featured

Mutfak Tasarımlarında Shabby Chic Stili Dekorasyon

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nostaljiyi yaşamak isteyen ya da zamansız bir tarzı evinde yansıtmayı düşünen Shabby Chic stili, mutfaklarda harikalar yaratmaya devam ediyor.

Evinizin en öenmli alanlarından bir tanesi olan mutfaklarınız içerisinde Shabby Chic dekorasyonlarından yararlanarak bu bölgede nostaljik bir hava yakalayabilirsiniz. Mutfaklar, evin en hareketli bölgelerinden bir tanesidir. Mutfaklara evin kalbi diyebiliriz. Mutfağınız içerisinde klasik ya da modern stillerden yararlanmak yerine farklı dekorasyon fikirlerinden yararlanmak isterseniz, Shabby Chic tarzına göz atabilirsiniz.

Fransız country stillerine yakın benzerliği bulunan Shabby Chic, 20. yüzyılın sonlarına doğru İngiltere’de doğmuştur. Eskitilmiş mobilya tasarımları, yumuşak renkleri ve çiçek desenleri sayesinde mutfağınızda nostalji yaşatan stil, dekorasyona farklı bir soluk katıyor. Eski görüntüsüne rağmen hiçbir şekilde eskimeyen, huzur veren Shabby Chic tasarımlarını sizde mutfağınıza uygulayabilirsiniz.

Shabby Chic Stili Dekorasyonda Detaylar

İlk olarak mutfak duvarlarını beyaz veya açık pastel tonları ile boyayarak başlayabilirsiniz. Stilde yer alan çiçek desenleri son derece önemli bir ayrıntı olarak yer alıyor. Perde, masa örtüsü veya mutfak içerisinde kullanılacak olan sandalyelerin minderlerini çiçek desenli seçebilirsiniz. Karanlık bir mutfağınız yer alıyorsa gün ışığından yararlanmanız gerekir. Aydınlatma ünitesi seçiminde vintage sarkıt lambalardan yararlanabilirsiniz.

Yeni Parçalar Keşfedin

Stil konusunda perakende mağaza ya da bitpazarlarından yararlanabilirsiniz Bitpazarlarını ziyaret ederek stili mutfağınız için yeni parçalar keşfedebilirsiniz. Mutfak için bitpazarlarından mükemmel objeler bulabilirsiniz. Bununla beraber mutfak duvarınız için stile özel olarak tasarlanmış objeler ve çerçeveleri de unutmamanız gerekir.

Eski tasarımlı mutfak araç ve gereçleri Shabby Chic stilinizi daha güçlü hale getirecektir. Bununla beraber zamansız stil konusunda kendi yaptığınız mobilya ve aksesuarları da kullanabilirsiniz. Stili kullandığınız mutfağınız için açık ve eskitilmiş raflardan yararlanabilirsiniz. Mutfak içerisinde vintage bir vazo mutfağınızda son derce şık duracaktır. Mutfağınızı sevimli bir hale getirmek için stil den yararlanabilirsiniz. Nostalji rüzgarı estirecek şık mutfak için pek çok örneği sitemizde bulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!