featured

Naya Rivera Bulundu mu ? Gölde Yüzerken Kaybolan Naya Rivera Öldü mü?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Glee dizisi güzel oyuncusu Naya Rivera oğlu ile yüzmeye gittiği gölette kayboldu. Arama çalışmaları devam ederken, yetenekli oyuncunun akıbeti hakkında tahminler havada uçuşuyor.

FoxLife kanalında gösterimde olan romantik komedi türü Glee dizisi usta oyuncusu Naya Rivera beş yaşındaki oğlu ile çıktığı tekne gezisinde yüzerken gözden kayboldu. Polis arama çalışmaları yürütürken oğlunu teknede uyuyor olarak buldu. Olayın detayları ve güzel oyuncunun nerede olduğu ise araştırılıyor. İşte, ünlü oyuncu Naya Rivera ve kayboluş anları…

2/8

Ölmüş Olabileceği Düşünülüyor...

Ölmüş Olabileceği Düşünülüyor…

Naya Rivera geçtiğimiz günlerde oğlu ile çıktığı tekne gezisinde bir anda gözlerden kayboldu. Güzel oyuncunun denizin ortasında aniden ortadan kaybolması, ölmüş olabileceğine işaret ediyor.

3/8

Oğlu ile Gölde Yüzmeye Gitmişti!

Oğlu ile Gölde Yüzmeye Gitmişti!

33 yaşındaki genç oyuncu Rivera ve oğlu Josey Hollis, 8 Temmuz 2020 tarihinde California’da yer alan Piru Gölü’nde tekne gezisine çıkmışlardı.

4/8

Tekne Kiralamışlardı.

Tekne Kiralamışlardı.

Naya Rivera ve oğlu bu özel gezi için bir de tekne kiralamışlardı. Dönmeleri gereken saatlerde tekne firmasına dönmeyen güzel oyuncunun kiraladığı tekne bulunurken, oğlunun teknede uyuduğu görüldü. Güzel oyuncu ise henüz gelmemişti.

5/8

Oğlu Tekneye Geri Döndü.

Oğlu Tekneye Geri Döndü.

İddialara göre güzel oyuncu ve oğlu gölde yüzebilmek için tekneyi demirlemişti. Birlikte gölde yüzdükten sonra oğlu tekneye geri dönmüş, güzel oyuncu ise sırra kadem basmıştı.

6/8

Hayatını Kaybettiği Düşünülüyor...

Hayatını Kaybettiği Düşünülüyor…

Güzel oyuncunun uzun süredir bulunamaması, yerel polisin hayatını kaybettiği düşüncesi üzerinde durmasına neden oldu. Arama çalışmaları devam ederken, cansız bedenin bulunabileceği ihtimali gündemde.

7/8

Yerel Polis Açıklama Yaptı!

Yerel Polis Açıklama Yaptı!

Naya Rivera kayboluşu ile ilgili açıklamada bulunan yerel polis, güzel oyuncunun oğlunun söylediği sözlere dikkat çekti:

Annemle gölde yüzüyorduk, Ben tekneye döndüm ama annem dönmedi”

8/8

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Naya Rivera gölde kayboldu! Sanat dünyası endişe ile arama kurtarma çalışmaları sonuçlarını bekliyor. Henüz bir sonuç alınamazken, yerel polisin söylemleri, güzel oyuncunun ölmüş olma ihtimalinin yüksek olduğu yönünde.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!