featured

Neptün Soyer Kimdir ? Tunç Soyer'in Eşi Neptün Soyer Kaç Yaşında | Güçlü Kadın Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer Nereli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Neptün Soyer kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir sorularının yanıtları merak ediliyor. Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer hakkında bilgiler bu yazımızda…

Neptün Soyer kimdir, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Eşi Neptün Soyer nereli, Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer kaç yaşında, Neptün Soyer babası kimdir, Neptün Soyer Twitter hesabı kullanıcı adı nedir sorularının yanıtı bu yazımızda. İşte, hem zarif hem de güçlü kadın Tunç Soyer eşi Neptün Soyer kimdir nerelidir ve biyografisi hakkında merak edilenler…

Neptün Soyer Kimdir?

Neptün Soyer kimdir? Yaptığı açıklamalarla zaman zaman gündem olan, 1966 doğumlu Neptün Soyer eşi Tunç Soyer ile Türkiye gündeminde daha sık yer edindi. Daima güleç yüzüyle, neşeli halleriyle bilinen, güçlü duruşu ve zarafeti ile göz dolduran Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, asker bir babanın kızı olarak dünyaya geldi. Bu sayede Türkiye’nin pek çok ilinde yaşama şansını yakaladı.

Neptün Soyer Kimdir Nerelidir?

Neptün Soyer nereli diye de oldukça merak ediliyor. Soyer, Balıkesir doğumlu. Ancak Neptün Soyer aslen nereli sorusunun cevabı biraz karmaşık. Özel hayatına dair pek fazla açıklama yapmayan Neptün Soyer’in babası nereli sorusu yanıtı Karadeniz. Neptün Soyer annesi ise Ahıska’dan Erzurum’a göçmüş. Neptün Soyer’in annesi Ahıska Türk’ü. Fakat Soyer uzun süredir hayatını İzmir’de sürdürüyor. Neptün Soyer için tam bir İzmir gönüllüsü denebilir.

Neptün Soyer Kaç Yaşında?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer kimdir, kaç yaşındadır merak ediliyor. Daima neşeli hali ve güler yüzüyle kamuoyuna yansıyan Neptün Soyer kaç yaşında sorusunun yanıtı bu yazının yazıldığı tarihte 55. Ancak Neptün Soyer yaşını hiç göstermiyor. Enerjisi de oldukça yüksek. Özellikle milli gün ve özel gün organizasyonlarında eşi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile birlikte enerjileri göze çarpıyor.

Tunç Soyer’in Eşi Neptün Soyer Biyografisi

1966 yılında Balıkesir’de asker bir babanın kızı olarak dünyaya gelen Neptün Soyer eğitimi üniversitede aldı. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü mezunu olan Soyer kariyerine İzmir Gümüldür’de bulunan bir otelde başladı. Aslında matematik öğretmeni olan Soyer, 1988 ile 1990 yılları arasında otelde çalışan Soyer, 1991 yılında İzmir Seferihisar’da bir tatil köyü kurarak işletmesinde yer aldı. Kurucularından olduğu tatil köyü ile birlikte Seferihisar ‘a iyice bağlanan Soyer 2000 ile 2017 yılları arasında da köy ilkokullarında matematik öğretmeni olarak öğretmenlik yapmıştır.

Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer Babası Kimdir?

Neptün Soyer babası kimdir, adı nedir bilinmiyor. Ancak Neptün Soyer’in babası Harp Okulu mezunu bir asker. Tunç Soyer’in babası ve Neptün Soyer’in babası arasındaki tanışıkĺık da buradan geliyor. Çünkü her ikisi de asker. Soyer, bir gazeteye verdiği röportajda babasının hayatının sonuna kadar Albay olarak görev yaptığını açıkladı.

Köy-Koop Başkanı Neptün Soyer Tunç Soyer ile Kaç Yaşında Evlendi ?

Tunç Soyer ve Neptün Soyer kaç yılında evlendi, internet üzerinde net bir bilgi yok. İnternette Neptün Soyer kimdir kaç yaşındadır, kaç yaşında evlendi gibi soruların yanıtı araştırılıyor. Bazı internet sitelerinde Neptün Soyer’in evlilik yılı 1980 olarak yazıyor ve internet kullanıcıları Neptün Soyer kaç yaşında evlendi sorusunun 14 olduğunu sanıyor. Ancak bu bilgi doğru değil.

Neptün Soyer Eşi Tunç Soyer ile Tanışmasını Anlattı

Neptün Soyer İzmir’de yerel bir gazeteye verdiği röportajında Tunç Soyer ile nasıl tanıştığını anlattı. İkilinin tanışması, asker babaları sayesinde gerçekleşiyor. 1960’lı yıllarda asker olarak Kütahya’ya görev yapan Tunç Soyer’in babası ve Neptün Soyer’in babası İzmir’e geldiklerinde de görüşmeye devam ediyor. İkilinin ailesi görev için İzmir’e geliyor ve bu esnada Neptün Soyer eşi olacak olan Tunç Soyer ile tanışıyor.

Tunç Soyer ve Neptün Soyer Çocukları

Tunç Soyer ve Neptün Soyer’in evliliklerinden 2 kızı bulunuyor. Kızlarının adı; Defne Soyer ve Duygu Soyer. İzmir Seferihisar Belediye Başkanı olarak iki dönem belediye başkanlığı yapan Tunç Soyer ve ailesi uzun yıllardır hayatını Seferihisar’da sürdürmüştür.

Neptün Soyer’in İzmir Sevgisi

Zarif duruşuyla, şahsına münhasır tarzıyla ve güler yüzüyle dikkatleri üzerine toplayan Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer tam bir İzmir sevdalısı, İzmir gönüllüsü… 1980 senesinde babasının İzmir’e tayin olmasıyla İzmir’e yerleşen Soyer, yaz aylarında sürekli olarak Gümüldür’e gelmelerinden ve sıklıkla İzmir Fuarı’nı ziyaret etmelerinden dolayı her zaman İzmir’i çok sevmiş ve burada yaşamak istemiş.

Köy-Koop Başkan Neptün Soyer Ne İş Yapar?

Neptün Soyer kimdir, ne iş yapar sorularının yanıtı tek düze değil. Çünkü Soyer’in oldukça aktif bir hayatı var. Oturmayı sevmeyen Neptün Soyer tıpkı eşi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gibi tarımsal kalkınmaya ve hayvancılığa çok önem veriyor ve ikili farklı kulvarlarda bu amaçla yoğun çaba sarfediyor. Neptün Soyer Köy-Koop olarak bilinen, uzun adı İzmir Tarımsal Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği başkanı. Nasıl ki Tunç Soyer başkan ise Neptün Soyer de bir başkan. Soyer çifti, İzmir ve İzmirliler için yoğun emek harcıyor.

İzmir Köy-Koop Kooperatif mi?

Neptün Soyer kooperatif konusuna da açıklık getirdi. İzmir Köy-Koop bir kooperatif değil, kooperatiflerden oluşan bir birlik. Bu birlik, ürünlerin daha iyi üretilmesi, kooperatifler arası iletişimin ve koordinasyonun daha iyi sağlanması ve ürünlerin pazarlanması noktasında faaliyet gösteriyor.

Neptün Soyer Twitter Hesabı | Neptün Soyer Instagram Hesabı

Neptün Soyer kimdir sorusuna instagram ve Twitter hesaplarına bakarak da ulaşabilirsiniz. Çünkü Neptün Soyer sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor ve günlük güncel paylaşımlarda bulunuyor. Neptün Soyer’in twitter ve instagram kullanıcı adı @neptunsoyer.

Neptün Soyer Charlie Hebdo İftiralarına Yanıt Verdi | Neptün Soyer Peygamber Hakareti Yapan Dergiyi Destekledi mi?

İnternette Neptün Soyer kimdir araştırması yapıldığında internet kullanıcıları tartışmalı bir konuyla karşı karşıya kalıyor. Özellikle yerel seçimlerin öncesinde , sırasında ve sonrasında Neptün Soyer ile ilgili karalama kampanyaları yapıldı. İddialara göre Neptün Soyer Charlie Hebdo dergisini ve bu derginin Hz. Muhammed’e yönelik hakaretlerini destekledi. Ancak bu bilgi de doğru değil.

2015 yılında Charlie Hebdo dergisine bir saldırı gerçekleştirildi ve 12 kişi yaşamını kaybetti. Saldırıyı ise El Kaide üstlendi. Türkiye de dahil olmak üzerine pek çok ülke bu saldırıyı kınadı. O ay dergi, üzerinde “Her şey affedildi” yazan bir kapakla satışa çıktı. Saldırı sonrasında bunu dinler arası uzlaşı, barış olarak algılayan Neptün Soyer kapakla birlikte fotoğrafını çekip sosyal medya hesabından yayınladı. Ancak bu olaydan yıllar sonra yürütülen karalama kampanyaları nedeniyle konu yeniden gündeme getirildi ve sanki paylaşım yeni yapılmış gibi “Soyer, Hz. Muhammed’e hakaret eden dergiyi destekliyor” şeklinde servis edildi. Ancak Neptün Soyer’in paylaştığı dergi kapağında Hz. Muhammed karikatürü ya da ona yönelik bir hakaret bulunmuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!