featured

Nihat Hatipoğlu Eşi Emel Hatipoğlu Kimdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son yılların en popüler TV yüzlerinden olan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu eşi ile merak konusu haline gelmiştir. Eşi, Emel Hatipoğlu’nun ekranda kısa süreli görünmesi üzerine Nihat Hatipoğlu yeni eşi kimdir soruları sorulmuştur. Özel hayatı ile hiç gündeme gelmeyen Hatipoğlu, son programında eşine de teşekkürlerini sunmuştur.

Eşini çok sevdiğini zaman zaman dile getiren ünlü ilahiyatçı, aile yaşantısına da özen gösterdiğini söylemektedir. Biz de bundan yola çıkarak sizler için Nihat Hatipoğlu’nun yeni eşi ile ilgili bilgileri derlemek istedik. Bu yazımızda Nihat Hatipoğlu yeni eşinin resmi ve yaşı hakkında da detaylar bulabilirsiniz.

Nihat Hatipoğlu’nun Hayatı – Nihat Hatipoğlu Eşi Kimdir?

Son dönemin en popüler ilahiyatçılarından olan Nihat Hatipoğlu, zaman zaman yaptığı çıkışlarla da gündeme geliyor. Özellikle Ramazan boyunca yaptığı programlar ile bilinen Hatipoğlu, aile yaşantısını kameralardan uzakta yaşamayı tercih ediyor. 11 Mayıs 1955 tarihinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Hatipoğlu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunudur.

YouTube video

Evli ve 3 çocuk babası olan Hatipoğlu, ailesini gözlerden uzak tutmayı tercih etmektedir. Nihat Hatipoğlu kızı ve oğlu ile de mutlu bir çekirdek aile profili sunmaktadır. Gaziantep İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi’nin kurucusu olan Hatipoğlu, aynı zamanda üniversitenin rektörüdür.

2005 yılından beri bazı TV kanallarında program yapan ünlü ilahiyatçı, bu sayede tüm ülkede adını duyurmayı başarmıştır. Ramazan ayı boyunca her gün yaptığı programlar ile gündeme gelen Nihat Hatipoğlu, kimi zaman eleştiri oklarının da hedefi olmuştur. Star TV ve ATV ekranlarında izlenebilen bu programlar kimi zaman kandil özel yayınları ile de ekranlara gelmektedir.

1 – Nihat Hatipoğlu’nun Akademik Kariyeri

Nihat Hatipoğlu, eğitim hayatı ile de ön plana çıkan bir ilahiyat profesörüdür. Diyarbakırlı olan Hatipoğlu’nun ilkokul eğitimi Siirt ve Malatya illerinde tamamlanmıştır. Daha sonra Uşak ilinde İmam Hatip Lisesi eğitimi alan Hatipoğlu, bu alanda devam ederek lisans eğitiminde ilahiyat okumayı seçmiştir.

1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde eğitim alan Nihat Hatipoğlu, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini de tamamlamıştır. 2000 yılında doçent unvanına sahip olan Hatipoğlu, 2012 yılında da profesörlüğünü almıştır. Devletin de pek çok resmi kurumunda görev alan Hatipoğlu’nun YÖK ile de ortak çalışmaları bulunmaktadır.

Gaziantep İslam Bilimleri ve Teknoloji Üniversitesi kurucularından olan ünlü ilahiyatçı, hala bu üniversitenin rektörüdür.

2 – Nihat Hatipoğlu’nun Televizyon Dünyası Kariyeri

Nihat Hatipoğlu yeni eşi kim sorusunun bu denli merak edilmesine en büyük etken olarak ilahiyatçının TV kariyeri gösterilebilir. Hatipoğlu, uzun yıllardan beri çeşitli TV kanallarında program sunuculuğu görevini üstlenmiştir. İlk olarak Kanal A ekranlarında program yapan Hatipoğlu, bu kanalda 5 sene boyunca çalışmıştır.

https://www.youtube.com/watch?v=1XVPN_tciPQ

2005 yılı itibariyle Star TV ekranlarında Ramazan programına başlayan Nihat Hatipoğlu, bu sayede tüm ülkede tanınır olmuştur. Radyo ve TV kanallarında hala aktif olarak çalışan Nihat Hatipoğlu’nun TV kariyeri, ATV kanalı ile pik yapmıştır. 2014 yılında ATV Ramazan ve Sahur programlarından aldığı ücretle gündeme gelen Hatipoğlu, bu konuda çok eleştiri almıştır.

Kimi zaman lüks bir yaşam sürdüğü iddia edilen Nihat Hatipoğlu’nun kazancının bir kısmı medyaya yansımıştır. Nihat Hatipoğlu ise hakkındaki lüks yaşam iddialarını kesin bir dille reddetmiştir.

3 – İlahiyatçı Nihat Hatipoğlu ‘ nun Eşi Emel Hatipoğlu Kimdir? 

Nihat Hatipoğlu evlendimi yeni eşi gibi sorular internet ortamında sıklıkla sorulan ve merak edilen sorular olmuştur. Öyle ki kimi zaman da Nihat Hatipoğlu’nun sevgilisi gibi gerçek olmayan aramalar yapılmaktadır. Nihat Hatipoğlu sevgilisi bulunmayan ve kendi sözlerine göre eşine 15 yaşından beri aşık olan bir kişidir.

YouTube video

Eşi Emel Hatipoğlu’nu ilk kez 15 yaşında gören Nihat Hatipoğlu, mutlu bir evliliğe sahip olduğunu dile getirmektedir. Bu evlilikten 3 çocuğu bulunan Nihat Hatipoğlu’nun çekirdek bir aile yaşantısı bulunuyor.

Nihat Hatipoğlu Eşi Emel Hatipoğlu Kimdir?

Emel Hatipoğlu kaç yaşında gibi sorular son dönemde sıklıkla merak edilen sorular arasında yer alıyor. Emel Hatipoğlu eşi kaç yaşında sorusuna Emel Hanım’ın 1964 doğumlu olduğunu söyleyerek cevap verebiliriz. Nihat Hatipoğlu ile küçük yaşta karşılaşan Emel Hanım, 21 yaşında ünlü ilahiyatçı ile dünya evine girmiştir.

YouTube video

Görücü usulü yöntemi ile evlenen çift, bu evlilikten asla pişmanlık yaşamamıştır. Emel Hatipoğlu, aslında Nihat Hatipoğlu’nun anne tarafından kuzenidir. Teyze çocukları olan çift, bu yüzden ilk olarak küçük yaşta birbirlerini görmüştür. Eşi ile her zaman iyi geçindiğini söyleyen Emel Hatipoğlu, eşinin mutfakta da oldukça hamarat olduğunu dile getirmektedir.

Uzun yıllardır birlikte ve mutlu bir evlilik süren çift, Nihat Hatipoğlu eşi oldu mü gibi aramalara gereken cevabı veriyor. TV kariyeri nedeniyle her daim göz önünde olan Nihat Hatipoğlu, ister istemez bazı dedikodulardan da nasibini alabiliyor. Bu yüzden Nihat Hatipoğlu yeni eşi gibi haberlere inanmamak gerekiyor. Diğer Kültür Sanat ve Biyografi içeriklerimizi içeren haber, video galeri ve foto galeri içeriklerimiz için Yaşam sayfamızı ziyaret ediniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!