featured

Nesrin Cavadzade Kimdir ? Nesrin Cavadzade Kaç Doğumlu ? Nesrin Cavadzade Yasak Elma Dizisinden Neden Ayrıldı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nesrin Cavadzade kimdir? Yasak elma dizisinin Şahika karakterini canlandıran Cavadzade, kötü bir kişiyi canlandırmasına rağmen dizinin en sevilerin isimlerden biri haline geldi. Geçtiğimiz günlerde yönetmen krizi sebebiyle Yasak elma dizisiyle bağlarını tamamen kopartan Cavadzade, bugünlerde adından sıkça söz ettiriyor. Peki Nesrin Cavadzade kimdir? Nerelidir? İşte sevilen dizi oyuncusu hakkında merak edilen tüm bilgiler…

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade dizi ve sinema oyuncusu olarak tanınmaktadır. Renkli ve eğlenceli bir kişiliği olduğu her halinden belli olan Cavadzade, çok sayıda film ve dizide rol oynamıştır. Son olarak yer aldığı Yasak elma dizisi ise, deyim yerindeyse yıldızının parlamasına neden olmuştur. Şahika herkese laf sokan, aksi ve kötü planları olan bir karakter olsa da, halkın sevgisini kazanabilmeyi başarmıştır.

1- Nesrin Cavadzade Nerede Doğdu?

Nesrin Cavadzade nerede doğdu? Nesrin Cavadzade Bakü, Azerbaycan’da dünyaya gelmiştir. O dönemde Azerbaycan’da yaşayan ailesi, kısa bir süre sonrasında Türkiye’ye tamamen yerleşmişlerdir.

2- Nesrin Cavadzade Kimdir Nerelidir? Nesrin Cavadzade Azer mi?

Nesrin Cavadzade kimdir nerelidir? Cavadzade Azeri asıllıdır. Cavadzade 11 yaşındayken ailesi ile birlikte Türkiye’ye yerleşmiştir. Burada ailesiyle yaşayan Cavadzade İstanbul’da orta ve lise öğrenimini tamamlamıştır. Sonrasında ise Marmara Üniversitesi’nin sinema ve televizyon bölümünü kazanmıştır.

Bu bölümden mezun olduktan hemen sonra, Şahika Tekand Studio Oyuncuları adlı kurumda 2 yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. Oyunculuk eğitiminden hemen sonra ise sırasıyla pek çok dizi ve filmde rol almaya başlamıştır. Nesrin Cavadzade kimdir sorusuna bu şekilde yanıt verilebilecektir.

3- Nesrin Cavadzade Kaç Yaşında? Nesrin Cavadzade Yaş Bilgisi

Nesrin Cavadzade kaç yaşında? Güzel oyuncu 30 Temmuz 1982 yılında dünyaya gelmiştir. Bu yüzden Nesrin Cavadzade yaş bilgisinin 39 olduğu paylaşılabilecektir. Ancak fiziki yapısı ve sevimli tavırları ile Cavadzade’nin yaşını hiç ama hiç göstermediği rahatlıkla söyleyebiliriz.

4- Nesrin Cavadzade Babası Kimdir?

Nesrin Cavadzade kimdir sorusu kadar babasının kim olduğu da merak edilmektedir. Güzel oyuncunun babası hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Cavadzade’nin ailesi Türkiye’ye taşındıktan çok kısa bir süre sonra boşanma kararı almışlardır. Annesinin yanında kalan oyuncu, ailesini ekran önünde göstermemeye büyük özen göstermemektedir.

5- Nesrin Cavadzade Ailesi | Nesrin Cavadzade Annesi Nereli?

Nesrin Cavadzade’nin annesi ve babası dışında başka bir aile bireyi bulunmamaktadır. Tek çocuk olduğu bilinen oyuncu, anne ve babasının ayrılması sonrasında annesinin yanında kalmıştır. Nesrin Cavadzade annesi ismi Feride Cavadzade adlı kişidir.  Güzel oyuncunun annesi de babası gibi Azerbaycanlıdır.

6- Nesrin Cavadzade Dini Nedir?

Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade dini nedir? Güzel oyuncunun dini hakkında bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Normal şartlarda Azerbaycan’da seküler bir din inancı bulunmaktadır. Müslüman ve Ortodoks Hristiyan insanların ülke nüfusunun büyük bir çoğunluğunu oluşturduğu söylenebilecektir.

7- Nesrin Cavadzade Eşi Var mı? Nesrin Cavadzade Sevgilisi Kimdir?

Nesrin Cavadzade bu yaşına kadar henüz hiç evlenmemiştir. Ancak uzun zaman olmasa da mutlu ve huzurlu olduğu bilinen güzel bir birlikteliğinin bulunduğu -söylenebilecektir. Peki Nesrin Cavadzade sevgilisi kimdir? Güzel oyuncu yaklaşık 7-8 aydır Gökhan Alkan’la birliktedir. Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan, Yasak Elma’nın setinde tanışmışlar ve bir ilişkiye başlamışlardır.

A) Gökhan Alkan Kimdir?

Gökhan Alkan kimdir? Gökhan Alkan 8 Aralık 1987 İstanbul doğumludur. Kocaeli üniversitesi otomotiv mühendisliğinden mezun olduğu bilinen Alkan, mezuniyet sonrasında oyunculuk eğitimi almıştır. Aldığı eğitim sonrasında 2 yıl kadar Müjdat Gezen tiyatrosunda oynayan yakışıklı oyuncu, sonrasında arkadaşları ile bir araya gelerek kendi tiyatrosunu kurmuştur.

1.88 boyunda 85 kilogram ağırlığında olan Alkan fiziki görünümü ile dedikkat çekmiş, birçok önemli yapıtta başrolü kapmıştır. En önemli projeleri ise Seviyor sevmiyor, Kocamın ailesi, Kalp atışı ve Yasak elma dizileridir.

B) Gökhan Alkan Nesrin Cavadzade Ayrıldı mı?

Nesrin Cavadzade kimdir? Nesrin Cavadzade yakın bir dönemde, İnstagram’da sevgilisi Gökhan Alkan’la olan fotoğraflarının tamamını silmişti. Bu durum halk tarafından ‘’Aşk bitti’’ şeklinde algılandı. Ancak geçtiğimiz hafta sonu basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cavadzade, ayrılığın söz konusu olmadığını ifade etti. Kulislerde dolanan bilgiye göre çift, evlilik hazırlarına başladı bile. Cavadzade Alkan’ı ailesiyle tanıştırmış ve çift bu yaz sonunda evlenmeyi planlıyormuş.

8- Nesrin Cavadzade Kimdir Boy Kilo Bilgisi Nedir? Nesrin Cavadzade Kaç Kilo?

Nesrin Cavadzade kimdir boy kilo bilgisi nedir konusu oldukça merak ediliyor. Özellikle Cavadzade’nin takipçi kitlesinin oyuncuya çok zayıfsın, kilo al yorumlarından sonra ‘’Nesrin Cavadzade kaç kilo’’ sorusu daha büyük önem kazandı.

Bir dönem 57 kiloya kadar çıkan Cavadzade, kilolarından rahatsız olması sebebiyle hızlı bir rejime girmiş ve yaklaşık 10 kilo vermiş. Şu sıralar 47 kilo olan başarılı oyuncu, vücudundan çok memnun olduğunu sık sık dile getiriyor. Cavadzade’nin boyu ise 1.69 cm.

9- Nesrin Cavadzade Eski Hali Nasıldı? Nesrin Cavadzade Estetiksiz Hali

Nesrin Cavadzade kimdir? Bilenler bilir, Nesrin Cavadzade bir dizi operasyon sonrasında böyle güzel ve çekici bir güzelliğe sahip oldu. Peki Nesrin Cavadzade estetiksiz hali nasıldı? Hangi estetik ameliyatlarını geçirdi? Estetik yaptırmadığı, şekeri ve glüteni kestiği için bu denli değişim yaşadığını iddia eden Cavadzade, görünüm açısından bir hayli değişiklik geçirmiş.

Estetik uzmanları tarafından yorumlandığında güzel oyuncunun dudak kalınlaştırdığı, burun ameliyatı olduğu, çenesinin uzatıldığı ve yer yer dolgularının bulunduğu açıkça fark edilebiliyor. Ancak şunu itiraf etmeliyiz ki 10 yıl önceki Nesrin’de, şimdiki Nesrin’de güzelliği ile adeta büyülüyor. Yüzlerine estetik yaptıran ve inanılmaz değişim yaşayan ünlüler için yazımızı okuyabilirsiniz. 

10- Nesrin Cavadzade Oynadığı Diziler Neler?

Nesrin Cavadzede kimdir sorusuna yanıt verdikten sonra oynadığı dizi ve filmlere yer vermekte de fayda var. Nesrin Cavadzade’nin popülerliğini artıran ve başarısına başarı katan TV dizileri ise şu şekilde;

A) Yersiz Yurtsuz

2007 yılında yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde başarılı oyuncu başrol oynayarak, deyim yerinde ise Türk dizi tarihine damgasını vurdu. Taş ustası Emrullah ile kızı Suna’nın hikayesinin anlatıldığı dizide, Cavadzade Suna’ya hayat vermişti. Film babasının sevgisi ile yaşamı baştan sona değişen bir kızın hikayesini anlatıyordu.

B) Ağır Roman Yeni Dünya

Nesrin Cavadzade oynadığı diziler arasında kendisine en çok yakışan rollerden bir tanesine bu diziyle sahip olmuştu. Dizisindeki Kara Leyla rolüyle tanınan Nesrin Cavadzade dans etmesiyle herkesin beğenisini ve takdirini kazanabilmeyi başarmıştı. Kolera mahallesinde Salih’e aşkıyla tanınan Leyla dobra ve inatçılığı ile hepimizin aklına kazınmıştı.

C) Görüş Günü Kadınları

Farklı hayatları bir araya getiren Görüş günü kadınları dizisi, Cavadzade’nin Lale karakterine can verdiği bir projeydi. Hapishane yaşantısını anlatan bu film, reyting mağduru olmuş ve kısa zamanda final yapmıştı.

D) Kış Güneşi

Nesrin Cavadzade kimdir? 2016 yapımlarından biri olan Kış Güneşi’nde başarılı oyuncu Efruz karakterini oynamıştı. Çok başarılı oyuncuları bir araya getiren bu proje ne yazık ki tutulamadan 18. Bölümde final yapma kararı almıştı.

E) Bizim Hikaye

Bizim hikaye Nesrin Cavadzade’yi adeta parlatan dizilerden bir tanesi oldu. Şehrin en yoksul mahallelerinden birinde yaşayan Filiz’in en yakın arkadaşı olan Tülay cana yakınlığı, enerjisi ve dostluğu ile hepimizin sempatisini kazanmayı bilmişti. 2 sezon yaklaşık 53 bölümlük oynadığı televizyon uyarlaması olan dizi, Cavadzade’nin Yasak Elmadaki Şahika rolünü kapmasına da vesile oldu diyebiliriz.

F) Yasak Elma

Nesrin Cavadzade dizileri arasında Yasak Elma’yı ayrı bir yerde tutmak gerekiyor. Çünkü ünlü oyuncu bu dizide oldukça zor bir şeyi başardı. Çok kötü bir karaktere hayat veren Cavadzade deyim yerindeyse halkın sevgilisi haline geldi. Akıllı, zeki ama çok kötü bir karakter olan Şahika hepimizi kah çıldırttı, kah güldürttü, giderken de fazlasıyla üzdü.

11- Nesrin Cavadzade Oynadığı Filmler Neler?

Nesrin Cavadzade kimdir? Oynadığı filmler hangisi? Nesrin Cavadzade çok sayıda filmde rol alsa da başarılı olsa da Dilberin sekiz günü filmiyle tanındığı bir gerçek. Ayrıca Yangın var adlı filmi ile de Ankara Uluslararası film festivali organizasyonunda ödül almayı ihmal etmemişti. Bunun dışında yakın zamanda oynadığı 3 farklı filmi bulunuyor. Bu filmler ise şu şekilde;

A) Güzel Günler Göreceğiz

2011 yılı yapımlarından biri olan bu film, 5 farklı karakterin yollarının birbiriyle kesişmesini ve sonrasında yaşanılanları konu alıyor. Dramatik bir film olan bu yapıt, 48. Antalya Altın Portakal film festivali organizasyonunda En iyi Kadın ödülüne layık görülmüş, bunun dışında 4 farklı dalda ödül alabilmeyi başarabilmişti.

B) Annemin Şarkısı

2014 yılında Annemin Şarkısı filminde Zeynep karakterine hayat veren başarılı oyuncu, bambaşka bir karaktere bürünmüştü. Farklı bir konusu olduğu bilinen bu film, ünlü oyuncunun ününe ün katmıştır.

C) Aşk Tesadüfleri Sever 2

Nesrin Cavadzade kimdir? Başarılı oyuncu, Aşk Tesadüfleri sever 2 filminde Defne karakterini canlandırmıştı. 1960’lı yıllardan günümüze kadar uzanan romantik bir aşk yolculuğuna çıkaran bu film, izleyici tarafından çok beğenilmişti. Bu nedenle televizyonda tekrar tekrar yayınlanmıştı.

12- Bonus: Nesrin Cavadzade Diziden Ayrılıyor mu? Nesrin Cavadzade Yeni Bir Projede Yer Alacak mı?

Nesrin Cavadzade kimdir?  Buda bizden size bonus! Nesrin Cavadzade diziden ayrılıyor mu? Nesrin Cavadzade yasak elma dizisinden neden ayrıldı? Bilindiği üzere 2 sezondur Yasak Elma projesinde yer alan başarılı oyuncu, son bölümünde öldü olarak gösterilmiş ve diziden ayrılmıştı. Birden böyle bir kararın alınması seyirci üzerinde adeta şok etkisi yarattı. Bu konu ile ilgili kulislerde iki farklı konuşma dönüyor.

Bunlardan ilki şu şekilde; Yasak Elma’da yönetmen değişikliğine gidilmiş ve Neslihan Yeşilyurt bir süreliğine tekrar dönmüş. Bunun üzerine Eda Ece yönetmeni görmek için seti olmadığı halde sete gitmiş. Sette uzun bir konuşmaya dalan bu ikili yüzünden set birkaç saat kadar aksamış. Durum böyle olunca Nesrin Cavadzade tatlı bir dille konuşmanızı sonra yapın, üşüdük tarzında bir söylemde bulunmuş.

Neslihan Yeşilyurt buna sinirlenmiş ve ikili arasında büyük bir tartışma çıkmış. Bunun üzerine güzel oyuncu seti terk etmiş, üzerine birde telefonunu kapatmış. Tüm bunlar yüzünden senaryoda değişikliğe gidildiği ve Şahika karakterinin öldürüldüğü düşünülüyor. Nesrin Cavadzade kimdir

YouTube video

İkinci bir yorum ise Şahika’nın ölmediği ve yakın zamanda tekrar projeye dahil olacağı yönünde. Ancak ikinci konuşulanın pek gerçeği yansıttığı düşünülmüyor. Çünkü diziden yeni ayrılmasına rağmen ünlü oyuncu birçok projeden teklif almaya başladı bile. Nesrin Cavadzade’nin yakın zamanda bir internet dizisinde başrolü oynamaya başlayacağı, konuşmalarının gerçeği yansıtıp yansıtmadığı ilerleyen günlerde belli olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!