featured

Okan Bayülgen Kızı İstanbul Bayülgen ile Nişantaşı’nda Bir Kuaförde Görüntülendi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Türkiye’nin en önemli komedyenlerinden biri olan Okan Bayülgen kızı İstanbul Bayülgen ile Nişantaşı’nda kameralara yakalandı. Bir kuaförün önünde oturan ikili maske ve mesafe kurallarına uygun davranışları ile dikkat çekti. Usta komedyen Okan Bayülgen’in kızı olarak tanınan İstanbul Bayülgen daha önce sık sık ismi ile gündeme gelmişti. Şov dünyasının en önemli isimlerinden birinin kızı olan İstanbul Bayülgen kimdir, kaç yaşındadır ve şimdilerde ne yapıyor? İşte, İstanbul Bayülgen hakkında merak edilenler…

Manikür Pedikür Yaptıran İstanbul Bayülgen Kimdir?

Güzel yüzü ve sempatik tavırları ile dikkat çeken İstanbul Bayülgen, babası Okan Bayülgen ile gittiği kuaförde manikür ve pedikür yaptırmak için sıra bekliyordu. Koronavirüs önlemleri kapsamında salonun içerisinde beklemeyen ikili maske ve mesafe kurallarına uygun davranışları ile dikkat çektiler. 

Maskesini Çıkardı Röportaj Yaptı

Maske ile röportaj yapmak isteyen muhabirlerle anlaşabilmek için maskesini indiren Okan Bayülgen, kızı ile ilgili sorulan sorulara her çocuk babası gibi yanıt verdi. Kızının uzaktan eğitiim ile ders aldığını ifade eden Bayülgen, süreç hakkında kısaca yorumda bulundu. 

İstanbul Bayülgen Kaç Yaşında?

2009 yılında dünyaya gelen güzel Bayülgen 11 yaşındadır. İstanbul Bayülgen’in annesi kimdir sorusunun cevabı ise Şirin Ediger olarak karşımıza çıkmaktadır. Okan Bayülgen’in gözü gibi davrandığı kızı Bayülgen lise sınavlarına hazırlanıyor. 

“Sosyal Mesafeye Uymayan Ünlüler Sürekli Kavga Çıkarıyor”

Röportaj sırasında tartışma ve kavga çıkaran ünlüler hakkındaki sivri yorumu ile tartışma yaratacak açıklamalarda bulunan Okan Bayülgen, video çekildiğini anladıktan sonra maskesini geri çekti. 

Okan Bayülgen Karantinaya Girmedi

https://www.youtube.com/watch?v=7_LJbf0EtBA

Kızı manikür yaptırmak için içeri girdiğinde daha uzun bir şekilde sohbet etme şansı bulunan Okan Bayülgen henüz karantinaya girmediklerini ifade etti. Tatil yapmayı düşünüp düşünmediği sorulan Bayülgen bu yıl için herhangi bir tatil programının olmadığının altını çizdi. 

Okan Bayülgen’den Oğuzhan Uğur Yorumu

Okan Bayülgen hakkında, “önümüzü açmalı” yorumunda bulunan Oğuzhan Uğur hakkında

“Ben herkesin önünü açtım. Öyle bir sorunumuz yok. Oğuzhan’ı da çok seviyorum. Onla da hep bir şeyler yapıyoruz ve yapmak istiyoruz. Ali Biçim ile zaten çalıştık. Hatta kitabı var. Ben de bayağı bir varım o kitapta. Oradan da okuyabilirsiniz. Beyazıt da herhalde iyi şeyler yapmıştır. “

yorumunda bulundu. 

“Ağlamıyorum, Vah Vah Vah”

Pandemi döneminde yaşadığı zorluklar sorulan Bayülgen, sanat dünyasından çok yakınan ünlülere göndermede bulundu. “Devlet bize sahip çıksın. Tiyatrocular kötü durumda falan. Öyle bir şeyler söylemiyoruz. ” sözleri ile ünlüleri eleştirdi. 

Kendisine konu hakkındaki düşünceleri sorulan Bayülgen; durumu “çok çirkin bulduğunu” ifade etti. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!