featured

Nadixa Krem Nasıl Kullanılır | Nadixa Krem Tüylenme Yapar mı? Nadixa Krem Ne İçin Kullanılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nadixa krem nasıl kullanılır? Cilt problemleri için kullanılan ilaçlardan bir tanesi olan Nadixa, şu sıralar pek çok insan tarafından kullanılmaktadır. Bakterilerin cilt yüzeyinde çoğalmalarını önleyen bu krem sayesinde cilt problemlerini hızlı bir şekilde giderebilmek mümkün olabilecektir. Peki, Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem antibiyotik mi? Nadixa krem lekelere iyi gelir mi?

Nadixa Krem Nasıl Kullanılır? Nadixa Krem Nerede Kullanılır?

Nadixa krem nasıl kullanılır? Bu kremin etken maddesi Nadifloksasin’dir. Yardımcı maddeler olarak ise içerisinde stearil alkol, setil alkol ve benzalkonyum klorür gibi içerikler yer almaktadır. Nadixa krem akne ve cilt üzerinde meydana gelen deri enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılmaktadır. Topikal bir krem olan Nadixa, beyaz ve hidrofilik bir ilaç formundadır.

1- Sivilceye Hangi Krem İyi Gelir? Sivilcelere Karşı Nadixa Krem Kullanan Var mı?

Nadixa krem nasıl kullanılır, ne için kullanılır hemen yanıtlayalım. Sivilceye hangi krem iyi gelir konusunda akıllara ilk gelen krem elbette ki Nadixa’dır. Genellikle sivilce problemi yaşayan pek çok insana bu ilaç reçete edilerek, kullanılması sağlanır. Nadixa kremi sivilceler için kullanılan pek çok insan, sonuçlarından memnun kaldıklarını ifade etmektedir.

2- Nadixa Krem Prospektüs Bilgileri Nelerdir?

Nadixa krem prospektüs bilgileri incelendiğinde ilacın kullanımında dikkat edilen birkaç detayın olduğu görülmektedir. Bu ilacın 14 yaş altı çocuklarda kullanımı önerilmediğinden, reçete edilmemesi halinde kullanımı tavsiye edilmez.

Bu kremin göz ve membran bölgelerine uygulanması önerilmemektedir. Nadixa krem nasıl kullanılır? Bu kremin kullanımı sonrasında ışığa karşı hassasiyet yaşanması normaldir. Bunun yanı sıra ilacın kullanımı sırasında UV ışınlarına maruz kalınması önerilmez.

3- Nadixa Krem Kimlere Kullanılamaz?

Nadixa krem nasıl kullanılır konusuna değinmeden hemen önce kimlerin kullanamayacağını da belirtmek gereklidir. Nadixa krem gebe, emziren ya da böbrek yetersizliği bulunan kişilerde kullanılmamalıdır. Bunun haricinde kullanıcıların doktor tarafından reçete etmemesi halinde bu ilacı kullanmaları önerilen bir durum değildir.

4- Nadixa Krem Nasıl Kullanılır? Nadixa Krem Yüzde Kaç Saat Kalmalı?

Nadixa krem nasıl kullanılır? Nadixa krem ince bir tabaka halinde, pürüzlü cilt bölümüne uygulanacaktır. Nadixa krem için önerilen tedavi süresi 8 haftadır. Bu süre içerisinde 2-3 kez cilt sorununun olduğu bölgeye kremin sürülmesi mümkündür. Genel olarak ilacın sabah ve yatmadan önce sürülmesi önerilmektedir.

Nadixa kremin etken maddesi, biraz geç emilen bir maddedir. Bu nedenle sürüldüğü bölgede 2-3 saat kadar kalması önerilmektedir. Nadixa krem nasıl kullanılır kısmında dikkat edilmesi gereken önemli bir detay bulunmaktadır. Bu krem kullanımı öncesinde cildin temiz olması büyük önem taşımaktadır. Kremi uygulama sırasında göze ve ağız içine temas ettirmemeniz gereklidir.

5- Nadixa Krem Ne İşe Yarar? Nadixa Krem Ne Kadar Sürede Etki Eder?

Nadixa krem nasıl kullanılır kısmında kremin kullanımı gece gerçekleştiyse, cildin sabah yıkanması mümkün olabilecektir. Yukarıda da belirtildiği gibi ilacın tedavi süresi 8 hafta ile sınırlıdır.

Ancak genel olarak 4-5 hafta düzenli kullanım ile ilacın olumlu etkilerini gözlemleyebilmek mümkün olacaktır. Nadixa krem sayesinde deri enfeksiyonu ve akneli görünüm ortadan kaldırılabilecektir.

6- Nadixa Krem Kullananlar Ne Diyor? Nadixa Krem Yan Etkileri Neler?

Nadixa nasıl kullanılır sorusuna yanıt arayan kişilerin kullanıcı yorumlarını okuması da aydınlatıcı olacaktır. Nadixa krem kullananlar, ağırlıklı olarak ilacın sivilceleri ve deri enfeksiyonlarını giderdiği yönünde paylaşımlar yapmaktadır. Nadixa krem alerji durumları söz konusu olduğunda ya da doz aşımı halinde bazı yan etkilere sebebiyet verebilir. Nadixa krem yan etkileri şu şekildedir;

Kaşıntı,KabarıklıkKuruluk hissi,Deride tahriş,Sıcaklık artışı,Deri renginde açılma,Kızarıklık,

Nadixa krem nasıl kullanılır kısmında yan etkilerle karşılaşıldıysa, ilacın kullanımı bırakılmalı ve bir doktora başvurulmalıdır.

7- Nadixa Krem Tüylenme Yapar mı? Nadixa Krem Kaşıntı Yapar mı?

Nadixa krem tüylenme yapan bir krem değildir. Kullanıcılar böyle bir durum ile karşılaşmadıklarını ifade etmektedir. Nadixa krem alerji durumunda yan etkilere sebebiyet verebilmekte ve dolayısıyla kaşıntı yapabilmektedir.

8- Nadixa Krem Fiyat 2022 | Nadixa Krem Ne Kadar?

Nadixa krem fiyat 2022 yılında güncellenmiştir. 4 Şubat 2022 itibariyle güncellenen ilacın fiyatı 47.89 TL üzerinden satılmaktadır.  Nadixa krem nasıl kullanılır konusunda araştırmalar yapan kişiler, eczaneler üzerinden bu ilacı satın alabileceklerdir. Güncel Nadixa krem fiyat bilgisi için tıklayınız.

9- Nadixa Krem Reçetesiz Alınır mı? Nadixa Krem Saklanması Nasıldır?

Nadixa krem nasıl kullanılır? Bu krem reçeteli ya da reçetesiz olarak satın alınabilecektir. Reçeteli olarak alındığında SGK kapsamında ödemesi yapılmaktadır. Nadixa krem açılmadığı takdirde SKT tarihine dek kullanılabilecektir. Kremin kuru ve serin yerlerde saklanması, çocukların ulaşamayacağı yüksek yerlere konulması önerilmektedir.

10- Nadixa Krem Muadili Olan İlaçlar Nelerdir?

YouTube video

Nadixa krem temin edilemediği durumlarda etken maddesi aynı ya da benzer olan muadili ilaçların kullanımı mümkündür. Nadixa krem muadili olan ilaçlar şu şekildedir;

MagnisNabifexNadacne

Cilt hastalıkları tedavisinde kullanılan bir diğer ürün, Dolgit krem ne işe yarar merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!