featured

Nokia 3310 Yutan Adamın Enteresan Hikayesi | Midesinde 4 Gün Telefonla Yaşamış!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gün geçmiyor ki yine şaşıracağımız bir haberle karşılaşmayalım. Bu seferde Kosova’nın başkenti Piriştine’de doktorlar 33 yaşındaki bir erkek hastanın midesinden Nokia 3310 çıkardı.

Kosova’nın başkenti Priştine’de ismini paylaşmak istemeyen bir adamın midesinden Nokia 3310 telefon çıkarıldı. Doktorlar ayrıca madur adamın bu durumdan habersiz olduğunu ve 4 gün boyunca bu şekilde yaşadığını belirtti.

Doktor Skender Telaku Hastanın Midesinden Çıkan Fotoğrafları Facebook Hesabında Yayınladı

Doktor Skender Telaku Hastanın Midesinden Çıkan Fotoğrafları Facebook Hesabında Yayınladı

Telaku ayrıca yaptığı açıklamada, sağlık ekibinin mideyi kesmeden telefonu üç ayrı parçaya bölmek için endoskopi adı verilen özel bir cihaz kullanmayı başardığını söyledi. Telaku, tüm sürecin “komplikasyonsuz” olduğunu ve yaklaşık iki saat sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Neden Yuttuğu Henüz Bilinmiyor!

Neden Yuttuğu Henüz Bilinmiyor!

Adamın telefonu nasıl ve neden yuttuğu belli değil ancak Telaku, hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Bilim adamlarına göre, yenmeyen, kazara veya kasten yutulan yabancı cisimlerin yaklaşık %80’i, vücuttan atıldığında herhangi bir belirtiye neden olmuyor.

Bununla birlikte, büyük, keskin veya zehirli maddelerin yutulması, çıkarılması için derhal tıbbi müdahale gerektirir. Yenmeyen bir yabancı cismi yutmak, ne olduğuna ve sindirim sisteminde nerede olduğuna bağlı olarak çeşitli semptomlara neden olabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!