10 damla çemen yağı, 1kapsül E vitamini ve 1 yumurtanın akını ekleyip karıştırınız. Bu karışımı göğüs ve dekolte bölgesine dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayınız.

30 Dakika sonra su ile temizlemeniz yeterlidir. Sıkılaştırıcı Çemen yağı kürünü hafta da bir uygulamanız yeterli olacaktır.

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

3- Göğüs Dikleştirici Patates Suyu Maskesi

2 Adet çiğ patatesi katı meyve sıkacağında sıkarak ya da blenderdan geçirerek suyunu çıkarmalısınız. Yatmadan önce patates suyunu göğüs ve dekolte bölgesine masaj yaparak uygulayın.

Bütün gece bekledikten sonra sabah ılık su ile temizlemeniz yeterli olacaktır. Bu maskeyi her gece yaptığınız taktirde hızlı ve etkili bir sonuç verecektir.

4- Pürüzsüz ve Parlak Göğüsler İçin Zeytinyağı Masajı

Avucunuzun içerisinde ısıttığınız bir miktar zeytinyağını, 15 dakika süre ile göğüs ve dekolte bölgenize yukarıdan aşağıya doğru hareketle masaj yaparak uygulayın.

Bu masajı haftada 3-4 kere tekrarlamanızı tavsiye ederiz. Zeytinyağı haricinde argan yağı, badem yağı, jojoba yağı ya da avakado yağını da aynı şekilde uygulayabilirsiniz.

Muhteşem Dikkat Çekici Göğüsler İçin Öneriler ve Göğüs Dikleştirici 7 Maske Tarifi

5- Kırışıklık Giderici Bal Maskesi

1 yumurta akı, 2 tatlı kaşığı mısır nişastası ve 2 çay kaşığı bal macun kıvamına gelinceye kadar karıştırılır ve dekolte bölgesine uygulanır.

20 Dakikalık beklemenin ardından ılık su ile temizlenir. Dekolte bölgenizdeki kırışıklıklar yok oluncaya kadar bal maskesini haftada 2 kez uygulamanızda bir sakınca olmamaktadır.

6- Gergin Bir Cilt İçin Yumurta Kürü

1 Yumurtanın akını mikser ile köpük köpük olup sertleşesiye kadar çırpmanız gerekmektedir. Göğüs ve dekolte bölgenize sürerek 30 dakika beklemenizin ardından soğuk su ile durulamanızı tavsiye ederiz.

Durulama sonrasında anında cildinizde bir gerginlik ve sıkılaşma olduğunu hissedeceksiniz.

7- Hızlı Sonuç İçin Çemen Tozu Kürü

Dekolte ve Göğüs Bakımında hızlı bir sonuca ulaşmak istiyorsanız haftada 2 kez çemen tozu kürünü uygulamanızı tavsiye ederiz. 1 Yemek kaşığı çemen tozunu su ile macun kıvamına getirip göğüs bölgenize uygulamanız, 10 dakika beklemenin ardından ılık su ile temizlemeniz yeterli olacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!