featured

Ön Sevişmeyi Uzatmak Performansı Arttırır Mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Seks hayatınızda aceleci olmadan karşılıklı olarak haz alarak ve birbirinizi daha iyi tanıyarak yatağa girmelisiniz. Aksi takdirde yapılan şey bedeni şehvetin giderilmesi ve arzuların sakinleştirilmesinden öteye gitmeyecektir. Bunun için ön sevişmenin önemi her zaman öncelikli konulardan biri olmaya devam eder. Siz de bunun bilinciyle hareket ederek kesinlikle ön sevişmenin yararlarını bilmelisiniz.

Erkeklerde Erken Boşalmayı Önler

Ön sevişme olmadan, etkileyici dokunuşlar ve öpüşlerden yoksun bir seks aslında düşünülemez. Bu erkeklerde erken boşalmanın da tetikleyici etkenlerinden biridir. İşte bunu yaşamak istemiyorsanız siz de ön sevişme yaşamalı ve her yönüyle erken boşalma sorunları yaşamadan mutluluğu yakalamış olursunuz.

Kadınları Orgazma Ulaştırır

Kadınların büyük bir bölümü orgazma ulaşma stresi yaşar. Bunun temel nedenlerinden birisi de ön sevişmenin yeterince olmaması, aceleci davranılmasından kaynaklanmaktadır. İşte sizler de her halükarda bunun önüne geçerek ön sevişme faydaları arasında özellikle kadınların orgazma ulaşmasını sağlayacağını kesinlikle bilmenizi sağlar.

Güne Mutlu Başlamanın Anahtarıdır

Sabahları yapılan seksin diğer zaman dilimlerinde yapılan sekslerden kat kat önemli olduğu biliniyor. Bunun yanı sıra yine son derece önemli bir konu vardır ki o da ön sevişmenin yaşanmasıdır. Böylelikle güne mutlu başlamanın anahtarını elinizde gün boyu taşıyabilirsiniz aslında.

Çiftlerin Vücudunu Yeniden Keşfetmesini Sağlar

Her seksi sanki ilk gün heyecanıyla yaşamak istiyorsanız mutlaka ön sevişme yapın. Böylelikle vücudunuzu keşfedecek, zevk aldığınız pozisyonları, noktaları her yönüyle yeniden keşfetme imkanı bulacaksınız. İşte ortada duran bu özellikler açısından değerlendirildiği zaman ön sevişmenin yararları arasında bu da gelmektedir.

Sadakati Arttırır

Ön sevişmeyle gelen dokunma, öpme, okşama birbirinize olan sadakati arttırır. İşte bu yönüyle de düşünülecek olunursa ön sevişmenin bir diğer önemi olarak sadakati ve güveni arttırdığı da kesin olarak belirtilmesi gereken yönleri arasında gelmektedir. İşte ortada duran tüm bu yaklaşımlar baz alınacak olunduğu zaman her açıdan sizler de kesinlikle ön sevişmenin farklı yönlerini yeniden keşfetme imkanı bulmuş olacak ve gerçekten de fark yaratacak özellikleriyle hem kendinizi hem de eşinizi mutlu edeceksiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!