En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Online psikolog tavsiyesi arayanlar için Türkiye’deki en iyi online terapi siteleri nelerdir bir araya getirdik! İşte, dünyanın her yerinden erişim sağlayabileceğiniz, mesajlaşarak, telefonla konuşarak ya da görüntülü görüşme yaparak psikolog ya da psikolojik danışmanlardan terapi alabileceğiniz, güvenilir en iyi online psikolog tavsiyesi listesi…

En İyi Online Terapi Siteleri Nelerdir? 4 Online Psikolog Tavsiyesi

Türkiye’de son yıllarda özellikle korona salgınından sonra online hizmetler ivme kazandı ve daha yaygın hale geldi. Online hizmetlerin daha yoğun sunulmaya başlandığı sektörlerden başında da; sağlık ve kişisel gelişim geliyor. Eğer siz de ruhsal ve mental sağlığınızı önemsiyor, kişisel gelişiminize önem veriyorsanız Türkiye’deki en iyi online psikolog tavsiyeleri nelerdir araştırıyor olabilirsiniz!

Biz de bu yazımızda dünyanın her yerinden iletişim kurulabilecek, güvenilir ve en iyi online terapi siteleri nelerdir listeledik. İşte; evden, işten, yolculukta kısacası dilediğiniz her yerden online terapi alabileceğiniz en iyi online psikolog tavsiyesi listemiz…

En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

1- Evimdekipsikolog.com : 7/24 Online Psikolog

En iyi online psikolog tavsiyesi listemizin ilk sırasında evimdekipsikolog.com sitesi bulunuyor. Kurumsal bir online terapi sitesi olan evimdekipsikolog.com’da psikologlar, psikolojik danışmanlar ve diyetisyenler online terapi hizmeti sunuyor. Sitedeki psikologların çevrimiçi durumlarına göre de 7/24 online psikolog terapisi alınabiliyor.

a- Evimdekipsikolog.com Nasıl Çalışır?

Bu online terapi sitesinde danışmanlık almak oldukça basit. Öncelikle onlarca uzman arasında dilediğinizi seçiyor, ardından online ödemenizi yapıyor ve son olarak dilerseniz hemen online terapi almaya başlıyor ya da online terapi randevusu oluşturabiliyorsunuz.

Üstelik en iyi online psikolog sitesindeki tüm psikologlar ve psikolojik danışmanların uzmanlık alanlarını ana sayfadan görüntüleyebiliyor ve tercihinizi buna göre yapabiliyorsunuz.

b- evimdekipsikolog.com Online Terapi Ücreti Ne Kadar?

Cinsel terapiden depresyona, anksiyeteden obsesif kompulsif bozukluğa, borderline kişilik bozukluğundan çift terapisine kadar tüm alanlarda online psikolojik danışmanlığın online terapi ücreti, danışmanlığı veren uzmana göre değişiyor. Genel olarak bakıldığında online terapi ücreti 250 TL ve 900 TL arasında değişiyor.

c- evimdekipsikolog.com’da Ücretsiz Online Psikolog Var Mı?

En iyi online psikolog tavsiyesi listemizdeki evimdekipsikolog.com’da ücretsiz online psikolog yok ancak danışmanlık almayı düşündüğünüz psikolog ya da psikolojik danışmandan ücretsiz ön görüşme talep edebiliyorsunuz.

En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

2- hidoctor.health

Hidoctor.health de en iyi online psikolog tavsiyesi listemizde yer alıyor. Uzman klinik psikologların ve diyetisyenlerin danışanlarına hizmet verdiği bu online terapi sitesinde sesli ve görüntülü görüşme yapılabiliyor.

a- hidoctor.health Nasıl Çalışır? 7/24 Online Psikolog Var Mı?

En iyi online terapi hizmetinin alınabileceği sitelerden biri olan hidoctor.health’de danışmanlık veren klinik psikologlar sahip oldukları eğitim ve sertifikalarına, uzmanlık alanlarına, ve çevrimiçi müsaitlik durumuna göre listeleniyor. Danışanlar da kendilerine en uygun psikoloğu tercih edip ödemesini yaparak hemen danışmanlık alabiliyor ya da randevu takvime göre randevu oluşturabiliyor.

Üstelik bu online psikolojik danışmanlık sitesinde 7/24 online psikolog bulmak da mümkün. Anasayfadan psikologların çevrimiçi durumlarını görüntüleyebilir ve dilediğiniz saatte çevrimiçi olan psikologdan danışmanlık alabilirsiniz.

b- hidoctor.health Online Psikolog Ücretsiz Mi?

Hidoctor.health online psikolojik danışmanlık sitesinde verilen hizmetler ücrete tabi ve ücretsiz değil. Ancak bu sitenin ‘’askıda seans’’ uygulaması bulunuyor ve askıda seans uygulaması sayesinde ülkemizde yaşanan ve pek çok ili kapsayan Kahramanmaraş depreminde etkilenen vatandaşlara ücretsiz online psikolog hizmeti sunuluyor.

c- hidoctor.health Online Terapi Ücreti Ne Kadar?

Hidoctor.health online terapi sitesinde her klinik psikoloğun seans ücreti farklı. Güncel olarak ise seans ücretleri 180 TL’den başlıyor. Dilerseniz sizin için en iyi online terapi için web sitesinden HiDoctor uzman psikologlarını ve seans ücretlerini görüntüleyebilirsiniz.

En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

3- Hiwellapp.com

Hiwellapp.com ve Hiwell mobil uygulaması en güvenilir ve en iyi online terapi siteleri arasında yer alıyor. Hiwellapp güvenilir bir online terapi hizmeti sunuyor çünkü bünyesindeki psikologların tamamına YÖK diploma kontrolü yapılıyor.

a- Hiwellapp’tan Nasıl Terapi Alabilirim?

Hiwellapp mobil uygulamasından ve internet sitesinden terapi satın almak, diğer online terapi site ve uygulamalarından biraz farklı. Çünkü bu sitede ilk olarak danışanların daha iyi tanınması adına bazı sorulara cevap verilmesi isteniyor. Ardından danışanların verdiği cevaplara göre en doğru danışan-psikolog eşleşmesi yapılır ve son olarak da ücretsiz olarak 15 dakikalık danışan ile psikolog görüşmesi sağlanıyor.

b- Hiwellapp Online Terapi Ücreti Ne Kadar?

En iyi online terapi uygulamalarının başında gelen Hiwell’de online terapi satın alma işlemi web siteden ya da Hiwell mobil uygulamasından yapılabiliyor. Hiwell’de bir terapi ücreti tüm online psikolojik danışmanlar için aynı ve bu yazının hazırlandığı esnada bir terapi ücreti 499 TL. Ancak toplu seans alımlarında indirim yapılıyor.

c- Hiwell’de Ücretsiz Psikolog Nasıl Bulabilirim?

Hiwell’de ücretsiz psikolog hizmeti bulunmuyor ancak buradan online psikolojik danışmanlık olmak isteyen kişilere, psikolog ile 15 dakikalık ücretsiz ön görüşme fırsatı sunuluyor.

d- Hiwell Öğrenci İndirimi Var Mı?

Bu yazının hazırlandığı esnada Hiwell öğrenci indirimi bulunmuyor. Ancak dönemsel olarak kampanyalar düzenlenebiliyor.

En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

4- Terappin

Terappin online terapi uygulaması da verilebilecek en iyi online psikolog tavsiyesi listemizde bulunuyor. Bireylere ve kurumsal firmalara online psikolojik danışmanlık hizmeti veren Terappin’de ergen psikolojisi, deprem, yetişkin psikolojisi, aile ve çift terapisi, sınav kaygısı, cinsel terapi ve çocuk psikolojisi gibi uzmanlık alanlarında terapi desteği veriliyor.

a- Terappin’de Nasıl Online Terapi Alabilirim?

Terappin’den online psikolojik danışmanlık alınabilmesi için Terappin web sitesinin ya da Terappin Online Psikolog mobil uygulamasının kullanılması gerekiyor. Bu iki seçenekten birini tercih eden kişiler, ihtiyaçlarına uygun psikologlar ile eşleşebilmek için başlangıç testini yanıtlıyor.

Başlangıç testinin ardından da en uygun psikolog-danışan eşleşmesi sağlanıyor. Bu eşleşme sonrası eşleşilen psikoloğa anlık istek gönderilerek hemen terapiye başlanabiliyor ya da randevu oluşturulabiliyor. Ayrıca buradan hizmet alan danışanlar, uygulamanın ve sitenin sunduğu psikolojik testlerden yararlanıp kendini daha iyi anlayabiliyor ve rahatlatıcı seslere erişerek streslerini yönetebilme olanağına sahip oluyor.

b- Terappin Online Terapi Ücreti Ne Kadar?

Terappin online terapi ücreti hakkında bilgi verilemiyor çünkü tüm psikologların seans ücreti aynı değil.

c- Terappin’de 7/24 Online Psikolog Var Mı?

Terappin’den 7/24 online psikolog desteği alınabiliyor ancak her psikolog 7/24 anlık olarak terapi almaya uygun olmayabiliyor.

En İyi 4 Online Psikolog Tavsiyesi | En İyi Online Terapi Sitesi Listesi

Online Psikolog İşe Yarar Mı?

Peki, online terapi almak ve online olarak psikolog ile görüşmek işe yarar mı? Bu sorunun yanıtı elbette ki kişiden kişiye göre değişir. Ancak kişisel gelişim, psikolojik ve mental sağlık için hiçbir şey yapmamaktansa online olarak bu hizmetten yararlanmak oldukça işe yarayacaktır.

Alışılagelmiş olarak yüz yüze terapi almak daha iyi gibi görünebilir fakat yüz yüze terapi almak kişilerin zaman harcaması dışında yol katetmesini gerekli kılar. Eğer bir kişinin zaman sıkıntısı varsa ya da bir engel durumu varsa online psikolojik destek alma hizmetine başvurması daha faydalı olabilir. Günümüzde görüntülü görüşme sayesinde online psikolog desteğini almanın, yüz yüze terapi almaktan çok büyük bir farkı bulunmuyor. Dolayısıyla yüz yüze terapi gibi online destek almak da işe yarayacaktır.

Ancak uzman psikologlar, psikiyatristlerin çalışma alanlarında hizmet vermezler. Bu sebeple online destek alacak olan kişilerin öncelikle psikiyatrist desteğine mi yoksa psikolog desteğine mi ihtiyacı olduğunu belirlemesi gerekir. Konu hakkında ayrıntılı bilgi için Psikolog ve Psikiyatrist Arasındaki Fark Nedir yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!